Fit Club 🏋🏻‍♀️

Patlıcanlı olanına patlıcan oturtmada diyen var, patlıcanlı fırın kebap diyende. Hatay’lı bir arkadaşım tepsi kebabı der ama o sebze koymaz hiç. Direkt etle yapar.
Ellerine sağlık enfes görünüyor

Disarida yürüyüs herzaman daha güzel.
Burda hava güzel fakat montsuz donuyorum.

Oyle oluyor zaten. Aliskanlik yapmadigin surece evde spor zor geliyor
Alt katın kapısı kapalı hep. Kullanılmıyor bari tasarruf olsun diye kaloriferlerini de yakmıyoruz. Sanırım o yüzden alışamadık, yazın bu yargıyı kırmaya çalışıcam.

Bugün hastanede geçti vaktim spor yapmaya imkan bulamadım. Akşam biraz yürüyüş yaptım.

Kahvaltı
2 dilim ekmek üzerine biraz tereyağı ve bal
Beyaz peynir 6 zeytin 3 ceri domates bir salatalık yeşil çay

Akşam
2 kase ilik sulu tel şehriye çorbası

Su 1 lt maalesef dışarıda kosturmacadan içemedim.

Hayırdır canım hastane demişsin. Önemli bir şey yoktur inşallah

Menu,
Sabah 1/2 yulafli omlet ,1kucuk kup helva

Aksam dunle ayni 1hurma ,1kase domates cor, pirasa yemegi ,
kirmizi lahn sal., birkac lokma ekmek 1soda

Su 1.5lt
30dk leslie
1wallsit 1.denemede 10sn
2.denemede 13sn
3.20sn
11.000 adim Arrietty_

Eklentiler

• Screenshot_20220411-214315_Samsung Health.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 31
Hayırdır canım hastane demişsin. Önemli bir şey yoktur inşallah
Oğlumun ayakta içe basma problemi var. Onunla ilgili muayene vardı. En son geçen sene olmustu tabanlık yaptırmıştık. Şimdi ayak büyüdü yeni tabanlık için gittik. Devlet hastanesi olunca epey zaman aldı işlemler.

Atın şu kadını takımdan
Pizzaya neden pırasa atılıyor ya yemeyelim diye mi bebe memeden ayrılsın diye salça sürmekle eş değer yazık değil mi bize

Gecmis olsun ins. Zmanla Duzelebilcek bir durumdur

Geçmiş olsun küçükken bir miktar bende de vardı. Sol ayağıma giydiğim ayakkabılar sağa doğru yamulur, tabanı sağ tarafından erirdi hep.
Kendim ergen yaşlarda fark ettim. İnatla düz basmaya çalışırdım o ayağımı.
Şimdilerde yürürken belli olmasa da bir miktar var yine ama ayakkabılarımı yamultacak kadar değil en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…