Fit Club 🏋🏻‍♀️

Col güzel menu
Hastaneden bir haber yok dimi?

Col güzel menu
Hastaneden bir haber yok dimi?
Yok canım randevu yakin tarihe alamiyorum devlette yarına özel hastaneye gidicem büyük ihtimalle. Güncel mr cektirmem lazim acilen disk kaydi mi skolyoza mi evrildim anlamam lazım. Bi tane güzel fizik tedavi kliniği buldum orayla da görüşeceğim. Bu isi çözmeden spora zorlamam hiç vücudu

Tabiki canım,
Ins yazdigin şekilde sebep de bulunsun da dogru şekilde mudahale edilir.

Ama ins da boyle mevsimsel bir agri falandir.

Tünaydın kızlar, hastayım her tarafım dökülüyor, bir üşüyorum bir yanıyorum, bebisin temel işlerini ancak yapıyorum. Cuma disarida oturdum rüzgar yedim biraz sanırım.
Cok gecmis olsun. Cesit cesit salgin var diyorlar, siz yine de bebege karsi dikkatli olun.
Benim de belim cok fena. Fitik sandim, kalcam donmus, hayatimda ilk defa duydum kalca donnesi. Neyse fizige basladim, en azindan cocuklarima bakabilir oldum. Cok gecmis olsun size de. Ben zaten bu kutle ile spor yapip eklemlerime zarar vermek istemiyordum. Bi 8-10 kilo verip oyle spora baslama planim vardi, simdi ne zaman baslayabilirim, baslayinca ne yaparim hic bilmiyorum cunku yuruyus bile belime cok kotu geliyor.

2 yemek kasigi menemen, 1 cay kasigi recel mi demek bunlar? Otleysr 2 yemek kasigi menenmen cok az bence zaten. Yumurta hem tok tutan, hem besleyici, hem kalorisi dusuk muhtesem bir yiyecek. Ben haftanin bir kac gunu 2 tane tuketmekten hic cekinmiyorum. Bir de cantorunun dedigi gibi karbonhidrat(ekmek) yedikce yemek istiyor insan, eger yemezseniz o istek zamanla azalacaktir.
Oglimm 36 beden olmak istemiyimki
40 iyidir. 36 bedende kirisiklar cogalir. Masraf cikarma bana la
Ketojenik gruplardan insanlar oncesi sonrasi fotolari paylasiyorlar ve herkesin cildi de mukemmel. Ben sol. Normalde 20 kilo berenin cildi coker ama bu insanlar genclesmis paylasyorlar resmen.

Kiz ben 60+ kilo verdim. Heryerim sarkik
Kanatlarim bile var

Gecmis olsun ,yogunluk mu agir geldi sporun mu acaba umarim sonuclar guzel gelir simdi nasılsın

Benim esim kim?? Kim o sansli tavuk?

Korkuyorummm ,sormaya planin nedir

Hayirli olsun ilk mesaj gelince benide biraz durtmediler degil beklemeyerek en guzel karari vermissin ,okumak en guzeli kendini gelistirdikce mutluluk basliyor.
Gecen hafta kapsamli dil kursuna başlama kararı aldim bende uzun zmandir dusunuyordum artik zamani gecmek uzereydi icim kipir kpir

Dunku menumu birakiyorum

12h gibi 1/2 d.cheescake
15h 1kase domates corbasi
19h 1porsiyon kuru fasulye ,birkac kasik pilav salata

1litre su

Oglimm 36 beden olmak istemiyimki
40 iyidir. 36 bedende kirisiklar cogalir. Masraf cikarma bana la
Sen öyle diyorsan 40 beden alırım
Evet ölçüler bu şekilde. Ben yumurtayı haşlanmış haliyle hiç yiyemezdim. Yeni yeni alıştım sayılır.
Diyet sürecinde sabah 2 tane yemeye dikkat ettim ama kendimi zorlayarak
Ekmeği uzun süre hiç tüketmedim diyebilirim yada günde 1 ince dilim yerdim.
Bu ara tutamıyorum kendimi, iştahım çok açıldı.
Dengelemek için saatli açlık yapmaya başlayacağım.
Hayırlı olsun iyi yapmışsın, yurtdışında yaşıyor olsam kesin bende dil kursuna giderdim.
Özellikle kişisel gelişimle ilgilenmeyi çok seviyorum, frekansın yükseldikçe tavrın tarzın bile değişiyor.

Kesinlikle oyle ,aslinda kendimi idare edebiliyorum ilk geldigim zamanlarda hizlandirilmis kurs almistim artik anadilim gibi tum detaylariyla ogrenmek istiyorum ,cocuklarin okuluyla ilgilendigim icin birkac yil icinde cok daha fazla gerekli umarim başariyla tamamlariz

Süper yapmissin,
Ben de yaz tatili falan baya askiya almistim dil işini, simdi yeniden ağırlık verme zamani. B1 seviye icin calisiyorum ben, bana yeter b2 de olsa tadindan yenmez, yükseklerde gözüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…