- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Böyle krizler sık yaşanıyorsa, günlük yağ ve protein miktarı yeterli mi onu kontrol edebilirsin canım. Ayrıca eğer tansiyon hastası değilsen, günlük tuz miktarını bir tık arttırmayı dene. Şeker ve tuzun beyindeki haz noktaları aynı imiş...Bu arada ben dun saat 21.30 civari 2 kucuk kare bitter yedimaslinda kastettiğim buydu dun. Bir anda tatlı isteği geliyor, halbuki yedikten sonra midem yandı. Bugün tartıda da baya eksi geldim ama iste önemli olan şekeri bitirmek benim için. Bugün aynı saatlerde hemen bitki çayı içeceğim kriz gelirse.
Tatlı krizlerimde tarçınlı bir şeyler işe yarıyor.Bu arada ben dun saat 21.30 civari 2 kucuk kare bitter yedimaslinda kastettiğim buydu dun. Bir anda tatlı isteği geliyor, halbuki yedikten sonra midem yandı. Bugün tartıda da baya eksi geldim ama iste önemli olan şekeri bitirmek benim için. Bugün aynı saatlerde hemen bitki çayı içeceğim kriz gelirse.
Oy oyy oyyy!
Kızlar beni BDV'dan çekip alın yahu. Orası nasıl bir yer öyle, nutkum tutuldu, boynum tutuldu, basım tuttu...
Bu arada ben dun saat 21.30 civari 2 kucuk kare bitter yedimaslinda kastettiğim buydu dun. Bir anda tatlı isteği geliyor, halbuki yedikten sonra midem yandı. Bugün tartıda da baya eksi geldim ama iste önemli olan şekeri bitirmek benim için. Bugün aynı saatlerde hemen bitki çayı içeceğim kriz gelirse.
Bizim küçük diyet dünyamız güzel, gidip ne yapacaksin ..Bayadir ugramiyorum, cok vakit istiyor orası
Kolay gelsin..Cuma gununden beri temizlik yapiyorum duzen kurmaya calisiyorum evde. Su duzeni bi tutturabilirsem spor da daha kolay olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?