Biz baya erken fark ettik o yüzden düzelme ihtimali yüksek dedi doktor. Bekleyip göreceğiz. Bende yok içe basma eşimde az bir şey var ama ayakkabı yamultacak kadar değil. Bu şekilde ergenliğe kadar gider heralde tabanliklaGeçmiş olsun küçükken bir miktar bende de vardı. Sol ayağıma giydiğim ayakkabılar sağa doğru yamulur, tabanı sağ tarafından erirdi hep.
Kendim ergen yaşlarda fark ettim. İnatla düz basmaya çalışırdım o ayağımı.
Şimdilerde yürürken belli olmasa da bir miktar var yine ama ayakkabılarımı yamultacak kadar değil en azından.
Biz ayakkabı değil de direkt tabanlık yaptırıyoruz ayağının şekline göre sonra giymek istediği her ayakkabıya koyuyoruz onu. Sizde ne zamandır var ?Benim ortanca kızımda da aynı problem var özel ayakkabı giyiyor sürekli
Sanırım bizim kızdakinde de tabanlık var yani çıkarıp yeni ayakkabısına koyuyor. 2-3 senedir var bildiğim kadarıyla.Biz baya erken fark ettik o yüzden düzelme ihtimali yüksek dedi doktor. Bekleyip göreceğiz. Bende yok içe basma eşimde az bir şey var ama ayakkabı yamultacak kadar değil. Bu şekilde ergenliğe kadar gider heralde tabanlikla
Biz ayakkabı değil de direkt tabanlık yaptırıyoruz ayağının şekline göre sonra giymek istediği her ayakkabıya koyuyoruz onu. Sizde ne zamandır var ?
Bebe memeden ayrılsın diye aci biber sürülmez miAtın şu kadını takımdan
Pizzaya neden pırasa atılıyor ya yemeyelim diye mi bebe memeden ayrılsın diye salça sürmekle eş değer yazık değil mi bize
Ehuehhe sanki bebeleri urfa kebap olimpiyatlarına hazırlıyoruzBebe memeden ayrılsın diye aci biber sürülmez misalça sürseydim asla bırakmazdı
7 kisi saydim
Tamam canim bende öyle saydimda7 kisi saydim
Nazarlara geliceksinGunaydin kizlar,
sabah sabah neler neler yaptim, anlatayim mi
6.30 uyanma
6.45 spor salonuna gidis
7.30 spor salonundan cikis
8.00 cocuklari okula goturme
8.30 doktora gitme
9.00 bilgisayar basina oturma
7 bin adim
Benim Oğlanı ne salça ne acı biber kesti. En sonunda turşu suyu sürdüm senin sütün bozulmuş dedi bir daha içmedi tabi bu arada 3 buçuk yaşındaydı.Bebe memeden ayrılsın diye aci biber sürülmez misalça sürseydim asla bırakmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?