Fit Club 🏋🏻‍♀️

Findik yemek benim tatli yeme istegimi cok baskiliyor.
Hoşgeldin, tam yerine geldin ve iyi ki geldin...
Hosbuldum
Ilk degil bu ikinci ilki 18 ay misler gibi emmisti. Bu 2. ayda az emmeye basladi. 5. Aya kadar biberon-mama cok az verdim ama cocuk hem kilo almadi hem de cisi pembe olmaya basladi. O zaman duzgun bir biberon alip vermeye basladim ki cocuk o zaman yemeye basladi. Sonra da emmeyi birakti. Birak meme ucunu, meme basindan sutler geliyordu, o kadar cok sutum vardi.
Ben yurtdisindayim. Ayni saat diliminde yasamiyoruz. 10 saat fark var aramizda. Benim esim olunca haberlesme cok kisitli olacak malesef
Hosgeldin

Emzirmiyor olabilirsin ama yine de hamilelik sonrasi illa ki vücudun yorgun düşmüştür. Kendine cok yüklenme ve agirdan al.

Gel hadi spor yapak o zaman
Cok agir bel sikintim var. korse ile duruyorum. Yuruyemiyorum. O nedenle bu ara spor yok bana. Bebegimi yuruyuse bile cikartamiyorum evin etrafinda.
Ne iyi yapmissin. Sevmekle yetin
Seytan dürtebiliyor
Ahahahha o seytan beni durtmeyi hic birakmadi. Ucuncu diye baski yapiyorum da esim istemiyor :)

Yeni ceylan düşmüş Arrietty_ hep yurtdısı yarısiyonuz hee

Olsun yeterli iyi olsun bebeginiz. 3. E kismet olur belki
Diyorum,bizim takim full yurtdisindan olma yolunda
Tamam uygunuz birbirimize
Cok gecmis olsun. Olay zaten mutfakda bitiyor derler. Spor kismini vakti gelince eklersin. Ihtiyacin var ise.
Beni arada dürtuyor,sonra yegenlere bakinca birkac saat diyorum yaslanmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…