Ben degil, Aras
Bol mu geliyor hepsi
Galiba bu sefer influenza.
Gecmis olsun canim, hala sebep yok mu.
Yok kiz ne bol gelmesi, en zayif halimle aldim bir sürü kiyafet, simdi hic biri olmuyor
Gecmis olsunKaptani hastalik ile ugrasiyor
Evi bozdum yeniden yapıyorumHeyyy nerdesiniz ahâlii siz neden aktif degilsiniz anca 1sayfa 2sayfa yazılmış nerde buranın kaptani
Kolay gelsin canim benim evde tadilatta ustalar bir gelip 3gün gelmiyor haliyle islerde bitmiyorEvi bozdum yeniden yapıyorum
E değmedik hiç bir şey bırakmadım.
Atalarım usulü yastıkları bile döküp yeniden doldurdum. Daha çok iş var bir kaç güne anca bitiririm.
Evi bozdum yeniden yapıyorum
E değmedik hiç bir şey bırakmadım.
Atalarım usulü yastıkları bile döküp yeniden doldurdum. Daha çok iş var bir kaç güne anca bitiririm.
Günaydin kizlar
Yarin izinliyim.
Mutlaka tartilmaliyim. Tartilmazsam kilo verme seruveni yasamiyor gibiyim.
Bakalim kac arti ile donecegim.
Birde bir sorum var.
Cocuklar kendileri otobuse kac yasinda binmeye basladi sizde ?
Büyük icin dusunuyorum. Sabah kizi birakinca ismi nedir bilmiyorum ama 0-3 siniflari icin ders baslamadan pedagoglar var. Fakat 4.sinif da yok.Canim sizin oralar kalabalik degildir, bence büyük biber, küçük için ben guvenmezdim.
Benim büyük sipa seninkinden 1 yas küçük, bence yavastan yaslari uygun. Kalabalik sehirde degilsen tabiki dedigim gibi.
Tadilat sürecinde ustalarla uğraşmak çok zor bilirim. 1.5 sene önce taşındığım evime yaptırdım. Paramızla rezil olduk resmen. Kalitelisi olsun diye aldığım ürünler kötü ustaların elinde ziyan oldu. Geç olsun yapılan iş güzel olsun inşallah.Kolay gelsin canim benim evde tadilatta ustalar bir gelip 3gün gelmiyor haliyle islerde bitmiyor
Aynen öyle canim cidden cok zor 4.haftaya girdi ev ama bisey yok ortada sinir oluyorum bendeTadilat sürecinde ustalarla uğraşmak çok zor bilirim. 1.5 sene önce taşındığım evime yaptırdım. Paramızla rezil olduk resmen. Kalitelisi olsun diye aldığım ürünler kötü ustaların elinde ziyan oldu. Geç olsun yapılan iş güzel olsun inşallah.
Ertelenen işler birikti diyelim.Düğün değil bayram degil
Enistem beni neden öptü
Olur olur merak etme, gönlüne göre olsunda geç olsun dediğim gibi. Stres yapma kendine.Aynen öyle canim cidden cok zor 4.haftaya girdi ev ama bisey yok ortada sinir oluyorum bende
Benim icerden merdivenli üst katta 2odam banyo mutfak var
Alt kata 1oda 1kiler birde salon olcak,ama olamiyor
Benim yukarda mutfagım acık masa sandalye hepsi ordaOlur olur merak etme, gönlüne göre olsunda geç olsun dediğim gibi. Stres yapma kendine.
Salon ve mutfağın farklı katlarda olması zor olmaz mı?
Benim evde müstakil, eşim mutfağı alt kata yaptıralım demişti. Bir bardak su içmeye, çay doldurmaya bile merdiven mi çıkacağız diye istemedim. Salonun olduğu kata açık mutfak gibi yaptırdık.
Büyük icin dusunuyorum. Sabah kizi birakinca ismi nedir bilmiyorum ama 0-3 siniflari icin ders baslamadan pedagoglar var. Fakat 4.sinif da yok.
Buyugu alistirmam iyi olur. Yoksa 1,5 saat okulda bekleyecek.
Tasininca okul biraz daha uzakda kaliyor otobus ile. Simdi 1 otobuse biniom 3dk a inmis olacak. Yeni evde ise iki otobuse binecek ve toplam 30dk.
Anca tasininca alistirmam yapabilirim. Fakat aklimda deli sorular. Aksam mi calissam,ozamanda Mira huysuz oluyor. Gece calissam uykum alamiyorum. Gündüz ise iste buyuk otobus ile kizi babasi araba ile birakacak. Veya buyugude birakip 1,5 saat bekleyecek
Kahvalti kulubu vs yok mu oralarda. Bizim 6. Sinif(10-11 yastan once cocugun kendisi gitmesini kabul etmiyorlar) ben kizi khvalti kulubune birakiyorum 7.30ta basliyor kulup, yemek yiyip boya falan yapiyorlar, oyun oynuyorlar.Büyük icin dusunuyorum. Sabah kizi birakinca ismi nedir bilmiyorum ama 0-3 siniflari icin ders baslamadan pedagoglar var. Fakat 4.sinif da yok.
Buyugu alistirmam iyi olur. Yoksa 1,5 saat okulda bekleyecek.
Tasininca okul biraz daha uzakda kaliyor otobus ile. Simdi 1 otobuse biniom 3dk a inmis olacak. Yeni evde ise iki otobuse binecek ve toplam 30dk.
Anca tasininca alistirmam yapabilirim. Fakat aklimda deli sorular. Aksam mi calissam,ozamanda Mira huysuz oluyor. Gece calissam uykum alamiyorum. Gündüz ise iste buyuk otobus ile kizi babasi araba ile birakacak. Veya buyugude birakip 1,5 saat bekleyecek
Kahvalti kulubu vs yok mu oralarda. Bizim 6. Sinif(10-11 yastan once cocugun kendisi gitmesini kabul etmiyorlar) ben kizi khvalti kulubune birakiyorum 7.30ta basliyor kulup, yemek yiyip boya falan yapiyorlar, oyun oynuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?