Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ecnebi memleketin fırınları da değişik bizdekiler minnak minnak
Dimi benimde gözüme o çarptı, tam annemlik fırın.
LadyMiami nin dolap düzenine bayıldım yalnız. Bende düzenliyim derdim kendime O kadar saklama kabını satın almak, kargolarını açmak, doldurmak, yerleştirmek bile bir haftamı alır

Uzun mu sen soyle

Kalin Saci. Delirdim. 1saat Tara tara. Kiz artik aglayacakti. Oglum daha eve gelmedi. Gelsin sira onda

Eki Görüntüle 3056074
Evdeki herkesin saçını boya gitsin, hepsi ölür
Şaka bir yana Duştan çıkmadan yarı yarıya sirke su karışımı dökseydin son suyuna. Sirkeleri boğuyormuş yumurtadan çıkmadan

Ben bugün yeme olayını batırdım. Haftalardır böyle yememiştim. Reglide sökülmedi zaten lekelenme var sadece. Başım, kasıklarım ağrıyor acayip halsizim. Kan sulandırıcı içicem birazdan.

15:00
1 porsiyon mantı

19:00
1 kase tavuk suyuna çorba
Çeyrek pide (1 tam pidenin 4/1 i)
Bol yeşillikli salata

Çeyrek pideyi tek başıma yedim. Eve geldiğimde aç değildim sözde. Eşim sıcacık pideyle gelince gözüm döndü. Benden ses çıkmazsa karbonhidrat zehirlenmesinden ölmüşümdür haberiniz olsun

Benim de tam tersi,
bitmis salca, reçel kavanozlari serisi tercih ediyorum hepsinin üstünde de cikmayan illa bi bant kismi var

Biri benim evi toplasin ya ne güzel olur.
Bir daha yemek yapmicam, bugün karar verdim

Kiz ceyrek pideyi kimle yicen, tabiki tek basina yicen

Bence zaten cok az yiyorsun sen, bugün o yüzden normal yemissin bence.

Ay ben de bitirdim gunu, menu yazayim.

07.30
Taze meyve ile aksamdan yulaf

13.00
93 kalorilik corba

Arada
1 avuc cerez
1 hurma

19.30
Sebzeli pide,
Az meyvesuyu (gerisine su karistirdim)

Bir de su brownie nin tadina bakicam birazdan. Yarin icin yaptim aslinda

20 bin adim
Kendime gelebilirsem biraz daha artar

Benim de tam tersi,
bitmis salca, reçel kavanozlari serisi tercih ediyorum hepsinin üstünde de cikmayan illa bi bant kismi var

Biri benim evi toplasin ya ne güzel olur.
Bir daha yemek yapmicam, bugün karar verdim
Bende 10 yıldır aynılarını kullanıyorum sıkıldım artık. Bazılarını kırdım takım bozuldu, farklı farklı oldu kavanozlarım. Değiştiricem hepsini.
Bir ara netten sipariş edeyim diyorum bende.
Yaz sonuna kadar anca yerleştiririm

Aklinda bir marka yoksa netten secmesi cok zor ya, ben genelde görüp alma taraftariyim.

Elon twitteri aliyomus, her bir seyden haberiniz olur artik
Ohoooo aldı bile
Sorma. Cok zor ayikladim gerci ben en son ki sampuanlamadan sonra kasinmiyorum
Ayy sen anlatırken ben kaşınmaya başladım.
LadyMiami nin mutfagi ile arasindaki 10 farki bulunuz.

Eki Görüntüle 3056076

Pideler ayni ona laf yok

Kac bin adim cikar Lusi
Ben tezgahta iki tane bardak olsa kıyameti koparırım yemek yapamam öyle çocuklarda bildikleri için hiçbir şey bırakmazlar tezgahta. Hele lavaboda bulaşık bir tabak falan görsem sinirlerim tepeme çıkar.

Evdeki herkesin saçını boya gitsin, hepsi ölür
Şaka bir yana Duştan çıkmadan yarı yarıya sirke su karışımı dökseydin son suyuna. Sirkeleri boğuyormuş yumurtadan çıkmadan
Valla kiza hamile iken kredsen bitlenmisti oglum. Benimde ilk vakam. Bitlenmistim. Hamile oldugumu bilmiyorum tabi. Kurtulamadim bitten. Sonra acici kullandim boyamak icin. Kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…