Loriş okuduğumda yoğundum yazamadım,Kizlar bu aralar dua etmeyin. Allah suan meskul. Sizinle ilgilenemez.
Dun gece namaza basladim. Suan sokta
Seytana karsi son kozum
Öneri alabilirim tatlım
Valla bebelerim her yolu deniyorum.Loriş okuduğumda yoğundum yazamadım,Alys sipiritüel alemini sorunca aklıma geldi yazmak istedim.
Kendin için harika bir şey yapmışsın.
Yaradanın bize yapmamız için emrettiği her şeyin kuluna fiziksel yada içsel faydası var.
Sebepsiz değil yani.
Kişisel gelişimin içine daldığımdan beri gördüğüm tek şey.
Bu yol çok dallara ayrılıyor ve çok derya deniz bilgiler var.
Çokta güzel ve tatmin edici bir yol.
Ama kısacası kişisel gelişimin hangi yolundan gidersen git hepsi yaradana çıkıyor.
Meditasyon= namaz, olumlama=dua, topraklanma=abdest gibi.
İç huzurun için güzel bir şey yapmışsın, tebrikler.
Şöyle de düşünmeni isterim, o huzursuz dönemi yaşamasan oraya gelmeyecektin.
Sıkıntı denen şey kendimizi sorgulama ve bulma yolunda lütuftur aslında.
Öptüm seni şeker
Saat 9.30
1 taze incir
Saat 17
2 yumurta
1 kiymali pogaca
Su 1,5 L
12bin adim
Valla bebelerim her yolu deniyorum.
Hic birseye odaklanamiyorum.
Ne guzel seyler yazmissin sempazem
Iyiki varsiniz kizlar
Iste birsey yemedigim icin berbatBirsey yememissinki berbat olsun ,aksam bari yanina salatalik domates kahvaltilik.ekleseydin kendinide hasta etme
Gecmis olsun esine cabuk atlatir insallah
Günaydin kizlar
Dun aksamdan cocuklari hazirladim. Size buyuk is dusuyor diye. Kahvaltilarini,canta vs kimse demeden yapsinlar diye. Cikmadan uyandirdim. Saat daha 5.35
1 saat sonra ararim giyinmeye baslayin diye. Sonra annem alacak 7.30 da okula birakacak. Persembeye kadar böyle.
Umarim bu sayede biraz daha kendi ayaklarinin ustunde dururlar
Birbirlerini yemeden gecerse sabahlari, harclik sozude verdim
Dediklerine gore iyi gecmisAy hadi bol sans.
Harclik icin ben yaparim ni dersen
Umarim fizik tedavi ile halledilirHellllooooo
Raporum çıktı L5 S1 bölgesinde problem varmış epey ama pek detaylı bilgi alamadim. Mecburen ozel bir fizik tedavi merkezine gideceğim. Sadece yarim mekik ve ters mekik çek dedi
Bu hafta spora dönüş yaparim artık yavaştan bu kadar ara yeter.
Muhtemelen olur gibi ama doktor ömür boyu core bölgeni güçlü tutmaya çalışman gerek dedi. Oradaki kaslarım güçsüzmüş. Bel bölgesindeki yaglari atip bir an önce güçlendirmeye odaklanmaliyim.Umarim fizik tedavi ile halledilir
Hayirli olsun yeni eviniz. Satin mi aldiniz kira mi ? Ay ulkede resmen .oku çıktı ev fiyatlarinin hem kiralar çok yüksek hem satin alma fiyatlari.Iyi aksamlar
6:00 1 muz
9:00 Ceri domates + pak choi salata ,2 haslanmis yumurta
13:00 Muzlu kek 2 parmak kalinliginda
18:00 Balik koftesi 4 adet , 1 dilim cavdar yarim bardak cola
Su 1,5 L
15300 adim
Spor yok. Vaktim yok bu hafta. Cuma izinliyim anca o gün insallah. Hastane okadar buyuk ki. Otobus den inip gitmem gereken volume yurumek 20dk. Sonra icerdeki ayri bolume gitmek de 15 dkepey yuruyorum
Kitap faslina gectim..
Oturma odasi da yatiyorum,cocuklar da bu aksam yere yata attilar,eller inde kitaplari
Ayrica 2 senedir bekledigimoz ev cikti buguncok sevindim. Kismet olursa 1 Aralikda tasiniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?