Fit Club 🏋🏻‍♀️

Senle de kapisilmaz ki,
Kus kadar yiyon

Ben bugun de 1400u gordum

Bir de ac hissediyorum ha

Neyse gene basarili. Yarin sirket etkinligi var gene, yanimda senin gibi yemek tasisam cok iyi olur
Kus gibi degil ya. Foto atayim bundan boyle.
Sabah +ogle mutlaka 700 kalori ediyor. 400-500 kalori aksam yesem herhal benim ara ogune birsey eklersem anca kalori dolmus olur. Fakat ac degilim

Sabah
Pankek 3 adet (keto)
1 yk recel (sekersiz)
Uzerine keten tohumu

Ogle
1 porsiyon corba
1 dilim salcali ekmek

Ara
1portakal
100 gr yogurt

Aksam
Sebze sote
Kibrit kutusu peynir, 5 zeytin

1400 kalori

15 dakika x 2 yuruyus

Menü yazayım bende
Sabah klasik kahvaltı yaptım 2 yumurtali sucuk
Bir dilim ekmek
Peynir zeytin domates salatalık

Aksam
Yarim kiymali pide
Bolca brokoli salatası

Spor yaptım
Su içmeye devam ediyorum.

Saat 20.15 bitik haldeyim
Keto krep yapip sacimi yikamam lazim. Useniyorum yorgunlukdan

7-8 bin adima ulastim ben de
Kitabimi bitireyim direk yatis
Keto krep ne kiz, gecenki tarif mi? Cocuklara okula yaptim onu bugun, kalanlar da bana kahvalti oldu. Sormayi unuttum sevdiler mi diye.

7-8 bin adima ulastim ben de
Kitabimi bitireyim direk yatis
Keto krep ne kiz, gecenki tarif mi? Cocuklara okula yaptim onu bugun, kalanlar da bana kahvalti oldu. Sormayi unuttum sevdiler mi diye.
Evet gecen ki.
Yumurta
Badem unu ve Philadelphia li olan lse
Sen begendin mi de hele
Uzandim kalkamiyorum bende. Badem unu bulamadim. Badem cektirmem lazim..o gozumde buluyor.. yarin icin baska sey mi alsam yanima dusunuyorum

Evet gecen ki.
Yumurta
Badem unu ve Philadelphia li olan lse
Sen begendin mi de hele
Uzandim kalkamiyorum bende. Badem unu bulamadim. Badem cektirmem lazim..o gozumde buluyor.. yarin icin baska sey mi alsam yanima dusunuyorum

Begenmedim recelle guzel oldu ancak

Gerci hala boyle keyifle yemek yemiyorum, agzimin tadi yerine gelince yine denerim.

Ben de dusunuyorum, birlikte dusunelim ketos

Begenmedim recelle guzel oldu ancak

Gerci hala boyle keyifle yemek yemiyorum, agzimin tadi yerine gelince yine denerim.

Ben de dusunuyorum, birlikte dusunelim ketos
Azcik vanilya tozu ekliyeydin.kiz nasil begenmedin..benim antika cocuklar bile begenmis

Sebze koftesi yapip firinda mi pisirsem. Normalde yagda kizartiyorum
Sabah ve ogleni cozmem lazim.
Yarin aksam icin vaktim cok..bide onemli olan isde sacma seyler yememek sabah ve ogle til olunca aksam sirf kalori dolsun diye yiyorum. Bu aksam ki yemegi zor yedim resmen

Senin ketoyu bozar ama ben kisir gibi bisi dusunuyorum oglene. Sabah da yumurta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…