Fit Club 🏋🏻‍♀️

Allah kabul etsin
Sahurda 1l su icip sabah 6 a kdr 3 defa wc e kalkmistim. Bu taktigi uygulama

Tembel tenekeler ..ay evet evet. Ben alcili kol ile 20 yapip siz altina duserseniz yuh size
20.000 i yaparken ki planınıda yazsana bu akşam.
Kaç saat yürüyorsunuz hangi arada yapıyorsunuz.
Ben 3-5 defa başarmıştım sanırım.
O rakamı yapmak için akşam yemeği sonrası sahura kadar eve girmemem lazım

Sabah 1 saat yurudum ev isi fln derken 10 oldu. 1 saat de 8bin kdr adim ediyor.

20dkdir yurume bandindayim. Evde herkes kendi kosesine cekildi

Sabah ise yürüdüm, toplu tasima ile gittim, arac degistirdim, beklerken de yürüdüm

Oglen yemegi erken yedim, oruclu arkadaslarla oglen yuruyusune ciktim.

Aksam eve gelirken gene ayni taktik.

Kaldi 4 bin adımım, onu da cocuklari yatirinca ins

Ama bugun cok komiktim, güzelce giyindim, altina da kocaman spor ayakkabilarimi giydim, tum sikligimizi 10 üzerinden 10 puan düşürdüm

Sabah 1 saat yurudum ev isi fln derken 10 oldu. 1 saat de 8bin kdr adim ediyor.

20dkdir yurume bandindayim. Evde herkes kendi kosesine cekildi
Süpersin valla, çoluk çocuk bahane edenlere örnek göstermek lazım seni.
Yarın sabah iş öncesi bende yapayım.
Bir hafta okullar tatil burada. Yarım saat daha geç çıkabilirim evden. Yarım saatde erken kalkarsam 1 saat yürüyebilirim.

Spor ceket spor ayakkabı kombinini çok severim ben. Hem ofis için şık hem rahat oluyorsun.

Tamamdır yarın öğlen arasıda çıkıp yürünecek.

Buyudukleri icin (6,9 yas ) surekli ilgi gerekmiyor neyseki. Yine de benim kizi anlatmaya gerek yok herhal

Yurume bandi var miydi sendede ?
Yarin insallah direnc lastigi ile ufak tefek birseyler yapmak istiyorum.

Sahur yok yine, uyku daha tatlı geldi

İftar
1 kase mercimek çorba
1 servis kaşığı sebzeli güveç yanına 3 yk bulgur pilavı
1 kase cacık

Bugün oğluş çok istedi güllaç yaptım. Sahur niyetine onu yesem olarmı. Koskoca ramazan güllaçsız bitecek yoksa

Bence olur suyunu eksik etme

Afiyet olsun

Buyudukleri icin (6,9 yas ) surekli ilgi gerekmiyor neyseki. Yine de benim kizi anlatmaya gerek yok herhal

Yurume bandi var miydi sendede ?
Yarin insallah direnc lastigi ile ufak tefek birseyler yapmak istiyorum.
Yürüme bandı, eliptik, bench press, dumbellar atlama ipi, ağırlık zımpırtıları ne ararsan var spor odasında. Ama kimse kullanmıyor. Oğluş gitti salona yazıldı evde her şey varken. Alt kata yapmıştık spor odasını bende çok sıkılıyorum orada çalışırken. Dışarıda yürümek daha cazip geliyor. Alışmak lazım bir şekilde.

Disarida yürüyüs herzaman daha güzel.
Burda hava güzel fakat montsuz donuyorum.

Oyle oluyor zaten. Aliskanlik yapmadigin surece evde spor zor geliyor

Bende başladım seni takibe.
Kabaklı kebap yapmışsın, patlıcanlı olanını yapardım ben bunun. Unutmuşum o tarifi sayende hatırladım.
Herkes farklı yapıyor, bildiğim kadarıyla altına kabak patlıcan patates isteyen istediğini koyuyor. Kilis tava diye biliyorum ben. Hepsiyle de güzel oluyor, malesef patlıcan çok lezzetli değil burada o yüzden kabağı tercih ettim. Bir de iç yağ da buldum kuzunun iç yağını onu da ekledim, onsuz olmuyor zaten hiçbir kebabın tadı kebap gibi olmuyor, yani böyle hazine bulmuş gibi oldum bulduğumda o derece sevindim. Amazon‘da satılıyormuş. Orjinal bir lezzet verdi sanki Türkiye’deymiş gibi hissettim kendimi.

Ben Pırasa sen yeşilçay bozduk iyice özümüzü
Ben yeşil çayı tek başına asla içemiyorum tadını hiç sevemedim çok uğraştım alışmak için ama alışamadım. Bir sürü şeyi karıştırıp öyle içebiliyorum anca.
Ama pırasa candır, pırasanın her halini çok severim. Hatta bu akşamki ekmek pizzalardan ikisi pırasalı. Bu sabah ekşi mayalı ekmek yaptım onu dilimlicem üzerine farklı karışımlar yaptım ikişer ikişer değişik karışımlarla ekmek pizza yapacağım. Bir kere yapmıştım çok harika olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…