En azından bolca olmasın, makul ölçüde olsun. Zamanla HİC miktarda olur.Deme yaaa,
Keto yaptim, low carb da yaptim, ama mutsuz oluyorum ben ya oyle. Bi de çocuklar var malum, boyle arada gideyim diyorum. Tabi ki pasta börek yok menulerimde ama ekmektir, baklagildir, yulaftir bolca var. Obur türlüsü cidden zor oluyor, bu sefer herkese ayri öğün hazirlamam gerekiyor, yetisemiyorum.
Fikrinin geldiğine değmiş.Arrietty_ Alys Lori tavsannesi sedulu CanTorun Sismaniye Arc-en-ciel
Bir fikrim geldi.
Şimdi gruptaki herkes hergün bir kardiyo videosu paylaşma konusunda görevli olsun.
En az yarım saatlik zumba, leslie, dans vs ne olursa artık.
O gün kim görevliyse belli bir saatten sonra videoların yapılıp yapılmadığı hakkında yoklamasını alsın.
Yapmayana hesabını sorsun, isterse spamlasın
Herkes saatini taksın zaten videonun ortalama adım sayısı olacaktır. Adımıyla birlikte paylaşım yapsın.
Birde her kardiyo video sonrasında, herkes sorunlu yeri neresiyse onunla ilgili bölgesel çalışıp onuda belirtsin paylaşımında.
10 dk lık çalışma bile olsa hiç yoktan iyidir.
Her günün görevlisi özel mesajla kaptana yapan yapmayan bilgisi versin.
Hafta sonu kaptan haftanın en söz dinlemeyenini ifşa etsin. Birde ondan paparayı yiyelim
Kırbaç falan kâr etmiyor bize artık, şiddete alıştık psikolojik şiddet kısmına geçelim derim :))
Kaptaniçede yoğun zaten, hergün ilgilenmek zorlar onu.
Bizde üyeler olarak el atalım derim.
Ne dersiniz?
Okeylerseniz yarın ilk olarak ben başlarım, haftaya cumartesiye kadar herkese görevli olduğu günü düzenler yazarım.
Video konusunda da güzel fikirlerim varFikrinin geldiğine değmiş.
5 ekimden itibaren ben ekim firarisiyim. İlk 15 gün tatildeyim, sonrası yeğen ziyaretlerinde.
En fazla menü paylasabilirim.
Kardiyonun niceliginden çok niteliği önemli bence. Öyle kardiyolar var ki 15 dk ama, 3 saatlik yürüyüşe 3290 basar.
Bir de şunu söylemeden gecmiyeyim.
Kötü beslenme varsa, en kral sporlar yapılsın olmuyor. Sadece vücudu yiprattigimizla kalıyoruz.
Önce beslenme!
Yeterki yolunda azim ve e istikrarla yürü.
Valla şekerim bana kalsa, hiç birinize kalori saydirmam. Karbonhidrat saydiririm, yağ saydiririm, protein saydiririm. Canınıza okurum.Video konusunda da güzel fikirlerim var
Zaten beslenme konusunda çok dikkatsiz yiyen yok aramızda. Spor ve sağlık beslenme bir arada olmalı deniyor ya.
Biz onun beslenme değil spor kısmında takılıyoruz bence.
Ha birde sporu düzene sokunca psikolojik olarak yeme olayı düzenleniyor zaten.
Kıyamıyorsun onca ter dökmeye
Senin dizinde sıkıntı vardı ekim ayında esnek davranırız senin için. Müsait olduğun yapabildiğin günlerde katılırsın. Ki hali hazırda grubun en disiplinlilerindensin zaten. Bizi kırbaçlarsın sen
Şu karboyu hayatımdan çıkardığımda wc olayı mahvediyor beni.Valla şekerim bana kalsa, hiç birinize kalori saydirmam. Karbonhidrat saydiririm, yağ saydiririm, protein saydiririm. Canınıza okurum.
Anne tarafından kuzen ve kızlarıyla 20 kişilik bir wp grubu kurduk. Kendileri istedi kasındı hatta. Nereden bulastik sana diye bin pişman oldular.
Ama 6 haftada 9 kg civarı veren var ve maksimum incelme...
Arrietty_ Alys Lori tavsannesi sedulu CanTorun Sismaniye Arc-en-ciel
Bir fikrim geldi.
Şimdi gruptaki herkes hergün bir kardiyo videosu paylaşma konusunda görevli olsun.
O gün kim görevliyse belli bir saatten sonra videoların yapılıp yapılmadığı hakkında yoklamasını alsın.
Herkes saatini taksın zaten videonun ortalama adım sayısı olacaktır. Adımıyla birlikte paylaşım yapsın.
Birde her kardiyo video sonrasında, herkes sorunlu yeri neresiyse onunla ilgili bölgesel çalışıp onuda belirtsin paylaşımında.
Hafta sonu kaptan haftanın en söz dinlemeyenini ifşa etsin. Birde ondan paparayı yiyelim
Kırbaç falan kâr etmiyor bize artık, şiddete alıştık psikolojik şiddet kısmına geçelim derim :))
Ne dersiniz?
Okeylerseniz yarın ilk olarak ben başlarım, haftaya cumartesiye kadar herkese görevli olduğu günü düzenler yazarım.
Daha dengeli oldum yahu... Keto belli bir süre belki, devamlı olacak iş değil. Ama if+ low carb olur. Yavaş yavaş bir seylerden vaz geçilir, ideal kiloya gelinir. Kabızlık vs kalmaz. Bir sürü sebze var, neden olsun? Olmuyor-mus. Sonra benim yaptığım gibi korumaya geçilir. Beslenme tarzı aynı kalır, biraz daha esnek olunur. Yoksa al-ver, al-ver nereye kadar...Metabolizmanın canına okunur.Şu karboyu hayatımdan çıkardığımda wc olayı mahvediyor beni.
Günlük 20 gr la keto denedim, mahvetti o konuda beni.
Hem sen hepsinden olsun dengeli olsuncu değilmiydin, ne ara bu kadar gaddarlaştın
Ben de katılamam. Kas gücümü arttırmaya çalışıyorum. Kardiyoyu da genel sağlığımı koruyacak kadar yapayım kâfi...Yoksa yaş da var, kas kaybı yasarım.Cok güzel bir fikir bence
Ama ben katilamam. Cidden kas artirmaya çalışırken bu kadar kardiyo yaparsam kendi ayagima sikarim. Ama her gun yarim saat spora soz veririm.
Kız zaten günlük düzenli adım yapmıyor musun.Cok güzel bir fikir bence
Ama ben katilamam. Cidden kas artirmaya çalışırken bu kadar kardiyo yaparsam kendi ayagima sikarim. Ama her gun yarim saat spora soz veririm.
Kız zaten günlük düzenli adım yapmıyor musun.
Çok ağır bir kardiyodan bahsetmiyorum.
Çıkıp yürüyüş gibi leslie vs tarzı
Yani yeter ki günlük adım olsun
Oda mı sıkıntı çıkarır kaslanman için
Benden ok sempazemArrietty_ Alys Lori tavsannesi sedulu CanTorun Sismaniye Arc-en-ciel
Bir fikrim geldi.
Ne dersiniz?
Seni doverim bak
Anladim canım, ben de howl's moving castle i 4 defa izlemişimdir, müziğini de çok severim.Anime sayilmazHayao Miyazaki nin yapimlarini begeniyorum.
Hos onun disinda manga,kore dizisi bagimlisiyim
Hoş buldukSelam kızlar ben yine 63,2 çıktım tartıda.
Bu takılıp kalan sayılara gıcık oluyorum.
Tatil dönüşü onca rahat yediğim halde bu kilolardaydım.
HoşgeldinArc-en-ciel
Yok ben 78.5 olarak en şişmanım su an sanırım
Canım beni bir sure spor konusunda mazur görün çünkü önce beslenmemi düzenlemem lazım, spor bebekle her gün istikrarlı olamiyor, yürüyüş ya da hava yagmurluysa ufak 10dk lik videolar yapabiliyorum her gün olmasa da. Benim önce tatlı bağımlılığını ve binge eating olayını bitirmem lazımArrietty_ Alys Lori tavsannesi sedulu CanTorun Sismaniye Arc-en-ciel
Bir fikrim geldi.
Ne dersiniz?
Ay haftaya ben de bitter eklicem ya, özlemişim
Menu güzel
Yuruyusu de yarim saate çıkarabilirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?