Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bugun biraz fazla yedim ozellikle dun cok hasladigim kinoa basima dert oldu
Neyse yine de diyetsiz halime gore kârdayım
Spor icin hic vaktim yok, o isi nasil cozecegim bilmem
Fazla olan kinoa miktari ise hic onemseme bence
Benimde yok haftaici. Haftasonu yapacagim diye planlarsam icim rahat eder benim. Vakit olmayan birseyi sigdirmaya calistikca batarim ben yoksa

Günaydin
Dun uyuya kalmisim
Sabah da dus u tercih edince beslenme cantam cok sacma oldu.
1 tum avokado
35 gr badem
Yarim kapya
1kutu domates salcali balik attim cantama. Bakalim yetecek mi, cafe ye mi inerim

Aksam disarida yiyecegiz. Aslinda bunu sabah ve oglene bolsem olur

Makrosu ,kalorisi su sekil

Son düzenleme:
Brnce cig kofte sevmeyen yoktur cok kalorili olmasa keske..ben bakliyat salatalarinida denedim cokta severim.. zaten et olmayan seylerin genelini cok seviyorum ama doyurucu gelmiyor bana. O kadar hamurkafayim ki ekmegin yerine bir alternatifim yok

Tok tutacak mı tum gün az gibi geldi gözüme

Tok tutacak mı tum gün az gibi geldi gözüme
Bilmiyorum ki. Bakalim
Az once yarim avokado yedim Birde 20gr badem.

Oglen icin yarim avokado
15gr badem
Yarim kapya
1 kutu domates salcali balik. Uzerine mayonez eklicem. Sonra 2 saat kaliyor is cikisina.
Eve ugrayip uzerimi degisip cikacagiz. Ac olsamda vakit yok 17 ye Mads ayarladik

Brnce cig kofte sevmeyen yoktur cok kalorili olmasa keske..ben bakliyat salatalarinida denedim cokta severim.. zaten et olmayan seylerin genelini cok seviyorum ama doyurucu gelmiyor bana. O kadar hamurkafayim ki ekmegin yerine bir alternatifim yok

Ekmegide sevmeyen yoktur bence
Tahilli yada ev yapimi ekmeklerden denesen hem daha cok tok tutuyor kademeli olarak azaltmak daha kolay olabilir

Tahilli yada ev yapimi ekmeklerden denesen hem daha cok tok tutuyor kademeli olarak azaltmak daha kolay olabilir
Evet genelde seviyoruz ekmek.. ekmek yerine diyet kraker tarzi seyler denedim yapamadim. Yani bana doluluk hissi vermesi gerek yedigim seyin. Yulafta denedim tostunu yaptim filan ama kalori olarak o da kucumsenecek bir kaloride degil ve kesinlikle kontrollu tuketmeli. Ohff canim bi makarna cekiyor ki sorma ama pazar tarti gunum ve diyetisyene rezil olmak istemiyorum

Evet kesinlikle,
Yeni eksi mayali koy ekmegi aldim, 1 dilim yetiyor,
2 3 dilimlik paketleyip buzluga attim. 1 ekmegi 15 gun yetim, bereketli de oldu

Kizlar bugun ofisteyim, dogumgunleri partiler falan filan var.
1/3 porsiyon kek yedim, bence gayet basarili

Kalori hesabima uyacagim. En kotu koruma kalorisine kadar cikarim.

Oglene de kendime kisir getirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…