Fit Club 🏋🏻‍♀️

Dünkü yediklerim. Madde olarak az görünüyor ama kalorisi yüksek.

Eklentiler

• CFCD2D86-38F9-443F-8BE9-290B61D69C30.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar merhaba
Yarına izmire yolculuk var 2/3 günlük bir tatil planladık.
Arrietty_ kaptanım yarın tartı bildirimi yapsam olur mu ? Yanıma tartı almayacağım çünkü.

Ramazan bize yaradi, senin sayfs coşuyor bize de mis gibi fikirler....

Anammmm bikinileri giymeye gidiyoorr
Iyi tatiller sexy ladiem
Kız bikinilik tatil değil öyle çocuğu gezdirme turları
Olur tabii. Ne güzel tadini cikar iyi tatiller
Sağol canım yarına bildirim yaparım yola çıkmadan bol bol yürümeye de özen gösteririm.
Bizim yerimize de bikini giy
Ay bikini sezonu için daha var tam gaz devam ama o brazillian buraya gelecek

Iftardan önce biraz evde kosu yapiyim dedim 15dk zor yapabildim bend3e ,iftardan sonra ustune ekliycem mutlaka .bugun okul yoktu sabahtan cocuklarin tahlil isleriyle ilgilendik sadece ogleden sonra biraz hareketlendim

Sabah tartilmistim simdide tartildim ,gun icindekiyle bu saatler arasi en az 300 gr fazlalik oluyor
Bende iftar öncesi çıktım tartıya. 24 saatte bir yiyorum daha çok fark etmesi gerekirdi neredeyse pazartesi ile sabitim.
Wc sorunum başladı yine ondan herhalde

Bende iftar öncesi çıktım tartıya. 24 saatte bir yiyorum daha çok fark etmesi gerekirdi neredeyse pazartesi ile sabitim.
Wc sorunum başladı yine ondan herhalde

Iftardan once detoks suyu tarzi su yapiyorum bende biraz fazla icmek icin havalar serin gidiyor ama cok su tukettigim icin yinede susuyorum , salata eklesen ? Yada arada sahur yaparak vucudunu sasirtsan.
Aslinda sahurdan 12saat sonra dogru zaman diye biliyorum son saatlerde su tutma ,siskinler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…