Nasip et ya RabSismanim ama
Tartildim 3 kere hem de
80 gorurum diyordum ama 74.4 cikti
Aslinda cok basit boyle bakinca ama zaten benimKalori saymaya basliyorum bugun.
Bir de arriettynin bir zamanlqr yaptigi avuc usulu yemek isini denicem, bende ise yarar mi bilmiyorum, malum buyuk porsiyon severim
Gecen bir kitapta su tarz bir dagilim oneriliyordu. Sabah karb agirlikli, enerji versin gun icin diye. Ogle protein agirlikli, atistirma hissini yatistirsin diye. Alsam da sebze agirlikli, light gecein diye.
Aralarda meyve veya corba demis, yaninda az protein, yine aclik hissini bastirmasi icin. Corba sacma geldi ara olarak, o yuzden ben meyve yazdim bakalim.
Sabah
2 birim karb, 1 birim protein, 1 birim sebze/salata/meyve
Ogle
2 birim protein, 1 birim karb, 1 birim salata
Ara
1 birim meyve+ az kuruyemis veya protein
Aksam
2 birim sebze, 1 birim karb, 1 birim protein
Dürüm yerine marula sarip yesene kizSelam kizlar, ben yokum
Diye mi ceneniz dusmusmasallah ne guzel menuler yazmissiniz.. benim iyi gidiyordu taaa ki dune kadar aksam cig kofte yapinca 2 durum huplettim
Yani bugun spor yuruyus hayal bence olmaz..haricinde et/tavuk vs sevmedigimden sanirim cok bunaliyorum ben yemek konusunda. En iyisi yumurta yemek sanirim birde sebze meyve..
Marulda var icindeDürüm yerine marula sarip yesene kiz
Sen ben veMarulda var icindehaklisin ama sabah iyi yemedigim
Icin gozum dondu bencesabah sadece corba icmistim aksama tabii kotu oldu durumum o yuzden sabah iyi yemek lazim..
Selam kizlar, ben yokum
Diye mi ceneniz dusmusmasallah ne guzel menuler yazmissiniz.. benim iyi gidiyordu taaa ki dune kadar aksam cig kofte yapinca 2 durum huplettim
Yani bugun spor yuruyus hayal bence olmaz..haricinde et/tavuk vs sevmedigimden sanirim cok bunaliyorum ben yemek konusunda. En iyisi yumurta yemek sanirim birde sebze meyve..
Aynen.. ya kiloSen ben veSismaniye ayniyiz.
Sabah iyi ye.
Bana ketojenik yaradi. Aclik yok, gozum dønup de eve gelince saldirmiyorum yemege
Moralim bozuk degilde o durumsuz olmuyo mu yani ne gerek vardi.. gunun sonunda pismanlik oluyor birde gec yedik dun aksam..marula saripAaa cigkofte ne guzel kiz,
Hemen ne moralini bozdun ki? Sanki borek corek abanmissin gibi yazmissin.
Zamanla oturacak, zaten oturmus halinde bile her gunumuz ayni gecmiyor. Hic moral bozma, bugun normal duzeninde devam et.
Aynen.. ya kilo
Vermek ne zor ismis cidden yas gecince dahada zormus
Aslinda reglken daha cok kiloAt regl oldum.
Biliyordum erken gelecegini. Iki gündür agrim vardi cok.
Regl ile bildirime yapacagim cumartesi
Yapma yawYalan o yalan,
60dan sonra metabolizma yavaslar diyor bilimciler,
Bizimkisi tembellik
Moralim bozuk degilde o durumsuz olmuyo mu yani ne gerek vardi.. gunun sonunda pismanlik oluyor birde gec yedik dun aksam..marula sarip
Ye yaniyoksa gayet saglikli aslinda tabii 2-3 tane cigkofte yemis olsaydim
Ama ben eskiden boyle degildim, sanki artik herseyin acisini yemeklerden cikariyorumAy ben begendim aslinda, salatasi falan guze.
Cok ac olmasaydin tek durumu fazlaca doldurup yetirirdin de. Bir daha ona dikkat edersin, cok aciktirmazsin kendini.
Ben se oyleyim. Acken ben ben degilim.
Leslie 3 mile
Üzerine de kettlebell swing yaptım 50 adet
Bir de 50 squat tamamdır bugünlük
Popoyu daha ne kadar büyüteceksem
calorili yemek olunca erken yemek en guzeli ,ya da durumsuz tek basina cigkofteyi bende cok severimMarulda var icindehaklisin ama sabah iyi yemedigim
Icin gozum dondu bencesabah sadece corba icmistim aksama tabii kotu oldu durumum o yuzden sabah iyi yemek lazim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?