Kayinvalideyi gonderdik, simdi benimkiler gelecek, normalimiz bu oldu artik.
Annem daha da beter, veganne yedircem acaba
Tatilde bolca cesitlendimTatil dönüşü hafif hafif baslamak iyidir, birden her seyi kesmek olmaz.
Diyetisyen bana sabahları aç karnına diye yazdı öyle tüketiyorumDuymadım adini,
Kardesim hamilelikte yapti ama, gluten ve laktoz hassasiyeti bas gösterdi enteresan sekilde. Ama kalan her şeyi yiyebilirsin deyince pek ise yaramaz gibi geldi bana acikcasi5.
Bende de var elma sirkesi, baslayayim
Sabahlari mi icsek daha iyiymis, sanki ven aksamlari içiyordum
Harika fikirYa bu ev işlerinin de puanı var mıArrietty_
Mesela
ütü 100 puan
Çamaşır as 50
Çamaşır katla 75
Bulaşık makinesi boşalt 60
Bulaşık makinesi doldur 65
Evi süpür 100
Evi sil 80
Toz al 70
WC banyo temizliği 55
Yemek hazırlama 85
Sofra kur/topla 45
Nasıl
Ohh mis o zaman ,cocuklarla belki sıkıntı olurda onun kendi sistemi gidalari b ellidir bence o size hazirlar hep beraber yersiniz
Nasil yapıyorsunuz ayip olmazsa sormasi isteklerini siz mi yaptiniz kendileri mi basvuruyor ,kardesimde gelmek istiyorda bilgi toplamaya çalışıyorilum
Gunaydin ,bugun kontrol tartisi yapiyor muyduk onuda mi saldik
Birkac bardak su icince aklima düştü
Haftaya baslayalim kontrol tartisini. Cuma, cumartesi ve Pazar tartilar paylasildigi icin bugunde istersem kaos olur dedim
Sorma ya, ben davet gonderdim.
Surekli ben davet gonderirsem vize süresi uzar diyor bir cok sitede, topu topu 45 gun vize vermisler, sinir oldum.
O yüzden direk turist vizesine de basvursa farketmez herhalde. O durumda otel ayirtip iptal etmesi gerekir başvurudan sonra eğer sende kalacaksa.
Evet bende oyle biliyorum ,3aya kadar sure verdikleri yaziyordu tuhh kısaymış o zaman ugrastiginin kar
Siligi olmamis.
Sagol canim aklimda olsun o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?