Fit Club 🏋🏻‍♀️

Sabah
2 dilim sebzeli kek
Sutlu kahve

Ogle
Yarim porsiyon sulu kofte
Salata

Aksam
Büyük porsiyonla sezbeli peynirli pilav

Ara yapicam bu gece ekstradan.

15 bin adim.

Hayirli olsun yeni eviniz. Satin mi aldiniz kira mi ? Ay ulkede resmen .oku çıktı ev fiyatlarinin hem kiralar çok yüksek hem satin alma fiyatlari.
Saol yok kiralik fakat müstakil. 2 Katli ,bize yetecek kadar bahcesi var. Fazla buyuk degil iki katli olsada. Cocuklarin ayri odasi olacak.
Ev fiyatlari istedigimiz bolgede cok ucuk bir fiyatda

Günaydın kızlar,
sedulu teşhise sevinmeli üzülmeli mi bilemedim, fazla bilimsel yazmışsın :)
Topu fizik tedaviye attılarsa iyi bir gelişme olduğunu düşünüyorum sadece.
Cologen kullanımını bir araştır derim, fizik tedaviye ek katkısı olabilir
Birde instada pilatesannesi diye bir hesap var
Kadın fizyoterapist, belki o bölgeye özel çalışma önerisi alabilirsin
Tekrardan geçmiş olsun kuzum

Arrietty_ yeni evin hayırlı olsun. Sağlık, huzur içinde yaşayın inşallah.
Taşınma konusunda kolaylıklar dilerim.
Sende çiçek böcekle uğraşacaksın artık bahçende
Bizde dün kışlık çiçeklerle birlikte mandalina, limon, nar ve kiraz fidesi aldık.
Hafta sonu ekim dikim işlerimiz var yine.
Bu eve taşınmadan önce çiçeklerle uğraşmazdım hiç
Şimdi her mevsim bahçeyi rengarenk yapmak hoşuma gidiyor

Kızlar dün adliye işlerimiz vardı, biraz gergindim bir kaç gündür.
Son taşındığım evi tadilat yaptırırken mutfak küçük diye balkonu mutfağa ekletmiştik.
Balkonu da bahçemize doğru 1 mt kadar çıkmıştık
Onunla ilgili mahkemeye vermiş beni belediye
Komşuları falan etkileyen bir durum yok, zaten kendi bahçe alanımızdaydı.
Hatta biz tadilat yaptırıp binayı bahçeyi güzelleştirdikçe teşekkür bile ettiler, gözümüzün önü güzelleşti iyi ki taşındınız dediler.
Bilirkişi gelip bakacak, onun raporuna göre ilerleyecek süreç.
En kötü ihtimalde para cezasına çevrilir diyorlar ama yinede, hakim karşısına çıkıp ifade vermek sinirlerimi bozdu.
Çöpünü bile yere atamayıp cebinde taşıyan biriyim ben yahu, ne işim var sanık sandalyesinde dedim içimden.

Mahkeme çıkışı deniz kenarına gittik eşimle biraz topraklanayım dedim
O saate kadar stresten yemek yememiştim
Saat 16 civarı porsiyon kebap yedim, dünüm tek öğün o yüzden
Eve gidince de koltukta sızıp kalmışım
Uyumadan önce bir kaç bacak hareketi yapmıştım ödemlerim için
Başka sporum yok

Gunaydin kizlar nasilsiniz? ben artik bitirdim sanirim islerimi, umarim baska yogunluk cikmaz, normal hayat zaten yeterince yogun
ben geri gelebilir miyim? yeriniz var mi
Günaydın canım hoşgeldin, yerimiz bol
Bizde yavaş ilerliyoruz zaten, çoğumuzda bir yorgunluk, hastalık durumu var
Bir şey kaçırmadın yani :)

Ay benzeri bizim komsunun başına gelmis. Gelen bilirkişi bile ne güzel yapmissiniz, keske herkes etrafini böyle guzellestirse demis. Ama yine de kurallara aykiri diye ceza kesmisler

Neyse canini sikma, bununla gecmis olsun. Allah daha buyuk dert vermesin. Rahmetli babanniskom küçük dertlere sevinin nazar cikmistir derdi.

Gunaydin kizlar

Bos gunumde yine yoğunum.

Sabah sporuna gittim.
Cocuklar arkadaş cagirdi, gidip börek morek yapayim kizanlara simdi.
Yeni diziye basladim onu da izleyeyim o da is

Afiyet olsun ,tum gun ayakta calisirken ekstra spor yapmis oluyorsunuz bence baya adimlamissindir.

Gözünüz aydin 2yil kisa bir sure cabuk hallolmus (ne kadar uzun surdugunu biliyorum ,turkiyeye gore cok uzun zman olmasada burasi icin muhteşem )

Gunaydin ,bu ay soguktan mi.nedense cok agir agrim var zor geciyor birkac gunum.

Dünün menusu

Sabah
1d.ekmek+az bal ,cay

Aksamuzeri
Tavuksote ,basmati pirinc yarim porsiyon,
az salata

Aksam 2 3 jelibon
su 1.5lt
5000qdim

Sistem orda ayni galiba
Cuma aslinda maalesef bize cikmadi diye mesaj gelmisti. Dun birden tebrikler ev sizin mesaji gorunce cok sevindik
Evet baya oluyor. Suan 9bin olmak uzere.

Hemen bakacagim canım dedigin sayfaya. Kolajen kullaniyorum ama başka vitamin takviyeleri de bakicam. Saglik ocagina gidip bi kan testi yaptirayim diyorum eksik gedik ne varsa ciksin.

Hemen bakacagim canım dedigin sayfaya. Kolajen kullaniyorum ama başka vitamin takviyeleri de bakicam. Saglik ocagina gidip bi kan testi yaptirayim diyorum eksik gedik ne varsa ciksin.
Gecmis olsun sedulu, umarim fizik tedavi ise yarar hemen de eski duzenine donersin, yoksa seni dusunemiyorum sporsuz

Sistem orda ayni galiba
Cuma aslinda maalesef bize cikmadi diye mesaj gelmisti. Dun birden tebrikler ev sizin mesaji gorunce cok sevindik
Canim hayirli olsun, biz de mustakil ev bakiyoruz, satin almak icin ama buranin da sistemi kotu, gecenlerde kaybettik bir ev, cok uzuldum ama kismet artik..
senin adina da cok sevindim, guzel gunlerde oturun, bir sonrakine de kira degil sizin olur insallah

Sistem orda ayni gali
Belkide dosya uzerindekiler vazgecmis ,sizin kismetinizmis gule gule agiz tadiyla oturun

Iyi aksamlar kizlar
Resmen yaz kac modundayim.

Eve gidiyorum simdi.
Allahim dusup bayilcam artik
Cocuklari al hizlica yemek hap,kizin toplantisina yetismek icin kostum. Bittim ama
Yeni bitti. Eve gidip cocuklari yataga yollama fasli baslayacak.

Cok soylendim. Menumu yazayim
Sabah iki parmak kasar ,kapya biberi
Ogle Ton sandevic, muz,6-7 adet Ceri domates ve misir patlagi
Toplanti oncesi Enerji icecegi

Su 1,5-2L civari
17200 adim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…