Ohoooo aldı bile
Ayy sen anlatırken ben kaşınmaya başladım.
Ben tezgahta iki tane bardak olsa kıyameti koparırım yemek yapamam öyleçocuklarda bildikleri için hiçbir şey bırakmazlar tezgahta. Hele lavaboda bulaşık bir tabak falan görsem sinirlerim tepeme çıkar.
Karabuğdayla ben yoğurtlı çorba yapıyorum, ayran çorbası gibi, içine nohut ve fasülye de ekliyorum bizim çocukların en sevdiği çorbalardan biri. Bol tereyağlı ve bol naneli olacak tabiLadyMiami hadi fikir ver,
Karabugday en lezzetli nasil olur. Ben pek tutturamadim, yavan oluyor hep tadi.
Brownie yapmayı benim kızım çok seviyor, canları isteyince yapıyorlar ama canım bugün tatlı yapmak da istemiyor. Birkaç gün sonra baklava yapacağım.Yemek yapmiyorsan brownie yap
Ben çocuklara kıyamadığımdan mecburiyetten yapıyorum yemeği ne yalan söyliyeyim. Arada zevk alarak uğraşırım mutfakta. Arada dediğim 2-3 ayda bir falan.Bugün çocukların canı sushi istedi mecburen dışarda yemek yiyeceğiz, yemek yapmıyorum yani, yemek yapmayınca vakitte geçmiyor.
Fırsat bulursam gezmek istiyorum bende. Dekorasyon için süs eşyasıda bakmam lazım. Sıra sıra züccaciyelerin olduğu çok büyük bir toptancılar çarşısı var oraya gitmek istiyorum. Bir günü ayırsam hepsini hallederim aslındaAklinda bir marka yoksa netten secmesi cok zor ya, ben genelde görüp alma taraftariyim.
Fırsat bulursam gezmek istiyorum bende. Dekorasyon için süs eşyasıda bakmam lazım. Sıra sıra züccaciyelerin olduğu çok büyük bir toptancılar çarşısı var oraya gitmek istiyorum. Bir günü ayırsam hepsini hallederim aslında
Afiyet olsun bamyammm
Nerde kız tarif ben kaçırdım mi unuttum mu ?
Ayaklar ortalik şırfıntısı oldu benimAdim yarisindan sonra tek oturan benim galibayurumedigim halde ayaklarim sızlıyor masallahiniz var
Nerde kız tarif ben kaçırdım mi unuttum mu ?
Aaa basitmis tarif. Siyah fasulye bakayım bi ara. Bende düdüklü yok ama geceden ıslamak falan lazım herhaldeIngish burada:
Black Bean Brownies
Decadent flourless Black Bean Brownies satisfy that chocolate craving in a healthy way. Packed with protein and fiber, no oil or added sugar.ifoodreal.com
1.5 - 2 bardak haslanmis siyah fasulye
10 tane büyük hurma
Yarim bardak kakao
Yarim bardak tatlandirici elmasuyu demis, artik sen ne istersen
2 kasik ictigin kahveden
Yarim kasik kabartma tozu, az tuz.
Istersen icine cikolata parcalari ile susle.
Her seyi robotta karistir, 18 derecede 30 dak pisir.
Ben 1.5 katini yaptim tarifin, 4 kisiye 2 3 gun gider
Ama 5 gune kadar dolapta saklayabilirsiniz diyor.
Siyah fasulyede 100 gr da 28 gr protein, 23 gr lif varmis (ya da tam tersi iste)
Bir seylere eklemek lazim.
Buna sesli güldümAyaklar ortalik şırfıntısı oldu benimgezip duruyorlar
Buralar iki haftadır iyi gidiyor yazlıkları çıkardım ben. Akşamları biraz serin oluyor. Yağmur yağmadığı sürece değerlendiriyorum havayı çocuk alıştı artık benimle bir gezmeyi seviyorBuna sesli güldümhavalr isinsa aticam bende kendimi ama buz tuttuk battaniye altinda oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?