Karnibaharkisir yapabilirimSenin ketoyu bozar ama ben kisir gibi bisi dusunuyorum oglene. Sabah da yumurta.
Karnibaharkisir yapabilirim
Sadece yumurta?
Dublaj isi tatliligini bozuyor
Fazla olan kinoa miktari ise hic onemseme benceBugun biraz fazla yedim ozellikle dun cok hasladigim kinoa basima dert oldu
Neyse yine de diyetsiz halime gore kârdayım
Spor icin hic vaktim yok, o isi nasil cozecegim bilmem
Brnce cig kofte sevmeyen yokturcalorili yemek olunca erken yemek en guzeli ,ya da durumsuz tek basina cigkofteyi bende cok severim
onceki mesajda gormustum et urunleri sevmediğini ,kuru bakliyat tarzi salatalar yada yogurtlu meze sevzeyle tuketince h cesit oluyor hemde daha cok.yemis hissi veriyor
Tok tutacak mı tum gün az gibi geldi gözümeGünaydin
Dun uyuya kalmisim
Sabah da dus u tercih edince beslenme cantam cok sacma oldu.
1 tum avokado
35 gr badem
Yarim kapya
1kutu domates salcali balik attim cantama. Bakalim yetecek mi, cafe ye mi inerim
Aksam disarida yiyecegiz. Aslinda bunu sabah ve oglene bolsem olur
Makrosu ,kalorisi su sekil
Eki Görüntüle 3191008
Bilmiyorum ki. BakalimTok tutacak mı tum gün az gibi geldi gözüme
Aynen ama "diyete tekrar baslatigin filan yok "kismi superDublaj isi tatliligini bozuyor
Brnce cig kofte sevmeyen yokturcok kalorili olmasa keske..ben bakliyat salatalarinida denedim cokta severim.. zaten et olmayan seylerin genelini cok seviyorum ama doyurucu gelmiyor bana. O kadar hamurkafayim ki ekmegin yerine bir alternatifim yok
Evet genelde seviyoruz ekmek.. ekmek yerine diyet kraker tarzi seyler denedim yapamadim. Yani bana doluluk hissi vermesi gerek yedigim seyin. Yulafta denedim tostunu yaptim filan ama kalori olarak o da kucumsenecek bir kaloride degil ve kesinlikle kontrollu tuketmeli. Ohff canim bi makarna cekiyor ki sormaEkmegide sevmeyen yoktur bence
Tahilli yada ev yapimi ekmeklerden denesen hem daha cok tok tutuyor kademeli olarak azaltmak daha kolay olabilir
Ekmegide sevmeyen yoktur bence
Tahilli yada ev yapimi ekmeklerden denesen hem daha cok tok tutuyor kademeli olarak azaltmak daha kolay olabilir
Az yeme kiz yeni toparlaniyorsunKizlar bugun ofisteyim, dogumgunleri partiler falan filan var.
1/3 porsiyon kek yedim, bence gayet basarili
Kalori hesabima uyacagim. En kotu koruma kalorisine kadar cikarim.
Oglene de kendime kisir getirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?