tek ogun sahurda sadece su iciyoruz bizOruc tutacaklar. Planiniz , hedefiniz nedir?
Benim Amerikalı sıpalar bayılıyorlar.benim zevksiz sipalar cigkofte yemiyorlar
Google’a sorabilirsin aslında.Ciddi soru
Ben sahurda yulaflı meyveli karışımı yemeyi planlıyorum her sahur bir tane de hurma yerim iftarda da protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum bir de belki bir dilim ekşi mayalı ekmek yerim bakalım bu sene dikkat edeceğim inşallah kilo almam.Oruc tutacaklar. Planiniz , hedefiniz nedir?
Baktım da genelde yabancı şeyler ben Ramazan’da daha çok geleneksel şeyler yemeyi seviyorum çoğu zaman mümkün olmuyor arada bir pide lahmacun falan seviyorum yani.Bak su kizi takip ediyorum,
Spor influencer
Gecen sene ramazan ogunlerini surada paylaşmıştı
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Bu sene de sanirim paylasacak,
bir hafta onceden kafeini kesti
Dene deneHafifte rüzgâr var tam yürünecek hava.
Bu yaştan sonra eşim bana rüzgâr sörfü öğretmek istiyor ne dersiniz deneyeyim mi?
Ödem Cayi mi dedi birine var içeriğinde ?
O kadar kabiliyetli biri değilim işte sorun orada. Muhtemelen beceremem.Dene deneBi o kalmisti zaten
En sevmedigim kelimelerden biriO kadar kabiliyetli biri değilim işte sorun orada. Muhtemelen beceremem.
Baktım da genelde yabancı şeyler ben Ramazan’da daha çok geleneksel şeyler yemeyi seviyorum çoğu zaman mümkün olmuyor arada bir pide lahmacun falan seviyorum yani.
Bende benzer yapıyormuşum afıyet olsun canımKlasik aslinda canim ,karistiriyorum birkac sap maydanoz ,cubuk tarcin ,2 3 d.limon ,icine 1tane yesilcay/form cayi tarzi cay 1.5ltsu kisin cok su içemeyince yapmistim hosuma gitti
Yaşın kaç kiHafifte rüzgâr var tam yürünecek hava.
Bu yaştan sonra eşim bana rüzgâr sörfü öğretmek istiyor ne dersiniz deneyeyim mi?
Abooo o ne kız bahar gelmedi mi oralara3 derece
Bunu akşam yaparım daha önceden tecrübeliyim yapıyorum
Alys kac adet yapalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?