Fit Club 🏋🏻‍♀️

Günaydın kızlar, iyi bir gün olsun hepimize

Dün 10 gibi bir wasanın üstüne fıstık ezmesi sürüp yedim

14:00
1 kase mantar çorbası
1 pors. bamya yemeği
1 kase cacık

20:00
1 yemek tabağı sebzeli mantarlı tavuk çorbası

21:00
1 ad. cornet dondurma

Dün akşam kışlık turşu yaptım. İlk kez tek başıma deniyorum. Turşu malzemelerini kg değil adet sayarak almak gerektiğini öğrenmiş oldum :) 7 kavanoz turşu çıktı, 3 yıl falan yeriz herhalde

Selam kizlar, ben menulerime cuma tartidan sonra baslayacagim, simdilik evdeki cislari bitirmeye calisiyorum
cumadan da cok korkuyorum

Selam çıtırlar
Sabah sporu tamam
Aksam üzeri yürüyüşü de tamam

Menü yazayım
Kahvaltı
Filtre kahve
2 dilim peynir

Akşam 17.30 da
Bir kase kısır kornison turşu 6 adet küçük

Su 1.5 lt şimdilik
13 bin adım var.

Gunaydin kizlar,

Dun 15 binde yattim.

Bugün yagmurlu ve ofisteyim, 1.500 adim olmus spora da gidemedim, tartilamadim, yarina kaldi bakalim.

Selam
Bugun evdeyim

Dun araba ile gittim. Yinede 15bin ile Eve döndüm

Neler yedim

Sabah 2 parmak kasar
Ogle 1 musli bar, 2 parmak kasar , yarim kapya biberi,1 muz
Aksam Mantar sote, pilav ve biraz sos
Su 2L

selam
Kis kasveti coktu uzerimize
Tatil oncesi temizlik ,hazirlik derken yazamadigimi farkettim
Haftasonuda esimin doğum gunu gelen giden olur diye düşünüyorum

10 bini tamamlicam bugün, o kadar. Yarin tembellik yapmazaam sabah yuzmeye gidicem bakalım.

Ben donuyorum, evde çocuklar tişörtle geziyor. Oyle olunca isitmayi da acmiyorum haliyle

Adimlarim tamamlansin battaniyeme sarinip yaticigim.

Selam kızlar, bugün tartılmıyor muyuz?
Artık resim koymaya gerek yok değil mi, ne de olsa yarışma yok, yalan söylersek sadece kendimizi kandırmış oluruz
Ben 74.85 çıktım bugün haftasonu fırsat bulursam ölçülerimi de alacağım
Menümü de yazayım
Sabah tam buğday sandviç (humus, havuç, salatalık), çay
Ara sütlü nescafe, küçük parça bitter çikolata
Öğlen barbunya ve ayran
Akşam kapuska, ayran, biraz da makarna
19:30 yemeği kapattım
Haftasonu hep dışardayım ve yemeklere gideceğiz, challenging olucak ama ptesi yine daha dikkatli gitmeye çalışacağım
Bugün aylar sonra belki yıl spora gittim yavaş tempoda 2km koştum, astımdan dolayı yavaş başlıyorum
Çok heyecanlıyım

Cuma ya da cumartesi tartilalim dedim, kime habgi gun uyarsa.

Spora baslaman super

Gunaydin kizlar

+800

Hemen analiz yapayim, cok junk beslendim efem. Ama kastan kazanip yagdan vermişim yine de. Bu da aslinda kalori artirmam gerektigini gosteriyor sanki. Ya da gecen haftalarin sporu yeni etkiliyor da denebilir.

Neyse ins bu haftam junk gecmez.

stitch benim de misafirim olacak, bir de küçüğün doğumgünü haftasi, haftaya yayiyoruz biz malum

Kizlar o sebeple bu hafta menu yazmayayim, kalori azaltmayacagim icin yazmamin negatif etkisi olabilir diye düşünüyorum.

Sporsuz gun gecirmiyorsun nerdeyse canim ,kas kutlen dusmustu diye hatirliyorum kaybettiklerini geri kazaniyorsun sonucta saglikli beslendigini biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…