Alys
Menüm
Kahvaltı yok hastanedeydim sabah gelince kahve içtim.
Aksam yemeğini 16 gibi yedim.
2 kase arpa şehriye çorbası
Yarım porsiyon zeytinyağlı taze fasülye yemeği
Yoğurt
Sonra 19 da bir tane yesil elma yedim.
Yok canım randevu yakin tarihe alamiyorum devlette yarına özel hastaneye gidicem büyük ihtimalle. Güncel mr cektirmem lazim acilen disk kaydi mi skolyoza mi evrildim anlamam lazım. Bi tane güzel fizik tedavi kliniği buldum orayla da görüşeceğim. Bu isi çözmeden spora zorlamam hiç vücuduCol güzel menu
Hastaneden bir haber yok dimi?
Yok canım randevu yakin tarihe alamiyorum devlette yarına özel hastaneye gidicem büyük ihtimalle. Güncel mr cektirmem lazim acilen disk kaydi mi skolyoza mi evrildim anlamam lazım. Bi tane güzel fizik tedavi kliniği buldum orayla da görüşeceğim. Bu isi çözmeden spora zorlamam hiç vücudu
Oglimm 36 beden olmak istemiyimkiGel makro sayma kardeşliği yapalım seninle.
Bir sonraki yaza 36 beden bikinin benden olsun
Cok gecmis olsun. Cesit cesit salgin var diyorlar, siz yine de bebege karsi dikkatli olun.Tünaydın kızlar, hastayımher tarafım dökülüyor, bir üşüyorum bir yanıyorum, bebisin temel işlerini ancak yapıyorum. Cuma disarida oturdum rüzgar yedim biraz sanırım.
Benim de belim cok fena. Fitik sandim, kalcam donmus, hayatimda ilk defa duydum kalca donnesi. Neyse fizige basladim, en azindan cocuklarima bakabilir oldum. Cok gecmis olsun size de. Ben zaten bu kutle ile spor yapip eklemlerime zarar vermek istemiyordum. Bi 8-10 kilo verip oyle spora baslama planim vardi, simdi ne zaman baslayabilirim, baslayinca ne yaparim hic bilmiyorum cunku yuruyus bile belime cok kotu geliyor.Ah yavrum ben senden beter haldeyim. Dün bel fitigim nüksetti. Resmen yamuk duruyorum saga doğru. Bugün acile gittim ama mr çekmediler yarın özele gidicem bi mr çekimi sonrada muhtemelen fizik tedavi.
Bu hafta ne cikarsa bahtima spor yapamam ama menuye dikkat ederek gideceğim
2 yemek kasigi menemen, 1 cay kasigi recel mi demek bunlar? Otleysr 2 yemek kasigi menenmen cok az bence zaten. Yumurta hem tok tutan, hem besleyici, hem kalorisi dusuk muhtesem bir yiyecek. Ben haftanin bir kac gunu 2 tane tuketmekten hic cekinmiyorum. Bir de cantorunun dedigi gibi karbonhidrat(ekmek) yedikce yemek istiyor insan, eger yemezseniz o istek zamanla azalacaktir.Selamlar kızlar
Kahvaltı 11:00
2 yk melemen
0.5 dk peynir
2-3 zeytin
5-6 dl domates salatalık
1 çk reçel
2 dl ekmek
Türk kahvesi
1 kupa kahve
Akşam
2 kase işkembe çorba
1 kepçe et sote
2 dk ekmek
Çoban salata
Arrietty_
Bugün ekmek olayını abarttım farkındayım. İştahım açıldı bu ara. Sürekli aranıyorum
Ketojenik gruplardan insanlar oncesi sonrasi fotolari paylasiyorlar ve herkesin cildi de mukemmel. Ben sol. Normalde 20 kilo berenin cildi coker ama bu insanlar genclesmis paylasyorlar resmen.Oglimm 36 beden olmak istemiyimki
40 iyidir. 36 bedende kirisiklar cogalir. Masraf cikarma bana la
Kiz ben 60+ kilo verdim. Heryerim sarkik2 yemek kasigi menemen, 1 cay kasigi recel mi demek bunlar? Otleysr 2 yemek kasigi menenmen cok az bence zaten. Yumurta hem tok tutan, hem besleyici, hem kalorisi dusuk muhtesem bir yiyecek. Ben haftanin bir kac gunu 2 tane tuketmekten hic cekinmiyorum. Bir de cantorunun dedigi gibi karbonhidrat(ekmek) yedikce yemek istiyor insan, eger yemezseniz o istek zamanla azalacaktir.
Ketojenik gruplardan insanlar oncesi sonrasi fotolari paylasiyorlar ve herkesin cildi de mukemmel. Ben sol. Normalde 20 kilo berenin cildi coker ama bu insanlar genclesmis paylasyorlar resmen.
Ah yavrum ben senden beter haldeyim. Dün bel fitigim nüksetti. Resmen yamuk duruyorum saga doğru. Bugün acile gittim ama mr çekmediler yarın özele gidicem bi mr çekimi sonrada muhtemelen fizik tedavi.
Bu hafta ne cikarsa bahtima spor yapamam ama menuye dikkat ederek gideceğim
Benim esim kim?? Kim o sansli tavuk?
Kızlar ben yeniden üniversiteli oldum söylemedim dimi size. Sınavsız ikinci üni. kontenjanından.
Mesaj gelince yarım saatte okumaya, 3 dakikada da bölüme karar verdim
Belki evden esnek çalışma şekli oluştururum kendime diyerek sosyal medya yöneticiliğini seçtim. Kursa gidip yetkinliğimi artırır, iki firma bağlarsam yeni bir iş alanı oluşturum kendime.
Diplomanın ve bilginin fazlası olmaz. En fazla durur kenarda.
Birde 4 aylık ruhsal yükselişle ilgili bir eğitime başlıyorum. Baktım böyle olmuyor şişko atalarımla olan bağlarımı çözer koparırım dedim
Yine bir yoğunluğun içine attım kendimi, hadi hayırlısı
Sen öyle diyorsan 40 beden alırımOglimm 36 beden olmak istemiyimki
40 iyidir. 36 bedende kirisiklar cogalir. Masraf cikarma bana la
Evet ölçüler bu şekilde. Ben yumurtayı haşlanmış haliyle hiç yiyemezdim. Yeni yeni alıştım sayılır.2 yemek kasigi menemen, 1 cay kasigi recel mi demek bunlar? Otleysr 2 yemek kasigi menenmen cok az bence zaten. Yumurta hem tok tutan, hem besleyici, hem kalorisi dusuk muhtesem bir yiyecek. Ben haftanin bir kac gunu 2 tane tuketmekten hic cekinmiyorum. Bir de cantorunun dedigi gibi karbonhidrat(ekmek) yedikce yemek istiyor insan, eger yemezseniz o istek zamanla azalacaktir.
Ketojenik gruplardan insanlar oncesi sonrasi fotolari paylasiyorlar ve herkesin cildi de mukemmel. Ben sol. Normalde 20 kilo berenin cildi coker ama bu insanlar genclesmis paylasyorlar resmen.
Hayırlı olsun iyi yapmışsın, yurtdışında yaşıyor olsam kesin bende dil kursuna giderdim.Korkuyorummm ,sormaya planin nedir
Hayirli olsunilk mesaj gelince benide biraz durtmediler degil beklemeyerek en guzel karari vermissin ,okumak en guzeli kendini gelistirdikce mutluluk basliyor.
Gecen hafta kapsamli dil kursuna başlama kararı aldim bende uzun zmandir dusunuyordum artik zamani gecmek uzereydi icim kipir kpir
Sen öyle diyorsan 40 beden alırım
Evet ölçüler bu şekilde. Ben yumurtayı haşlanmış haliyle hiç yiyemezdim. Yeni yeni alıştım sayılır.
Diyet sürecinde sabah 2 tane yemeye dikkat ettim ama kendimi zorlayarak
Ekmeği uzun süre hiç tüketmedim diyebilirim yada günde 1 ince dilim yerdim.
Bu ara tutamıyorum kendimi, iştahım çok açıldı.
Dengelemek için saatli açlık yapmaya başlayacağım.
Hayırlı olsun iyi yapmışsın, yurtdışında yaşıyor olsam kesin bende dil kursuna giderdim.
Özellikle kişisel gelişimle ilgilenmeyi çok seviyorum, frekansın yükseldikçe tavrın tarzın bile değişiyor.
Bugun kimse video atmadi yanlis gormediysem cok agir olmayan ama begendigim video var , buraya birakiyorum.
Arrietty_
Kesinlikle oyle ,aslinda kendimi idare edebiliyorum ilk geldigim zamanlarda hizlandirilmis kurs almistim artik anadilim gibi tum detaylariyla ogrenmek istiyorum ,cocuklarin okuluyla ilgilendigim icin birkac yil icinde cok daha fazla gerekli umarim başariyla tamamlariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?