Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ihihi
Her turlu hareket kabul bence
Ac müziği temizle evi

Hem function falan karisik kurusuk şeyler dediydin, anlamadiydim
Cocuklarin nintendo switche just dance indirdim. Dunya capinda yarisa girince cok gaza geliyorum yarin baslarim belki yarislara elinde bu oyundan olan varsa buradaki nickiyle girsinler kapisalim

Tünaydın kızlar, hastayım her tarafım dökülüyor, bir üşüyorum bir yanıyorum, bebisin temel işlerini ancak yapıyorum. Cuma disarida oturdum rüzgar yedim biraz sanırım.

Emziren birisi olarak senin ihtiyacın var karbonhidrata. En guzeli gun icine dağıtıp dengelemek. Ara ogunlu bir plan yapsan daha iyi olabilir. Daha cok protein ve
sebzeye odaklan, onları bolca tuket ki açlık hissetme.
Bu alıntılar da dün yapmışım ama sizdim yatakta. Tavsiyelerinizi dinleyeceğim dediginiz gibi gun icinde az yedim biraz sanırım.

Dünkü menum
Sabah 10.00
Menemen peynir zeytin ceviz salatalik
Ogle ikindi
Dogum gunu vardı çocuğu bıraktık ben zaten kotulesmeye başlamıştım, bi sutlu decaf içtim. Biraz kayisi ceviz yedim yolda.
Aksam 18.30
Cok acikmistim 1 tabak kiymali patates patlican yemeği, 1 tabak nohut yedim
Suyu hatirlamiyorum ama gün içinde az, gece kalkıp içtim baya.
Spor 5100 adim

Olum grubuna sokmussun beni
sedulu kiz bak yarin 7 saatlik yolculuk yapcam, pazartesi sali da yogun maalesef. Cok seyetme yani
Ah yavrum ben senden beter haldeyim. Dün bel fitigim nüksetti. Resmen yamuk duruyorum saga doğru. Bugün acile gittim ama mr çekmediler yarın özele gidicem bi mr çekimi sonrada muhtemelen fizik tedavi.
Bu hafta ne cikarsa bahtima spor yapamam ama menuye dikkat ederek gideceğim

Ah kuşum dikkat et aman, yapma bisi doktor goresiye kadar. Cok gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…