- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yani biz bize takılırız ben diyet yapmiyorumki
Oynamam bende ozaman hihYani biz bize takılırız ben diyet yapmiyorumki
Kötü kalpli arrtietyOynamam bende ozaman hih
Spora diyete baslamamak icin temizlik bile yaptiysam demek
Yani biz bize takılırız ben diyet yapmiyorumki
Cocuklarin nintendo switche just dance indirdim. Dunya capinda yarisa girince cok gaza geliyorumIhihi
Her turlu hareket kabul bence
Ac müziği temizle evi
Hem function falan karisik kurusuk şeyler dediydin, anlamadiydim
Yokum ben çok yogunum 2aydırDiyet yapmazsan yapma, yürüyüş yarışına da mi yoksun???
GünaydinGunaydin kizlar
Böyle krizler sık yaşanıyorsa, günlük yağ ve protein miktarı yeterli mi onu kontrol edebilirsin canım. Ayrıca eğer tansiyon hastası değilsen, günlük tuz miktarını bir tık arttırmayı dene. Şeker ve tuzun beyindeki haz noktaları aynı imiş...
Tatlı krizlerimde tarçınlı bir şeyler işe yarıyor.
Tarçınlı süt, tarçınlı kahve, elma diliminin üstüne serpilmiş tarçın yada yulaf lapasının içine tarçın ekleyip tüketebilirsin.
Bu alıntılar da dün yapmışım ama sizdim yatakta. Tavsiyelerinizi dinleyeceğim dediginiz gibi gun icinde az yedim biraz sanırım.Emziren birisi olarak senin ihtiyacın var karbonhidrata. En guzeli gun icine dağıtıp dengelemek. Ara ogunlu bir plan yapsan daha iyi olabilir. Daha cok protein ve
sebzeye odaklan, onları bolca tuket ki açlık hissetme.
Geçmiş olsun canım...Tünaydın kızlar, hastayımher tarafım dökülüyor, bir üşüyorum bir yanıyorum, bebisin temel işlerini ancak yapıyorum. Cuma disarida oturdum rüzgar yedim biraz sanırım.
Gunaydin bebeler
Yarin pazartesi.
Seytan kışkışlamaya baslayakmi laaa?
Ah yavrum ben senden beter haldeyim. Dün bel fitigim nüksetti. Resmen yamuk duruyorum saga doğru. Bugün acile gittim ama mr çekmediler yarın özele gidicem bi mr çekimi sonrada muhtemelen fizik tedavi.Olum grubuna sokmussun beni
sedulu kiz bak yarin 7 saatlik yolculuk yapcam, pazartesi sali da yogun maalesef. Cok seyetme yani
Ah yavrum ben senden beter haldeyim. Dün bel fitigim nüksetti. Resmen yamuk duruyorum saga doğru. Bugün acile gittim ama mr çekmediler yarın özele gidicem bi mr çekimi sonrada muhtemelen fizik tedavi.
Bu hafta ne cikarsa bahtima spor yapamam ama menuye dikkat ederek gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?