Fit Club 🏋🏻‍♀️

Tamamdir hergun 20bin.
Yapacagim tabiikisi

Yedim yumurta mi

Fakat aksama ezogelin istiyor canim
Yeşilçay detoxu yapacak isen H3RA_ yumurta orucu yerine onu yaparim bende
Ramazan bitmeden yapamam ki, oruç tutuyorum ya
Evet okuyunca hatırladım bende
3 gün yeşilçay yumurta yeşilçay olanı yapmıştım
Tam terside yapılıyordu ama benim yumurta ile aram yok diye ilk gün yeşil çay ile başlamıştım
Bangülü yattın çıktın mı gülom hoşgeldin
cezamı efeler gibi çekip çıktım mapustam gardaş sağolasın
Kızlar dumbell alacağım da kaç kiloluk alayım 1 mi 2 mi
Bence de 2

Aslinda oyle fazlalik yok sabah ve ogle menusu seklinde olmus ,2ogun beslendigini biliyorumda aksam ezogelin corba yaninda salata alirsan fazla zarari olmaz diye dusunuyorum

H3RA_ aldim ben sutumu yesilcayimi. Maalesef anca sallama Cay alabildim. Evin dibinde ki marketdn baskasina gidemiyorum bu durumda. Badem sutu de bulamadim. Yulaf sutu aldim
sen yap bakalım bu hafta cumaya sonuç ne olacak, adım yarışıda etki eder muhakkak kırarsın direnci
bayram sonrası birlikte detokslarız
Arrietty_ siz dimdi benim cahilligime verin,bunu ilk kez yapicam 20 olunca 20snx20 tekrar ki yoksa sadece 20sn mi
20snx20 yapan kötürüm olur

Çok uykum var uyusam mu yürüyüş mü yapsam bilemedim şimdi uyusam da akşam herif gelince de yürüyüşe mi çıksam aceba

Selam kızlar nasılsınız? Ben her cuma ve ptesi tartilip bir türlü gelemiyorum.. hiç böyle olmamıştım, çok zorlanıyorum nedense.. bu sabahki kilom 73.90 ve dün bir arkadaşım kilo almışsın dedi
Ama üstümde öyle bir açlık öyle bir bıkkınlık
Sizler iyisinizdir umarım.. hala elimden geleni yapıyorum, havalar duzeldikce umarım daha iyiye giderim..
Bugün sabah yemedim, öğlen ev yapımı bol sebzeli noodle, yanına tarçınlı kurabiye (daha önceden almıştım, atmaya kıyamadım.. hala da evde tatlı kaynıyor ) aralarda tuzsuz leblebi yedim
Akşam da yeşil mercimek yemeği ve bulgur pilavı var
Herkese bol eksiler dilerim

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-11-16-25-31-76_c15b33750ae5651b41d3a9436cb4b958.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 25
Selam, dünkü yediklerimi koyayım, zaten gece bugünlerde hep aynı şeyi yiyorum çok tembelim.

Eklentiler

• 498AA56F-1A52-4C53-A36F-CB548E66199B.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 27
  • B9932CC9-A747-4BC8-85A0-4AF6ABCA1E3A.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…