Kuzum ya uzun uzun yazmıştım sana, istersen tekrar yazabilirim. Bir günde çözmüştüm işi.Bit belasindan kurtulamadik. Esim disinda hepimiz bitlendik
Favlemistim mesaji canimKuzum ya uzun uzun yazmıştım sana, istersen tekrar yazabilirim. Bir günde çözmüştüm işi.
Dimi benimde gözüme o çarptı, tam annemlik fırın.Ecnebi memleketin fırınları da değişikbizdekiler minnak minnak
Yok ya bu bamyaEcnebi memleketin fırınları da değişikbizdekiler minnak minnak
Yazık yavrum yaUzun mu sen soyle
Kalin Saci. Delirdim. 1saat Tara tara. Kiz artik aglayacakti. Oglum daha eve gelmedi. Gelsin sira onda
Eki Görüntüle 3056074
Evdeki herkesin saçını boya gitsin, hepsi ölürUzun mu sen soyle
Kalin Saci. Delirdim. 1saat Tara tara. Kiz artik aglayacakti. Oglum daha eve gelmedi. Gelsin sira onda
Eki Görüntüle 3056074
Ecnebi memleketin fırınları da değişikbizdekiler minnak minnak
21 bin bendenyok mu artıran
Dimi benimde gözüme o çarptı, tam annemlik fırın.
LadyMiami nin dolap düzenine bayıldım yalnız. Bende düzenliyim derdim kendime O kadar saklama kabını satın almak, kargolarını açmak, doldurmak, yerleştirmek bile bir haftamı alır
Ben bugün yeme olayını batırdım. Haftalardır böyle yememiştim. Reglide sökülmedi zaten lekelenme var sadece. Başım, kasıklarım ağrıyor acayip halsizim. Kan sulandırıcı içicem birazdan.
15:00
1 porsiyon mantı
19:00
1 kase tavuk suyuna çorba
Çeyrek pide (1 tam pidenin 4/1 i)
Bol yeşillikli salata
Çeyrek pideyi tek başıma yedim. Eve geldiğimde aç değildim sözde. Eşim sıcacık pideyle gelince gözüm döndü. Benden ses çıkmazsa karbonhidrat zehirlenmesinden ölmüşümdür haberiniz olsun
Bugün çocukların canı sushi istedi mecburen dışarda yemek yiyeceğiz, yemek yapmıyorum yani, yemek yapmayınca vakitte geçmiyor.
Bende 10 yıldır aynılarını kullanıyorum sıkıldım artık. Bazılarını kırdım takım bozuldu, farklı farklı oldu kavanozlarım. Değiştiricem hepsini.Benim de tam tersi,
bitmis salca, reçel kavanozlari serisi tercih ediyorumhepsinin üstünde de cikmayan illa bi bant kismi var
Biri benim evi toplasin ya ne güzel olur.
Bir daha yemek yapmicam, bugün karar verdim
Bende 10 yıldır aynılarını kullanıyorum sıkıldım artık. Bazılarını kırdım takım bozuldu, farklı farklı oldu kavanozlarım. Değiştiricem hepsini.
Bir ara netten sipariş edeyim diyorum bende.
Yaz sonuna kadar anca yerleştiririm
Ohoooo aldı bileElon twitteri aliyomus, her bir seyden haberiniz olur artik
Ayy sen anlatırken ben kaşınmaya başladım.Sorma. Cok zor ayikladimgerci ben en son ki sampuanlamadan sonra kasinmiyorum
Ben tezgahta iki tane bardak olsa kıyameti koparırım yemek yapamam öyleLadyMiami nin mutfagi ile arasindaki 10 farki bulunuz.
Eki Görüntüle 3056076
Pideler ayni ona laf yok
Kac bin adim cikarLusi
Valla kiza hamile iken kredsen bitlenmisti oglum. Benimde ilk vakam. Bitlenmistim. Hamile oldugumu bilmiyorum tabi. Kurtulamadim bitten. Sonra acici kullandim boyamak icin. KurtuldumEvdeki herkesin saçını boya gitsin, hepsi ölür
Şaka bir yana Duştan çıkmadan yarı yarıya sirke su karışımı dökseydin son suyuna. Sirkeleri boğuyormuş yumurtadan çıkmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?