Fit Club 🏋🏻‍♀️

Benim eşimin de su an cinleri tepesinde
Toplicam ben toplicam dedim gönderdim

LadyMiami hadi fikir ver,
Karabugday en lezzetli nasil olur. Ben pek tutturamadim, yavan oluyor hep tadi.
Karabuğdayla ben yoğurtlı çorba yapıyorum, ayran çorbası gibi, içine nohut ve fasülye de ekliyorum bizim çocukların en sevdiği çorbalardan biri. Bol tereyağlı ve bol naneli olacak tabi
Önce kara buğdayı haşla yumuşasın sonra da kutu fasülyeler ve nohutlar var ya pişmiş oluyor birer çay bardağı ile onlardan ekle hepsi kaynadıktan sonra yoğurt yumurta ve bir kaşık un karıştır yavaş yavaş karıştırarak ekle ve karıştırmayı hiç bırakma tuzu en son ekleyeceksin kaynadıktan sonra. Bi de yağını falan da en son servis etmeden önce koyarsın.

Bugün çocukların canı sushi istedi mecburen dışarda yemek yiyeceğiz, yemek yapmıyorum yani, yemek yapmayınca vakitte geçmiyor.
Ben çocuklara kıyamadığımdan mecburiyetten yapıyorum yemeği ne yalan söyliyeyim. Arada zevk alarak uğraşırım mutfakta. Arada dediğim 2-3 ayda bir falan.
Henüz evlenmemişken annem evde yoksa hazır yemeği bile ısıtıp yemeye üşenir aç aç annemi beklerdim.
Mutfak işi zevk işi birazda. Ablamda senin gibi. Geçende portakal kabuklarını kurutuyordu rondodan geçirip toz haline getirip kek ve tatlılarda kullanacakmış.

Aklinda bir marka yoksa netten secmesi cok zor ya, ben genelde görüp alma taraftariyim.
Fırsat bulursam gezmek istiyorum bende. Dekorasyon için süs eşyasıda bakmam lazım. Sıra sıra züccaciyelerin olduğu çok büyük bir toptancılar çarşısı var oraya gitmek istiyorum. Bir günü ayırsam hepsini hallederim aslında

Saati şarja taktım adımlar bitti

Kahvaltı
Yulaf tostu
Beyaz peynir
Salatalık domates zeytin yeşil çay

Akşam
Bezelye yemeği bir tabak
4 yk pilav
Bir kase cacık

Su 2 lt
6 km tempolu yürüyüş

Ay cikamam oyle yerlerden ben. Cok güzel.

Cocuklar büyüsün diye bekliyorum, yoksa benimkilerle evde aksesuar cok tehlikeli.

Senin tam zamanin, donat.
Ama tavsiyem oyle hepsini bir gunde secip alma, keyifle teker teker sec her birini. Uzun sürsün, sen aldigin keyfe bak. Tablo da yaptirabilirsin. Para ayırabilirsem ben eve bolca tablo istiyorum

Afiyet olsun bamyammm

Nerde kız tarif ben kaçırdım mi unuttum mu ?

Nerde kız tarif ben kaçırdım mi unuttum mu ?

Ingish burada:

1.5 - 2 bardak haslanmis siyah fasulye
10 tane büyük hurma
Yarim bardak kakao
Yarim bardak tatlandirici elmasuyu demis, artik sen ne istersen
2 kasik ictigin kahveden
Yarim kasik kabartma tozu, az tuz.
Istersen icine cikolata parcalari ile susle.

Her seyi robotta karistir, 18 derecede 30 dak pisir.
Ben 1.5 katini yaptim tarifin, 4 kisiye 2 3 gun gider

Ama 5 gune kadar dolapta saklayabilirsiniz diyor.

Siyah fasulyede 100 gr da 28 gr protein, 23 gr lif varmis (ya da tam tersi iste)
Bir seylere eklemek lazim.

Aaa basitmis tarif. Siyah fasulye bakayım bi ara. Bende düdüklü yok ama geceden ıslamak falan lazım herhalde

Selam kızlar menum
Sabah 2 yumurta kahve 2 dl ekmek kaşar ve 6 zeytin
Öğlen ve akşam tek menü 15.30 ile 16.30 arası yendi ..kabak sote 1 kepçe etli kurufasulye 1 kepçe bulgur pilavı yanına yeşil salata
Yürüyüş 10 bın adım
Bölgesel üst kısım çalışma 1 saat
(Ve şuan açım yansın yağlar )

Menu ,
Sabah 1/4 tortilla ekmek ,peynir,domates

Aksam 2 3kasik corba , 3yk kabak sote , 1
Tatli tabagi boyuda lahmacun ,az salata

Birkac tane seftali pestili(sekersiz) ,1 lint cikolata

1lt su
3.100adim

Buna sesli güldüm havalr isinsa aticam bende kendimi ama buz tuttuk battaniye altinda oturuyorum
Buralar iki haftadır iyi gidiyor yazlıkları çıkardım ben. Akşamları biraz serin oluyor. Yağmur yağmadığı sürece değerlendiriyorum havayı çocuk alıştı artık benimle bir gezmeyi seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…