darisi basimaO kadar hayatimda olmuş ki spor yapmayinca eksik hissediyorumneyse ki bugün yürüdüm
Hergun okuyorum ama diyet moduna giremiyorum bi turlu, yazmaya da yuz bulamiyorum
Selam kizlar, ben menulerime cuma tartidan sonra baslayacagim, simdilik evdeki cislari bitirmeye calisiyorum
cumadan da cok korkuyorum
Saatimi buldum, sarja takayim dur
Elmali dedin elmali kurabiye yiyesim geldi iyi miYazik oldu bulamasaydin elmali watch alacaktin
Selam kızlar, bugün tartılmıyor muyuz?
Artık resim koymaya gerek yok değil mi, ne de olsa yarışma yok, yalan söylersek sadece kendimizi kandırmış oluruz
Ben 74.85 çıktım bugünhaftasonu fırsat bulursam ölçülerimi de alacağım
Menümü de yazayım
Sabah tam buğday sandviç (humus, havuç, salatalık), çay
Ara sütlü nescafe, küçük parça bitter çikolata
Öğlen barbunya ve ayran
Akşam kapuska, ayran, biraz da makarna
19:30 yemeği kapattım
Haftasonu hep dışardayım ve yemeklere gideceğiz, challenging olucak ama ptesi yine daha dikkatli gitmeye çalışacağım
Bugün aylar sonra belki yılspora gittim yavaş tempoda 2km koştum, astımdan dolayı yavaş başlıyorum
Çok heyecanlıyım
Gunaydin kizlar
+800
Hemen analiz yapayim, cok junk beslendim efem. Ama kastan kazanip yagdan vermişim yine de. Bu da aslinda kalori artirmam gerektigini gosteriyor sanki. Ya da gecen haftalarin sporu yeni etkiliyor da denebilir.
Neyse ins bu haftam junk gecmez.
stitch benim de misafirim olacak, bir de küçüğün doğumgünü haftasi, haftaya yayiyoruz biz malum
Kizlar o sebeple bu hafta menu yazmayayim, kalori azaltmayacagim icin yazmamin negatif etkisi olabilir diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 3145835
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?