MuhahahaHanselini bulursun belki
Vviııışş bu ne kızsedulu couple goals kociskona gonder. Ben gonderdim, sen yapamazsin ben yaparim dedi bana
Kendra, Instagram: "That friday feeling 🦸🏼🦹🏽♂️ - Tag your buddy👯♀️ Do you accept this challenge @arieboomsmainstagram @fitgirlchris ? 😜 - - #challenge #reels #workout #training #crossfit #wod #buddyworkout"
699 likes, 135 comments - kendra.pennings, April 8, 2022: "That friday feeling 🦸🏼🦹🏽♂️ - Tag your buddy👯♀️ Do you accept this challenge @arieboomsmainstagram @fitgirlchris ? 😜 - - #challenge #reels #workout #training #crossfit #wod #buddyworkout".www.instagram.com
Ankaradayım bebişim kutuplar içimdeSen nerede yaşıyorsun, kutuplarda mı?
Badem unu ile manti yapmistim ben. Orjinalinden de güzeldiYulaf mantı nedir ya? Yulafdan mantı mı olur? Mantı dediğin Orjinal olur yoksa da yemem yani.
Afiyet olsun, ne güzel menü.Menumu yazip yuruyuse cikimm.
10.00: 1 kase corba ve 2 dilim ekmek
13.00: 1 proteinbar
15.00: 1 kucuk kase cerez
Aksam: pilav ve tavuk ve hosaf
Dunku wallsit yapmistim yazmaya unuttum.
Bugunkunu de yaptim. 5-6 defa yapiyorum.
Adimlarimi sonra atarim.
Arrietty_
Valla 20bin ustu costu obur kizlar
Guzel eksiler gelir cuma
Bende deli yorgunum. 20olmadi dahaAy valla o kadar yoruldum ki seksusuz foto çektim,
O kadar diyim yani
Bu menuye gunah deme doverim seniİyi geceler kızlar, bu akşam iftarda annemdeydim. Boşandım semerimi de yedim derecesindeyim. 60 küsür kiloma rağmen yine süzülmüşsün, ramazanda diyetmi olurmuş diye diye gazı verdi anne ve babam.neyse günahımı da dökeyim ortaya.
Sahur yok
İftar
1 kase tarhana çorbası
3 köfte 3 dl patatesle fırın köfte
2 yk pilav
8-10 ad yaprak sarma (yerken saymadım ama kesin o kadar olmuştur)
3 yk havuç salata
Mini kase fırın sütlaç
12.360 adım
Arrietty_
Eki Görüntüle 3046843
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?