Fit Club 🏋🏻‍♀️

Geçen hafta 53.2 bu hafta 52.85 aslında 52.50 görmüştüm ama biraz almışım tekrar.

Eklentiler

• 024AE2C8-23B7-43AE-AB74-7241CB93AA20.webp
    11 KB · Görüntüleme: 29
gecen hafta 61.55
hic bildiresim gelmedi yine hic tartilmak icimden gelmiyo 65 olmasan bari

Eklentiler

• 20220401_081024.webp
    44 KB · Görüntüleme: 33
benim zevksiz sipalar cigkofte yemiyorlar
Benim Amerikalı sıpalar bayılıyorlar.
Google’a sorabilirsin aslında.
Oruc tutacaklar. Planiniz , hedefiniz nedir?
Ben sahurda yulaflı meyveli karışımı yemeyi planlıyorum her sahur bir tane de hurma yerim iftarda da protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum bir de belki bir dilim ekşi mayalı ekmek yerim bakalım bu sene dikkat edeceğim inşallah kilo almam.
Baktım da genelde yabancı şeyler ben Ramazan’da daha çok geleneksel şeyler yemeyi seviyorum çoğu zaman mümkün olmuyor arada bir pide lahmacun falan seviyorum yani.

Arrietty_ eger nasip olursa sabah kahvalti tarzi yapariz diye dsuunuyorum ,esimin iste old.aksamlar hafif gecistiririm iftari sahur
Dan sonra uyumamak fikrim var o arada spor olabilir diye düşünüyorum gun icinde asiri aclik yapmazsa

Yemeğin salçalısı, gölgenin kalçalısı makbuldür.
Sokak ortasında gölgemin resmini çekiyorum millet bu ne yapıyor elalemin evinin kapısının niye resmini çekiyor diye bana bakıyor. İnşallah polis çağırmazlar.

Eklentiler

• B5FD741B-5ABE-49BA-9E3B-08D392C6D609.webp
    157,5 KB · Görüntüleme: 33
Bugün öğleden sonra ramazan alışverişi yapacağım inşallah bu akşamda kahvaltı tarzı bir yemek hazırlamak istiyorum çünkü Türkiye’den kahvaltı malzemeleri getirdim 1 ay ramazan boyunca kahvaltı yapılamayacağı için çocuklarla şöyle mükellef bir Türk kahvaltısı yiyelim.

Baktım da genelde yabancı şeyler ben Ramazan’da daha çok geleneksel şeyler yemeyi seviyorum çoğu zaman mümkün olmuyor arada bir pide lahmacun falan seviyorum yani.

Ben yabancilarin hizli yemek kulturunu de seviyorum acikcasi,
bizim bazi adetler cok zaman aliyor gercekten

mesela kahvalti-ogle bu tarz pratik,
aksam yemegine klasik tencere yemegi benim tarzim genelde.

bir de bu kiz gecen sene yanliz yasiyordu, yanlizken insan yemek yapmak da istemeyebilir, simdi evlendi, bakalim napacaklar dedikoducu gibi hissettim kendimi ha ha

ben 1 er yaptim

ama esim soyle yapiyormus set olarak:

2- sol kol
2- pushup
2-sag kol
2- pushup
ayaga kalk
2- elinde dumbellarla zipla

sonra ara vermeden yere yat
yukaridakini 4 er kez yap

sonra yeniden
6 sar kez

boylece tek set bitti.

bunu hitt olarak yapiyor, toplamda 3-4 set sanirim. Her set arasi da toplam surenin 2 kati kadar dinleniyormus, yani yapman 3 dakika surdu ise 6 dakika dinleneceksin. Cok gibi geldi bana ama bilemedim. Onun program o sekildeymis.

biz bugunluk sadece alismak icin yapalim, enerjimiz oldugu gun bu sekilde set olarak, olur mu ?

yanliz ben hayatta 3-4 set yapamam, max yapacagim 2 dir.

Odul olarak pide yapmaya karar verdim he he.

Menu de yazayim Arrietty_

12.00
sebzeli yumurta
2 avuc kuruyemis

arada
5-6 uzum, ceyrek muz

18.00 gibi tahmini
pide + ayran
belki tv karsisinda baska seyler

Spor olarak da 10 bin adim
videodaki hareketi agirliksiz tek set olarak (toplam 24 pushup, 24 sol sol, 24 sag kol, 24 ziplama )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…