Fit Club 🏋🏻‍♀️

İşlerimi hallettim ramazan alışverişi yaptım. Çoğu şeylerde indirim vardı ramazan bereketi midir nedir, yabanmersini bile aldım, anormal mutluyum gördüğünüz gibi çok güççük şeylerle mutlu olabilen biriyim.
Bu arada iki tane farklı markete gittim ikisinde de kocaman bir alanda hurma vardı herhalde ramazan dolayısıyla satıyorlar çünkü daha önce öyle bir şey görmedim. Yani burada o kadar Müslüman olduğunun bile farkında değilim.
Bugünkü menüm sabah ve öğlen birebir aynı çünkü zaten sabahları aynı şeyleri yiyorum, öğlen de dün öğlenden kalanları yediğim için aynı menü oldu, akşama Türk kahvaltısı yapacağız çok heyecanlı.

Aranızda bir çok kişinin yulaf sevmediğini biliyorum. Ama ben kendime göre bir yöntemle kendime sevdirdim, bunun tarifini de video çekip Instagram‘a öne çıkanlara koyacağım, isteyen istediği zaman gelip bakabilsin diye. Kız kardeşimde ve arkadaşları da bilmek istiyorlar böyle pratik bir çözüm buldum tek tek tarif edemem çünkü. Bir deneyin derim hem çok tok tutuyor hem de bence çok lezzetli oluyor yani böyle lapa gibi olmuyor. Ben her sahurda onu yiyecem. Tabi videoyu iki aşamada çekmem gerekiyor çünkü ilk aşamada beklemesi gerekiyor o yüzden biraz zaman alacak kusura bakmayın inşallah sizin sahurunuza yetiştiririm, benim sahuruma daha çok var.

Burda da hurma vardi bol bol. Fiyatlari ucukdu. 12adet organik hurma baya pahaliydi
Ben bayiliyorum yulafa.
Yumurta ilede cok güzel oluyor.
Ben sade sutle seviyorum.

4le bekliyorummm

Son düzenleme:
Selam ,
Sabah 11h 2yk kiymali yumurta,3zeytin , 1minik peynir ,cay

Aksam uzeri 16h d.su boregi( kaynanam getirdi sicacikti)

Aksam 19h karisik salata + ton baligi , haslanmis karnibahar
Toplam ort.1200 cal

2ltsu
10dk karin egzersizi
8.000 adim

Kahvaltı
Yarım açma
Süzme peynir
Salatalık ceri domates
Yeşil çay
Kapya biber
3 dilim hindi füme salam

Akşam
3 dilim pizza
5 dilim elma patates ( dışarıdaydık ödül olarak tükettim hakkımı )

4 km tempolu yürüyüş
Bir de Alys nin challenge yaptım.
Su 1.5 lt

Burda da hurma vardi bol bol. Fiyatlari ucukdu. 12adet organik hurma baya pahaliydi

Ben bayiliyorum yulafa.
Yumurta ilede cok güzel oluyor.
Ben sade sutle seviyorum.
Açıkçası Hurmayı Türkiye’den gelirken bir ay yetecek kadar aldım o yüzden fiyatlara bakmadım ama normalde de zaten pahalı bir şey burada.
Ben çok yemek seçerim o yüzden internetteki tariflerin neredeyse çoğunu denedim bu yulafı sevebilmek için gerçekten çok uğraştım hatta bir ara vazgeçtim sonra kendi kendime sevdiğim şeyleri bir araya getirerek yaptım, şimdi ben seviyorum ama tabi herkes benim sevdiğimi sevecek diye bir kaide yok. Herkesin zevki farklı oluyor, senin sadece sütle sevmen de çok güzel bir şey, çok pratik, keşke ben de senin gibi olsam. Bir sürü uğraşıyorum çünkü.

Aldim takibe. Farkli yulaf tariflerine acigim hep olsun ya,bence ugrasmakda zevkli. Vaktin varsa tabii.

Aksam cilt rutinimi bitirdim. Saati de kurdum. Uyusam mi

LadyMiami ben de takipteyim.
Sütü olcmeden koydun ama orada ayip ettin burada sifir yetenek takipcilerin var, biraz seye anlatir gibi anlatman lazim
Chia ben de koyuyorum ama daha az, bu sekilde de denicem

Arrietty_ ben de yarisi sut yarisi yogurt ile karistirdigimda da sevmiştim.

Benim sipalarin birisi geceden dolapta beklemis sever, digeri de sabah taze pişmiş. Yanisi uğraşmak bizim işimiz

Cok detay istiyorsun
3. Gun sahuru icin denemeyi dusunuyorum.

Cocuklari zorla yatirdim simdi. Uyusalarda yatsam.

Bugün sporun ayri bi güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…