- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kiz guldum ya. Oy kiyamamBurdada mesajima bakan bile yok kibirli şeyler
Burdada mesajima bakan bile yok kibirli şeyler
Teşekkür ederim canım hiç sormucan sandimNaber elif eylul
Napan?
Teşekkür ederim canım hiç sormucan sandim
Iyiyim sen napan
2gündür sıcak kız ne soğuması yalancıBen de iyiyim.
Havalar sogudu, isinmak için yuruyom
Biz donuyoruz vallahi.2gündür sıcak kız ne soğuması yalancı
Breeeee erken gelmiş kış deseneBiz donuyoruz vallahi.
Evde yorgan ile dolaniyorum desem yeridir. Sirf sogukdan erken bile yatiozz
Aman beee siz sibiryadamı yasıyonuzBizim ev soguk
Eylul ayi normalde guzel olur. Bu sene en soguk eylul Ayı olmus.Breeeee erken gelmiş kış desene
Bizim bu hafta 10derece düşüş olucakmiş
Findik yemek benim tatli yeme istegimi cok baskiliyor.Bu arada ben dun saat 21.30 civari 2 kucuk kare bitter yedimaslinda kastettiğim buydu dun. Bir anda tatlı isteği geliyor, halbuki yedikten sonra midem yandı. Bugün tartıda da baya eksi geldim ama iste önemli olan şekeri bitirmek benim için. Bugün aynı saatlerde hemen bitki çayı içeceğim kriz gelirse.
HosbuldumHoşgeldin, tam yerine geldin ve iyi ki geldin...
Ilk degil bu ikinciMerhaba hosgeldiniz
Ketojenik banada yarayan bir beslenme tipiydi..uzun vadede devam edemedim stress donemi sonrasi. Bir aldim our aldim
Emzirme konusunda anliyorum seni. Galiba ilklerde genelde olan bir durum. Saglikli olsunlarda,gerisi onemli degil.
@CanTorun abla karb saymak onemli demisti ,dundu galiba
Ketojenik de belki o yuzden tikir tikir gidiyor kilolar
Ben yurtdisindayim. Ayni saat diliminde yasamiyoruz. 10 saat fark var aramizda. Benim esim olunca haberlesme cok kisitli olacak malesefKizlar Kis geldi, kalabaliklasmaya basladik.
Aslinda bunu hemen kullanmam gerek.
O yuzden es yarisi yapalim diyorum
Es yarisi nedir ?
birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
Gelelim eslere
Alys & @sedulu
@H3RA_ & @Cieloberyl
@Tavsannesi & @Lori
gebito & Arrietty_
@WunderLost & @Melegimkorusun & @Clair de lune
Cok agir bel sikintim var. korse ile duruyorum. Yuruyemiyorum. O nedenle bu ara spor yok bana. Bebegimi yuruyuse bile cikartamiyorum evin etrafinda.Hosgeldin
Emzirmiyor olabilirsin ama yine de hamilelik sonrasi illa ki vücudun yorgun düşmüştür. Kendine cok yüklenme ve agirdan al.
Gel hadi spor yapak o zaman
Ahahahha o seytan beni durtmeyi hic birakmadi. Ucuncu diye baski yapiyorum da esim istemiyor :)Ne iyi yapmissin. Sevmekle yetin
Seytan dürtebiliyor
Bizimde en cok sıcak ay oldu nedenseEylul ayi normalde guzel olur. Bu sene en soguk eylul Ayı olmus.
Ketojenik yapiyorum gibi ama cok yag tuketmiuorim ve makro saymiyorum ama ketojenik olmayan hic bir urun de tuketmiuorum.gebito ketojenik mi yapacaksin yine ?
Beni surekli durtuyorlar. 100gun omad yapan insanlari görünce bir Gaza geliyorum ki.
Yeni ceylan düşmüşFindik yemek benim tatli yeme istegimi cok baskiliyor.
Hosbuldum
Ilk degil bu ikinciilki 18 ay misler gibi emmisti. Bu 2. ayda az emmeye basladi. 5. Aya kadar biberon-mama cok az verdim ama cocuk hem kilo almadi hem de cisi pembe olmaya basladi. O zaman duzgun bir biberon alip vermeye basladim ki cocuk o zaman yemeye basladi. Sonra da emmeyi birakti. Birak meme ucunu, meme basindan sutler geliyordu, o kadar cok sutum vardi.
Ben yurtdisindayim. Ayni saat diliminde yasamiyoruz. 10 saat fark var aramizda. Benim esim olunca haberlesme cok kisitli olacak malesef
Cok agir bel sikintim var. korse ile duruyorum. Yuruyemiyorum. O nedenle bu ara spor yok bana. Bebegimi yuruyuse bile cikartamiyorum evin etrafinda.
Ahahahha o seytan beni durtmeyi hic birakmadi. Ucuncu diye baski yapiyorum da esim istemiyor :)
Olsun yeterli iyi olsun bebeginiz. 3. E kismet olur belkiFindik yemek benim tatli yeme istegimi cok baskiliyor.
Hosbuldum
Ilk degil bu ikinciilki 18 ay misler gibi emmisti. Bu 2. ayda az emmeye basladi. 5. Aya kadar biberon-mama cok az verdim ama cocuk hem kilo almadi hem de cisi pembe olmaya basladi. O zaman duzgun bir biberon alip vermeye basladim ki cocuk o zaman yemeye basladi. Sonra da emmeyi birakti. Birak meme ucunu, meme basindan sutler geliyordu, o kadar cok sutum vardi.
Ben yurtdisindayim. Ayni saat diliminde yasamiyoruz. 10 saat fark var aramizda. Benim esim olunca haberlesme cok kisitli olacak malesef
Cok agir bel sikintim var. korse ile duruyorum. Yuruyemiyorum. O nedenle bu ara spor yok bana. Bebegimi yuruyuse bile cikartamiyorum evin etrafinda.
Ahahahha o seytan beni durtmeyi hic birakmadi. Ucuncu diye baski yapiyorum da esim istemiyor :)
Yurtdisi bayiisi gibi olduk ha
Menulerini simdiden merak ettim :)Ketojenik yapiyorum gibi ama cok yag tuketmiuorim ve makro saymiyorum ama ketojenik olmayan hic bir urun de tuketmiuorum.
Heee 2 3 kisi bize yollaYurtdisi bayiisi gibi olduk ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?