Fit Club 🏋🏻‍♀️

Aslinda cok basit boyle bakinca ama zaten benim
Sorunum burda basliyor.. yani porsyyon kontrolu yok

Dürüm yerine marula sarip yesene kiz

Marulda var icinde haklisin ama sabah iyi yemedigim
Icin gozum dondu bence sabah sadece corba icmistim aksama tabii kotu oldu durumum o yuzden sabah iyi yemek lazim..
Sen ben ve Sismaniye ayniyiz.
Sabah iyi ye.
Bana ketojenik yaradi. Aclik yok, gozum dønup de eve gelince saldirmiyorum yemege

Aaa cigkofte ne guzel kiz,
Hemen ne moralini bozdun ki? Sanki borek corek abanmissin gibi yazmissin.

Zamanla oturacak, zaten oturmus halinde bile her gunumuz ayni gecmiyor. Hic moral bozma, bugun normal duzeninde devam et.

Aaa cigkofte ne guzel kiz,
Hemen ne moralini bozdun ki? Sanki borek corek abanmissin gibi yazmissin.

Zamanla oturacak, zaten oturmus halinde bile her gunumuz ayni gecmiyor. Hic moral bozma, bugun normal duzeninde devam et.
Moralim bozuk degilde o durumsuz olmuyo mu yani ne gerek vardi.. gunun sonunda pismanlik oluyor birde gec yedik dun aksam..marula sarip
Ye yaniyoksa gayet saglikli aslinda tabii 2-3 tane cigkofte yemis olsaydim

Moralim bozuk degilde o durumsuz olmuyo mu yani ne gerek vardi.. gunun sonunda pismanlik oluyor birde gec yedik dun aksam..marula sarip
Ye yaniyoksa gayet saglikli aslinda tabii 2-3 tane cigkofte yemis olsaydim

Ay ben begendim aslinda, salatasi falan guze.

Cok ac olmasaydin tek durumu fazlaca doldurup yetirirdin de. Bir daha ona dikkat edersin, cok aciktirmazsin kendini.

Ben se oyleyim. Acken ben ben degilim.

Ay ben begendim aslinda, salatasi falan guze.

Cok ac olmasaydin tek durumu fazlaca doldurup yetirirdin de. Bir daha ona dikkat edersin, cok aciktirmazsin kendini.

Ben se oyleyim. Acken ben ben degilim.
Ama ben eskiden boyle degildim, sanki artik herseyin acisini yemeklerden cikariyorum yani bazen yemek yemek baya zevk veriyir bana

Marulda var icinde haklisin ama sabah iyi yemedigim
Icin gozum dondu bence sabah sadece corba icmistim aksama tabii kotu oldu durumum o yuzden sabah iyi yemek lazim..
calorili yemek olunca erken yemek en guzeli ,ya da durumsuz tek basina cigkofteyi bende cok severim
onceki mesajda gormustum et urunleri sevmediğini ,kuru bakliyat tarzi salatalar yada yogurtlu meze sevzeyle tuketince h cesit oluyor hemde daha cok.yemis hissi veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…