Hoşgeldin, tam yerine geldin ve iyi ki geldin...Merhaba,
Musadenizle ben de katilayim araniza. Subatta dogum yaptim. Martta harika bir vucudum vardi, yagli ama hatli, kivrimli :) sonra yazin bir yedim bir yedim, cok guzel yedim, hic pisman degilim. Simdi yaklasik 5 haftadir karbonhidratsiz besleniyorum. Arada 1 gunluk su oruclari yapiyorum. Malesef emzirmiyorum, cok ugrastim ama kizim hic istemedi(bu konu ile barisik degilim o nedenle lutfen yorum yapmayin, hala cok uzuluyorum)
Ama 2 haftadir kilo vermedimhedefim kisa vade degil. 20 kilo kadar verip sonrasinda low carb ve tek ogun hayatima devam etmek istiyorum.
Gecen yil ketojenik beslenmistim. O zaman karbonhidratin beni ne kadar yordugunu anlamistim. Hayatima artik basit karbonhidratsiz devam edecegim insallah.
Merhaba hosgeldinizMerhaba,
Musadenizle ben de katilayim araniza. Subatta dogum yaptim. Martta harika bir vucudum vardi, yagli ama hatli, kivrimli :) sonra yazin bir yedim bir yedim, cok guzel yedim, hic pisman degilim. Simdi yaklasik 5 haftadir karbonhidratsiz besleniyorum. Arada 1 gunluk su oruclari yapiyorum. Malesef emzirmiyorum, cok ugrastim ama kizim hic istemedi(bu konu ile barisik degilim o nedenle lutfen yorum yapmayin, hala cok uzuluyorum)
Ama 2 haftadir kilo vermedimhedefim kisa vade degil. 20 kilo kadar verip sonrasinda low carb ve tek ogun hayatima devam etmek istiyorum.
Gecen yil ketojenik beslenmistim. O zaman karbonhidratin beni ne kadar yordugunu anlamistim. Hayatima artik basit karbonhidratsiz devam edecegim insallah.
Oy simdi gordum bunu
Selam kızlar bugünün videosu benden demiştim. Çoğunluk hafif bir şeyler istiyor, aynı zamanda adım çalışmalarına da benziyor diye bu videoyu yapalım diye düşündüm. Dün katılamayacağını belirtenler olmuştu, yapmak isteyenler yapsın.
Merhaba,
Kizlar Kis geldi, kalabaliklasmaya basladik.
Aslinda bunu hemen kullanmam gerek.
O yuzden es yarisi yapalim diyorum
Es yarisi nedir ?
birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
Gelelim eslere
Alys & sedulu
H3RA_ & Susmuyorr
tavsannesi & Lori
gebito & Arrietty_
WunderLost & Melegimkorusun
Nereye gidiyorsunOlum grubuna sokmussun beni
sedulu kiz bak yarin 7 saatlik yolculuk yapcam, pazartesi sali da yogun maalesef. Cok seyetme yani
Nereye gidiyorsun
Ikimizde kas yapmaya odaklisiniz suan diye es yaptim sizi.
Sedu da iki gun yogundu sanki
Ne iyi yapmissin. Sevmekle yetinEvime donuyorum.
Gardasimi ziyaret ettim, azcik bebek sevdim
Ne iyi yapmissin. Sevmekle yetin
Seytan dürtebiliyor
Dügün dernek geziyor fistik kizi ile
Cuma gununden beri temizlik yapiyorum duzen kurmaya calisiyorum evde. Su duzeni bi tutturabilirsem spor da daha kolay olacak.
Kizlar Kis geldi, kalabaliklasmaya basladik.
Aslinda bunu hemen kullanmam gerek.
O yuzden es yarisi yapalim diyorum
Es yarisi nedir ?
birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
Gelelim eslere
Alys & sedulu
H3RA_ & Susmuyorr
tavsannesi & Lori
gebito & Arrietty_
WunderLost & Melegimkorusun & Arc-en-ciel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?