Fit Club 🏋🏻‍♀️

En azından bolca olmasın, makul ölçüde olsun. Zamanla HİC miktarda olur.
Bizde de çocuk var şekerim, ayrı yemek hazırlamiyorum. Baklagil de yiyorum, bir şekilde dengeleniyor.

Bu aksam 7 saatlik yola cikiyoruz, cocuklarla kac saatte tamamlariz mechul.
Aksam yemegi yolda ne bulursak o seklinde olacak. Sonradan kalori toplami hesaplarim.

Sabah
Meyveli aksamdan yulaf mix

Ogle
2 yumurta
Domates salatalik

Aksam
Ciks

Sabah 30 dak agirlik
10 bin adim hedefim var ayrica, 3 bindeyim suan ihihi

13:00
1 kase tavuk suyuna çorba
4 köfte
1 dl ekmek
1 kase çoban salata

19:00
2 kepçe nohut yemeği
3-4 yk pilav
3-4 yk yoğurtlu semiz otu

1 lt kadar su
Gün içinde 3 br. çay
Duble türk kahvesi

6600 adım
Arrietty_

Arrietty_ Alys Lori tavsannesi sedulu CanTorun Sismaniye Arc-en-ciel

Bir fikrim geldi.
Şimdi gruptaki herkes hergün bir kardiyo videosu paylaşma konusunda görevli olsun.
En az yarım saatlik zumba, leslie, dans vs ne olursa artık.
O gün kim görevliyse belli bir saatten sonra videoların yapılıp yapılmadığı hakkında yoklamasını alsın.
Yapmayana hesabını sorsun, isterse spamlasın

Herkes saatini taksın zaten videonun ortalama adım sayısı olacaktır. Adımıyla birlikte paylaşım yapsın.
Birde her kardiyo video sonrasında, herkes sorunlu yeri neresiyse onunla ilgili bölgesel çalışıp onuda belirtsin paylaşımında.
10 dk lık çalışma bile olsa hiç yoktan iyidir.
Her günün görevlisi özel mesajla kaptana yapan yapmayan bilgisi versin.
Hafta sonu kaptan haftanın en söz dinlemeyenini ifşa etsin. Birde ondan paparayı yiyelim
Kırbaç falan kâr etmiyor bize artık, şiddete alıştık psikolojik şiddet kısmına geçelim derim :))

Kaptaniçede yoğun zaten, hergün ilgilenmek zorlar onu.
Bizde üyeler olarak el atalım derim.
Ne dersiniz?
Okeylerseniz yarın ilk olarak ben başlarım, haftaya cumartesiye kadar herkese görevli olduğu günü düzenler yazarım.

Fikrinin geldiğine değmiş.
5 ekimden itibaren ben ekim firarisiyim. İlk 15 gün tatildeyim, sonrası yeğen ziyaretlerinde.
En fazla menü paylasabilirim.
Kardiyonun niceliginden çok niteliği önemli bence. Öyle kardiyolar var ki 15 dk ama, 3 saatlik yürüyüşe 3290 basar.

Bir de şunu söylemeden gecmiyeyim.
Kötü beslenme varsa, en kral sporlar yapılsın olmuyor. Sadece vücudu yiprattigimizla kalıyoruz.

Önce beslenme!

Video konusunda da güzel fikirlerim var
Zaten beslenme konusunda çok dikkatsiz yiyen yok aramızda. Spor ve sağlık beslenme bir arada olmalı deniyor ya.
Biz onun beslenme değil spor kısmında takılıyoruz bence.
Ha birde sporu düzene sokunca psikolojik olarak yeme olayı düzenleniyor zaten.
Kıyamıyorsun onca ter dökmeye

Senin dizinde sıkıntı vardı ekim ayında esnek davranırız senin için. Müsait olduğun yapabildiğin günlerde katılırsın. Ki hali hazırda grubun en disiplinlilerindensin zaten. Bizi kırbaçlarsın sen

Yeterki yolunda azim ve e istikrarla yürü.
Ben bu yola çıktığımda 96 kiloydum.
Nörolojik bir takım hastalıklarım vardı. O yüzden uzunca bir süre hareketsiz kaldım, o kilolara ulaştım.

Sonra basım gözüm döne döne, düşe kalka yürüyüşte ısrarcı oldum.Gruptakiler bir çok hallerine şahit ve destek oldular. Beslenmemi duzelttim. 57 kiloya ve 46 bedenden 36 bedene düştüm. Bir yıldır da kilomu koruyorum. 75 kg ne ki? Beş aya bakar, tığ gibi olursun. Yeter ki azmet...

Valla şekerim bana kalsa, hiç birinize kalori saydirmam. Karbonhidrat saydiririm, yağ saydiririm, protein saydiririm. Canınıza okurum.
Anne tarafından kuzen ve kızlarıyla 20 kişilik bir wp grubu kurduk. Kendileri istedi kasındı hatta. Nereden bulastik sana diye bin pişman oldular.
Ama 6 haftada 9 kg civarı veren var ve maksimum incelme...

Şu karboyu hayatımdan çıkardığımda wc olayı mahvediyor beni.
Günlük 20 gr la keto denedim, mahvetti o konuda beni.
Hem sen hepsinden olsun dengeli olsuncu değilmiydin, ne ara bu kadar gaddarlaştın

Cok güzel bir fikir bence

Ama ben katilamam. Cidden kas artirmaya çalışırken bu kadar kardiyo yaparsam kendi ayagima sikarim. Ama her gun yarim saat spora soz veririm.

Şu karboyu hayatımdan çıkardığımda wc olayı mahvediyor beni.
Günlük 20 gr la keto denedim, mahvetti o konuda beni.
Hem sen hepsinden olsun dengeli olsuncu değilmiydin, ne ara bu kadar gaddarlaştın
Daha dengeli oldum yahu... Keto belli bir süre belki, devamlı olacak iş değil. Ama if+ low carb olur. Yavaş yavaş bir seylerden vaz geçilir, ideal kiloya gelinir. Kabızlık vs kalmaz. Bir sürü sebze var, neden olsun? Olmuyor-mus. Sonra benim yaptığım gibi korumaya geçilir. Beslenme tarzı aynı kalır, biraz daha esnek olunur. Yoksa al-ver, al-ver nereye kadar...Metabolizmanın canına okunur.

Ama ben katilamam. Cidden kas artirmaya çalışırken bu kadar kardiyo yaparsam kendi ayagima sikarim. Ama her gun yarim saat spora soz veririm.
Ben de katılamam. Kas gücümü arttırmaya çalışıyorum. Kardiyoyu da genel sağlığımı koruyacak kadar yapayım kâfi...Yoksa yaş da var, kas kaybı yasarım.

Kız zaten günlük düzenli adım yapmıyor musun.
Çok ağır bir kardiyodan bahsetmiyorum.
Çıkıp yürüyüş gibi leslie vs tarzı
Yani yeter ki günlük adım olsun
Oda mı sıkıntı çıkarır kaslanman için

Yok onu illa ki yaparim, dans falan da uyar hatta.

Sadece yüksek tempo kardiyo yapmayayim dedim. Onu haftada 1 2 yapsam yeter bana cunku.

Benden ok sempazem
Seni doverim bak en sismani benem

Anime sayilmaz Hayao Miyazaki nin yapimlarini begeniyorum.
Hos onun disinda manga,kore dizisi bagimlisiyim
Anladim canım, ben de howl's moving castle i 4 defa izlemişimdir, müziğini de çok severim.
Selam kızlar ben yine 63,2 çıktım tartıda.
Bu takılıp kalan sayılara gıcık oluyorum.
Tatil dönüşü onca rahat yediğim halde bu kilolardaydım.

Hoşgeldin Arc-en-ciel
Hoş bulduk

Yok ben 78.5 olarak en şişmanım su an sanırım

Canım beni bir sure spor konusunda mazur görün çünkü önce beslenmemi düzenlemem lazım, spor bebekle her gün istikrarlı olamiyor, yürüyüş ya da hava yagmurluysa ufak 10dk lik videolar yapabiliyorum her gün olmasa da. Benim önce tatlı bağımlılığını ve binge eating olayını bitirmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…