Fit Club 🏋🏻‍♀️

İlk öğünüm: Mantar+biber+kaşarlı omlet.
Diğerleri klasik tabagim...

İkinci öğünde pek açlık hissetmedim. İzmir köfte yapmıştım ama sadece bir kase cacık ve yeşil salatayla doydum.

Spor: 20 dk yürüyüş, diz-bacak egzersizi
Su: 3 lt olur.
Sade Türk kahvesi ve filtre kahve içtim. Gece de papatya çayı içerim.

Eklentiler

• IMG20220930091424.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 27
Bugunku menum,
Kahvaltı öncesi, rezene cayi ve 1 gün kurusu
10.00
2 yumurtali mantarli kasarli omlet, 3 zeytin bol domates salatalik
14.00
Tahin pekmez karisimi ve 1 avuc çiğ kuruyemis
17.00
1 kase tarcinli yogurt
18.30 19.00 arası
1 tabak kiymali patlican patates oturtma
1 mandalina
Su 6 bardak henüz
12.600 adım

Günaydın herkese. Diyet işi yalan oldu benim ama yürüyüşe başladım. Çarşamba günü başladığım için yazmadım hafta ortası olmasın diye. Öğlen aralarında 1 saat yürüyorum. Gün sonunda ortalama 15 bin adıma ulaşmış oluyorum. Pazartesiden itibaren adımlarımı da yazarım.

Selam kızlar bugünün videosu benden demiştim. Çoğunluk hafif bir şeyler istiyor, aynı zamanda adım çalışmalarına da benziyor diye bu videoyu yapalım diye düşündüm. Dün katılamayacağını belirtenler olmuştu, yapmak isteyenler yapsın.

Bu arada ben dun saat 21.30 civari 2 kucuk kare bitter yedim aslinda kastettiğim buydu dun. Bir anda tatlı isteği geliyor, halbuki yedikten sonra midem yandı. Bugün tartıda da baya eksi geldim ama iste önemli olan şekeri bitirmek benim için. Bugün aynı saatlerde hemen bitki çayı içeceğim kriz gelirse.

Böyle krizler sık yaşanıyorsa, günlük yağ ve protein miktarı yeterli mi onu kontrol edebilirsin canım. Ayrıca eğer tansiyon hastası değilsen, günlük tuz miktarını bir tık arttırmayı dene. Şeker ve tuzun beyindeki haz noktaları aynı imiş...

Tatlı krizlerimde tarçınlı bir şeyler işe yarıyor.
Tarçınlı süt, tarçınlı kahve, elma diliminin üstüne serpilmiş tarçın yada yulaf lapasının içine tarçın ekleyip tüketebilirsin.

Emziren birisi olarak senin ihtiyacın var karbonhidrata. En guzeli gun icine dağıtıp dengelemek. Ara ogunlu bir plan yapsan daha iyi olabilir. Daha cok protein ve sebzeye odaklan, onları bolca tuket ki açlık hissetme.

İlk öğünde kavunlardan üç dilim yedim.

İkinci öğünümde de dağ köylerimizin meşhur taze gelin ayse fasulyesi...
Proteini arttirmak için salataya kasap hindi füme ilave ettim. İki kase yedim...

Spor: 20 dk yürüyüş ve reformer pilates. Gece de diz-bacak egzersizleri yaparım.

Su 3 litre olur. Sade Türk kahvesi, filtre kahve içtim. Birazdan da yeşil çay içerim.

Eklentiler

• IMG20221001094723.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG20221001174210.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…