Ramazan bitmeden yapamam ki, oruç tutuyorum yaTamamdirhergun 20bin.
Yapacagim tabiikisi
Yedim yumurta mi
Fakat aksama ezogelin istiyor canim
Yeşilçay detoxu yapacak isenH3RA_ yumurta orucu yerine onu yaparim bende
Evet okuyunca hatırladım bendeAhanda buldum
cezamı efeler gibi çekip çıktım mapustam gardaş sağolasınBangülü yattın çıktın mı gülom hoşgeldin
Bence de 2Kızlar dumbell alacağım da kaç kiloluk alayım 1 mi 2 mi
Ben neler yedim
Sabah 2yumurta
20 gr peynir
Ara niyetine
12 gr antep fistigi
Biraz uzumAlys icin
Fakat ben ara ögün yapar iken cocuklar ogle yiyordu.
Kizin ceviz kdr 3balik koftesi ve yarim cavdar kaldi
Oglumun da avucum kadar lahmacunu
Yedim onlari
Simdi aksami nasil kurtarayim ?
ben aksam 3 kez yaparim
20 sn süre wallsit yapacaksinArrietty_ siz dimdi benim cahilligime verin,bunu ilk kez yapicam 20 olunca 20snx20 tekrar ki yoksa sadece 20sn mi
sen yap bakalım bu hafta cumaya sonuç ne olacak, adım yarışıda etki eder muhakkak kırarsın direnciH3RA_ aldim ben sutumu yesilcayimi. Maalesef anca sallama Cay alabildim. Evin dibinde ki marketdn baskasina gidemiyorum bu durumda. Badem sutu de bulamadim. Yulaf sutu aldim
20snx20 yapan kötürüm olurArrietty_ siz dimdi benim cahilligime verin,bunu ilk kez yapicam 20 olunca 20snx20 tekrar ki yoksa sadece 20sn mi
Oyle yapÇok uykum var uyusam mu yürüyüş mü yapsam bilemedimşimdi uyusam da akşam herif gelince de yürüyüşe mi çıksam aceba
Şimdi çıksam bi de akşam mı çıksam bu fikri daha çok seversiniz gibi geldiOyle yap
Biz Lego basina geciyoruz yine
Hadi hayirlisi diyerek basliyorum20 sn süre wallsit yapacaksin
bence şimdi azıcık çık sonra uyuÇok uykum var uyusam mu yürüyüş mü yapsam bilemedimşimdi uyusam da akşam herif gelince de yürüyüşe mi çıksam aceba
Gittim yürüdüm geldim 7000 kadar da adım oldubence şimdi azıcık çık sonra uyu
akşam kocan gelince yine çık
Gittim yürüdüm geldim 7000 kadar da adım oldu
Kocam arkadaşlarıyla yemek yiyecekmiş de onun rövanşını almam lazım onu da zalım bebelerle başbaşa bırakıp dışarı çıkmam lazım
Ben sabahtan beri hastane işleriyle meşguldüm anca yürüyüşe başlayacağım bugünYuruyormusunuzz?
Yemekleri hazirlayip yürüyüs yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?