Anammmm bikinileri giymeye gidiyoorrKızlar merhaba
Yarına izmire yolculuk var 2/3 günlük bir tatil planladık.
Arrietty_ kaptanım yarın tartı bildirimi yapsam olur mu ? Yanıma tartı almayacağım çünkü.
Olur tabii. Ne güzel tadini cikarKızlar merhaba
Arrietty_ kaptanım yarın tartı bildirimi yapsam olur mu ? Yanıma tartı almayacağım çünkü.
Adım yarışınız harika gidiyor takip ediyorum. Ramazan’dan sonra yaparsanız ben de katılırım. Oruçluyken ben yapamıyorum çok susatıyor beni o yüzden şu günlerde tek sporum yemek yapmak. Allahtan patronum eşim de, Ramazan dolayısıyla sadece yarım gün çalışıyorum, şimdi eve gidip yemek yapacağım.
Kızlar merhaba
Kız bikinilik tatil değil öyle çocuğu gezdirme turlarıAnammmm bikinileri giymeye gidiyoorr
Iyi tatiller sexy ladiem
Sağol canım yarına bildirim yaparım yola çıkmadan bol bol yürümeye de özen gösteririm.Olur tabii. Ne güzel tadini cikariyi tatiller
Ay bikini sezonu için daha varBizim yerimize de bikini giy
Bu kadar agrin normalmi la? Bi sorsana doktora?Bugün ödevi tamamliyamiyacagim
Gidip yatacagim simdi. Uyandigimda Agri azalmis olursa diye adim paylasimini sonraya birakacagim
adım adımdır canım bugün daha iyisini yaparsın.
Havada tutmam gerekiyor. Yürüyüs yaparken sacmaBu kadar agrin normalmi la? Bi sorsana doktora?
Senin geri dediğin benim için başarıEn geride benim.
10700 adim
Eşim yan çizmeseydi bu hafta sonu bende Alaçatı planı yapmıştım. Bayram sonrasına kaldı malesefBizim yerimize de bikini giy
Sen yuruyusu bosversene yaw. Iyilesmeye bakHavada tutmam gerekiyor. Yürüyüs yaparken sacma
Røntgen de normal hersey diye agri kesici ile devam etmemi istiyorlar
Bende iftar öncesi çıktım tartıya. 24 saatte bir yiyorum daha çok fark etmesi gerekirdi neredeyse pazartesi ile sabitim.Sabah tartilmistim simdide tartildim ,gun icindekiyle bu saatler arasi en az 300 gr fazlalik oluyor
Epsom icin epsomm. Fiskira fiskiraBende iftar öncesi çıktım tartıya. 24 saatte bir yiyorum daha çok fark etmesi gerekirdi neredeyse pazartesi ile sabitim.
Wc sorunum başladı yine ondan herhalde
Bende iftar öncesi çıktım tartıya. 24 saatte bir yiyorum daha çok fark etmesi gerekirdi neredeyse pazartesi ile sabitim.
Wc sorunum başladı yine ondan herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?