Fit Club 🏋🏻‍♀️

Dün çocuklarla azıcık yürüdük yine belim bozuldu bel böyle olumca spor olmuyor. Aslında tramboline başlamayı hedefliyordum bu aylarda uygun kiloya gelip ama leslie bile yapmaya cesaretim yok şu an. kilo da çok yavaş gidiyor.

Yoga tarzi bir sey yapsan veyahut normal yürüyüş, kisa tutarak. Bebisi tasiyorsan o da beli zorlar, yüzü kendine dönük olan tasiyicilar iyi gelebilir eger denemediysen.

Ben de kilo vermekten vaz cayma noktasindayim.

Pantolon lazim ertele ertele nereye kadar kis geldi catti alicam artik bu kiloda, zaten zatifladigimda aldiklarim olmuyor
Vaz cayma ama ara vermek istiyorsan ver.
Alışverişten de kusur kalma. Bedenine tam oturan kot yerine tayt al yada bu sene bol pantolonlar moda onlardan al.
Fitilli triko pantolonlar falan var basic duruyor aynı zamanda

Vaz cayma ama ara vermek istiyorsan ver.
Alışverişten de kusur kalma. Bedenine tam oturan kot yerine tayt al yada bu sene bol pantolonlar moda onlardan al.
Fitilli triko pantolonlar falan var basic duruyor aynı zamanda

Kiz buranin yagmuruna dayanacak esyaya ihtiyacim var, kot ancak isimi gorur. Taytlarim falan var, evde hep o tarzim zaten bir de, artik bari ofise giderken tarz degiseyim.

Ben zaten skinny sevmem, bol seyleri severim. Neyse 2 hafta daha verdim kendime, ondan sonra alisveriste gorucem bakalim halimi.

Sunu begendim ama üzerimde denemedim. Guzel olursa parayi basicam

Aksama klasiklerden

Sebzeli bulgur pilavi ve eristeli mercimek corbasi yapiyorum.
Yanina tursu ve yogurt.
3 günlük doyariz

Burasi sakin diye yöresel yemekler forumuna gittim, cok feci istahim acildi hepsi sizin suçunuz

Heyyy nerdesiniz ahâlii siz neden aktif degilsiniz anca 1sayfa 2sayfa yazılmış nerde buranın kaptani

Aksama klasiklerden

Sebzeli bulgur pilavi ve eristeli mercimek corbasi yapiyorum.
Yanina tursu ve yogurt.
3 günlük doyariz

Burasi sakin diye yöresel yemekler forumuna gittim, cok feci istahim acildi hepsi sizin suçunuz

afiyet olsun ,dun bizimkilere pilav yapmamis olsam bende kurufasulye yapicaktim havanin kastedinden bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…