- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Patlıcanlı olanına patlıcan oturtmada diyen var, patlıcanlı fırın kebap diyende. Hatay’lı bir arkadaşım tepsi kebabı der ama o sebze koymaz hiç. Direkt etle yapar.Herkes farklı yapıyor, bildiğim kadarıyla altına kabak patlıcan patates isteyen istediğini koyuyor. Kilis tava diye biliyorum ben. Hepsiyle de güzel oluyor, malesef patlıcan çok lezzetli değil burada o yüzden kabağı tercih ettim. Bir de iç yağ da buldum kuzunun iç yağını onu da ekledim, onsuz olmuyor zaten hiçbir kebabın tadı kebap gibi olmuyor, yani böyle hazine bulmuş gibi oldum bulduğumda o derece sevindim. Amazon‘da satılıyormuş. Orjinal bir lezzet verdi sanki Türkiye’deymiş gibi hissettim kendimi.
Alt katın kapısı kapalı hep. Kullanılmıyor bari tasarruf olsun diye kaloriferlerini de yakmıyoruz. Sanırım o yüzden alışamadık, yazın bu yargıyı kırmaya çalışıcam.Disarida yürüyüs herzaman daha güzel.
Burda hava güzel fakat montsuz donuyorum.
Oyle oluyor zaten. Aliskanlik yapmadigin surece evde spor zor geliyor
Hayırdır canım hastane demişsin. Önemli bir şey yoktur inşallahBugün hastanede geçti vaktim spor yapmaya imkan bulamadım. Akşam biraz yürüyüş yaptım.
Kahvaltı
2 dilim ekmek üzerine biraz tereyağı ve bal
Beyaz peynir 6 zeytin 3 ceri domates bir salatalık yeşil çay
Akşam
2 kase ilik sulu tel şehriye çorbası
Su 1 lt maalesef dışarıda kosturmacadan içemedim.
Eki Görüntüle 3045975
Oğlumun ayakta içe basma problemi var. Onunla ilgili muayene vardı. En son geçen sene olmustu tabanlık yaptırmıştık. Şimdi ayak büyüdü yeni tabanlık için gittik. Devlet hastanesi olunca epey zaman aldı işlemler.Hayırdır canım hastane demişsin. Önemli bir şey yoktur inşallah
Atın şu kadını takımdanBen yeşil çayı tek başına asla içemiyorum tadını hiç sevemedim çok uğraştım alışmak için ama alışamadım. Bir sürü şeyi karıştırıp öyle içebiliyorum anca.
Ama pırasa candır, pırasanın her halini çok severim. Hatta bu akşamki ekmek pizzalardan ikisi pırasalı. Bu sabah ekşi mayalı ekmek yaptım onu dilimlicem üzerine farklı karışımlar yaptım ikişer ikişer değişik karışımlarla ekmek pizza yapacağım. Bir kere yapmıştım çok harika olmuştu.
Oğlumun ayakta içe basma problemi var. Onunla ilgili muayene vardı. En son geçen sene olmustu tabanlık yaptırmıştık. Şimdi ayak büyüdü yeni tabanlık için gittik. Devlet hastanesi olunca epey zaman aldı işlemler.
Öyle duruyor şimdilik ama zamanla belli olacak tabi. Doktor geçen seneye göre iyi dedi.Gecmis olsun ins. Zmanla Duzelebilcek bir durumdur
Öyle duruyor şimdilik ama zamanla belli olacak tabi. Doktor geçen seneye göre iyi dedi.
Erken müdahale ettigimiz için öyle umuyorum bende onun filmi muayenesi derken yoruldum bugünTabanligin faydasi büyüktur ,buyume donemi oncesi toparlanir .
Geçmiş olsun küçükken bir miktar bende de vardı. Sol ayağıma giydiğim ayakkabılar sağa doğru yamulur, tabanı sağ tarafından erirdi hep.Oğlumun ayakta içe basma problemi var. Onunla ilgili muayene vardı. En son geçen sene olmustu tabanlık yaptırmıştık. Şimdi ayak büyüdü yeni tabanlık için gittik. Devlet hastanesi olunca epey zaman aldı işlemler.
Kaptanım ne oldu, ne alçısı geçmiş olsunTembel tenekeler..ay evet evet. Ben alcili kol ile 20 yapip siz altina duserseniz yuh size
Erken müdahale ettigimiz için öyle umuyorum bende onun filmi muayenesi derken yoruldum bugün
Benim ortanca kızımda da aynı problem var özel ayakkabı giyiyor sürekliErken müdahale ettigimiz için öyle umuyorum bende onun filmi muayenesi derken yoruldum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?