SaolHayirli olsun yeni eviniz. Satin mi aldiniz kira mi ? Ay ulkede resmen .oku çıktı ev fiyatlarinin hem kiralar çok yüksek hem satin alma fiyatlari.
Günaydın canım hoşgeldin, yerimiz bolGunaydin kizlar nasilsiniz? ben artik bitirdim sanirim islerimi, umarim baska yogunluk cikmaz, normal hayat zaten yeterince yogun
ben geri gelebilir miyim? yeriniz var mi
Ay benzeri bizim komsunun başına gelmis. Gelen bilirkişi bile ne güzel yapmissiniz, keske herkes etrafini böyle guzellestirse demis. Ama yine de kurallara aykiri diye ceza kesmislerGünaydın kızlar,
sedulu teşhise sevinmeli üzülmeli mi bilemedim, fazla bilimsel yazmışsın :)
Topu fizik tedaviye attılarsa iyi bir gelişme olduğunu düşünüyorum sadece.
Cologen kullanımını bir araştır derim, fizik tedaviye ek katkısı olabilir
Birde instada pilatesannesi diye bir hesap var
Kadın fizyoterapist, belki o bölgeye özel çalışma önerisi alabilirsin
Tekrardan geçmiş olsun kuzum
Arrietty_ yeni evin hayırlı olsun. Sağlık, huzur içinde yaşayın inşallah.
Taşınma konusunda kolaylıklar dilerim.
Sende çiçek böcekle uğraşacaksın artık bahçende
Bizde dün kışlık çiçeklerle birlikte mandalina, limon, nar ve kiraz fidesi aldık.
Hafta sonu ekim dikim işlerimiz var yine.
Bu eve taşınmadan önce çiçeklerle uğraşmazdım hiç
Şimdi her mevsim bahçeyi rengarenk yapmak hoşuma gidiyor
Kızlar dün adliye işlerimiz vardı, biraz gergindim bir kaç gündür.
Son taşındığım evi tadilat yaptırırken mutfak küçük diye balkonu mutfağa ekletmiştik.
Balkonu da bahçemize doğru 1 mt kadar çıkmıştık
Onunla ilgili mahkemeye vermiş beni belediye
Komşuları falan etkileyen bir durum yok, zaten kendi bahçe alanımızdaydı.
Hatta biz tadilat yaptırıp binayı bahçeyi güzelleştirdikçe teşekkür bile ettiler, gözümüzün önü güzelleşti iyi ki taşındınız dediler.
Bilirkişi gelip bakacak, onun raporuna göre ilerleyecek süreç.
En kötü ihtimalde para cezasına çevrilir diyorlar ama yinede, hakim karşısına çıkıp ifade vermek sinirlerimi bozdu.
Çöpünü bile yere atamayıp cebinde taşıyan biriyim ben yahu, ne işim var sanık sandalyesinde dedim içimden.
Mahkeme çıkışı deniz kenarına gittik eşimle biraz topraklanayım dedim
O saate kadar stresten yemek yememiştim
Saat 16 civarı porsiyon kebap yedim, dünüm tek öğün o yüzden
Eve gidince de koltukta sızıp kalmışım
Uyumadan önce bir kaç bacak hareketi yapmıştım ödemlerim için
Başka sporum yok
Gunaydin kizlar nasilsiniz? ben artik bitirdim sanirim islerimi, umarim baska yogunluk cikmaz, normal hayat zaten yeterince yogun
ben geri gelebilir miyim? yeriniz var mi
Iyi aksamlar
6:00 1 muz
9:00 Ceri domates + pak choi salata ,2 haslanmis yumurta
13:00 Muzlu kek 2 parmak kalinliginda
18:00 Balik koftesi 4 adet , 1 dilim cavdar yarim bardak cola
Su 1,5 L
15300 adim
Spor yok. Vaktim yok bu hafta. Cuma izinliyim anca o gün insallah. Hastane okadar buyuk ki. Otobus den inip gitmem gereken volume yurumek 20dk. Sonra icerdeki ayri bolume gitmek de 15 dkepey yuruyorum
Kitap faslina gectim..
Oturma odasi da yatiyorum,cocuklar da bu aksam yere yata attilar,eller inde kitaplari
Ayrica 2 senedir bekledigimoz ev cikti buguncok sevindim. Kismet olursa 1 Aralikda tasiniyoruz
Sistem orda ayni galibaAfiyet olsun ,tum gun ayakta calisirken ekstra spor yapmis oluyorsunuz bencebaya adimlamissindir.
Gözünüz aydin 2yil kisa bir sure cabuk hallolmus (ne kadar uzun surdugunu biliyorum ,turkiyeye gore cok uzun zman olmasada burasi icin muhteşem)
Hemen bakacagim canım dedigin sayfaya. Kolajen kullaniyorum ama başka vitamin takviyeleri de bakicam. Saglik ocagina gidip bi kan testi yaptirayim diyorum eksik gedik ne varsa ciksin.Günaydın kızlar,
sedulu teşhise sevinmeli üzülmeli mi bilemedim, fazla bilimsel yazmışsın :)
Topu fizik tedaviye attılarsa iyi bir gelişme olduğunu düşünüyorum sadece.
Cologen kullanımını bir araştır derim, fizik tedaviye ek katkısı olabilir
Birde instada pilatesannesi diye bir hesap var
Kadın fizyoterapist, belki o bölgeye özel çalışma önerisi alabilirsin
Tekrardan geçmiş olsun kuzum
Arrietty_ yeni evin hayırlı olsun. Sağlık, huzur içinde yaşayın inşallah.
Taşınma konusunda kolaylıklar dilerim.
Sende çiçek böcekle uğraşacaksın artık bahçende
Bizde dün kışlık çiçeklerle birlikte mandalina, limon, nar ve kiraz fidesi aldık.
Hafta sonu ekim dikim işlerimiz var yine.
Bu eve taşınmadan önce çiçeklerle uğraşmazdım hiç
Şimdi her mevsim bahçeyi rengarenk yapmak hoşuma gidiyor
Kızlar dün adliye işlerimiz vardı, biraz gergindim bir kaç gündür.
Son taşındığım evi tadilat yaptırırken mutfak küçük diye balkonu mutfağa ekletmiştik.
Balkonu da bahçemize doğru 1 mt kadar çıkmıştık
Onunla ilgili mahkemeye vermiş beni belediye
Komşuları falan etkileyen bir durum yok, zaten kendi bahçe alanımızdaydı.
Hatta biz tadilat yaptırıp binayı bahçeyi güzelleştirdikçe teşekkür bile ettiler, gözümüzün önü güzelleşti iyi ki taşındınız dediler.
Bilirkişi gelip bakacak, onun raporuna göre ilerleyecek süreç.
En kötü ihtimalde para cezasına çevrilir diyorlar ama yinede, hakim karşısına çıkıp ifade vermek sinirlerimi bozdu.
Çöpünü bile yere atamayıp cebinde taşıyan biriyim ben yahu, ne işim var sanık sandalyesinde dedim içimden.
Mahkeme çıkışı deniz kenarına gittik eşimle biraz topraklanayım dedim
O saate kadar stresten yemek yememiştim
Saat 16 civarı porsiyon kebap yedim, dünüm tek öğün o yüzden
Eve gidince de koltukta sızıp kalmışım
Uyumadan önce bir kaç bacak hareketi yapmıştım ödemlerim için
Başka sporum yok
HosbuldukGünaydın canım hoşgeldin, yerimiz bol
Bizde yavaş ilerliyoruz zaten, çoğumuzda bir yorgunluk, hastalık durumu var
Bir şey kaçırmadın yani :)
Evet, kizim tam bir liloWelcome stitch, lilon var mi
Gecmis olsun sedulu, umarim fizik tedavi ise yarar hemen de eski duzenine donersin, yoksa seni dusunemiyorum sporsuzHemen bakacagim canım dedigin sayfaya. Kolajen kullaniyorum ama başka vitamin takviyeleri de bakicam. Saglik ocagina gidip bi kan testi yaptirayim diyorum eksik gedik ne varsa ciksin.
Canim hayirli olsun, biz de mustakil ev bakiyoruz, satin almak icin ama buranin da sistemi kotu, gecenlerde kaybettik bir ev, cok uzuldum ama kismet artik..Sistem orda ayni galiba
Cuma aslinda maalesef bize cikmadi diye mesaj gelmisti. Dun birden tebrikler ev sizin mesaji gorunce cok sevindik
Evet baya oluyor. Suan 9bin olmak uzere.
Belkide dosya uzerindekiler vazgecmis ,sizin kismetinizmis gule gule agiz tadiyla oturunSistem orda ayni gali
Cuma aslinda maalesef bize cikmadi diye mesaj gelmisti. Dun birden tebrikler ev sizin mesaji gorunce cok sevindik
Evet baya oluyor. Suan 9bin olmak uzere.
O kadar hayatimda olmuş ki spor yapmayinca eksik hissediyorumGecmis olsun sedulu, umarim fizik tedavi ise yarar hemen de eski duzenine donersin, yoksa seni dusunemiyorum sporsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?