- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
o ne ki kuzum ilk kez duydum adınıEpsom icin epsomm. Fiskira fiskira
Gece kalkıp yiyemiyorum, ondan değil bence. Diyete başlayınca herkeste oluyordu bir dönem. Sanırım o aralığı yaşıyorum şu anda.Iftardan once detoks suyu tarzi su yapiyorum bende biraz fazla icmek icin havalar serin gidiyor ama cok su tukettigim icin yinede susuyorum , salata eklesen ? Yada arada sahur yaparak vucudunu sasirtsan.
Aslinda sahurdan 12saat sonra dogru zaman diye biliyorum son saatlerde su tutma ,siskinler oluyor
Oruçluyken yemek yapmak en sevdiğim şey, hiç mutfaktan çıkmıyorum.Ramazan bize yaradi, senin sayfs coşuyorbize de mis gibi fikirler....
Hiç öyle bir niyetim olmadı. Çok uğraşamiyorum zaten alelacele yapıyorum genelde videoları falan.LadyMiami boşver sen bu patronu, senin onun açık, fenomen olacaksin. Cek restini, gelmiyom ise falan de
Ramazan’da metabolizma yavaşlar o yüzden kilo vermek çok zor. Ben hiç veremem mesela gram gram veririm tekrar alırım ama öyle bütün gün aç kalmam sonucunda hiçbir şey fark etmez. İftardan sonra spor yapabilen insanlar biraz veriyorlar gibi geliyor bana, onu da ben yapamıyorum çünkü çok yorgun oluyorum iftarı yaptıktan sonra namaz kılıp oturup televizyon seyrediyorum sonra da yatsı namazını kılıp yatağa yatıyorum, hiç spor yapasım falan yok yani.Bende iftar öncesi çıktım tartıya. 24 saatte bir yiyorum daha çok fark etmesi gerekirdi neredeyse pazartesi ile sabitim.
Wc sorunum başladı yine ondan herhalde
Bir çeşit tuz, içiyorsun zeytinyağ ve limonla karıştırıp tuvalete çıkarıyor.o ne ki kuzum ilk kez duydum adını
O ne kii
Gece kalkıp yiyemiyorum, ondan değil bence. Diyete başlayınca herkeste oluyordu bir dönem. Sanırım o aralığı yaşıyorum şu anda.
Bir dahaki eczane turunda gozlerim ariycakH3RA_
Aktarlarda ve eczanelerde satiliyormus.
Suya karistirip iciyorsun. Wc ye yakin oturun
Cok faydalari var. Ben cok memnunum
Wauw45 dak yuzme
24.300 adim
Simdi de 1 elmaya fistik ezmesi sürdüm yedimgidip kitap okuyayim
Geçen sene 3-4 kg vermiştim ben. Ama ev taşıma dönemimdi aynı zamanda. Belki onunda etkisi olmuştur.Oruçluyken yemek yapmak en sevdiğim şey, hiç mutfaktan çıkmıyorum.
Hiç öyle bir niyetim olmadı. Çok uğraşamiyorum zaten alelacele yapıyorum genelde videoları falan.
Büyük kızımın fikriydi. Çocuklarımın sevdiği tarifler benden sonra da onlara miras kalsın diye başladım o sayfaya. Oradaki tariflerin hepsi çocuklarımın sevdiği ve tescil ettiği tarifler.
Ramazan’da metabolizma yavaşlar o yüzden kilo vermek çok zor. Ben hiç veremem mesela gram gram veririm tekrar alırım ama öyle bütün gün aç kalmam sonucunda hiçbir şey fark etmez. İftardan sonra spor yapabilen insanlar biraz veriyorlar gibi geliyor bana, onu da ben yapamıyorum çünkü çok yorgun oluyorum iftarı yaptıktan sonra namaz kılıp oturup televizyon seyrediyorum sonra da yatsı namazını kılıp yatağa yatıyorum, hiç spor yapasım falan yok yani.
Hiç duymadım yarın sorayım eczacıya. Ama geçen sene doktorum alışkanlık yapan şeyler kullanma demişti. Bunu araştıralım mutlaka.H3RA_
Aktarlarda ve eczanelerde satiliyormus.
Suya karistirip iciyorsun. Wc ye yakin oturun
Cok faydalari var. Ben cok memnunum
Geçmiş olsun canım önemli bir şey yoktur yarına turp gibi olur inşallah.Bildirim yapayım oğlanın ateşi çıktı şimdi onu takipteyim
Kahvaltı
Bir dilim ekmek
Beyaz peynir salatalık domates
Akşam 16 da
Karışık tost
Ayran
Su 2 lt
H3RA_
Eki Görüntüle 3047541
Valla helal olsunSabah 6.30 da kalkip yurumeye basliyorum, sonum hayırlı değil
Bildirim yapayım oğlanın ateşi çıktı şimdi onu takipteyim
Kahvaltı
Bir dilim ekmek
Beyaz peynir salatalık domates
Akşam 16 da
Karışık tost
Ayran
Su 2 lt
H3RA_
Eki Görüntüle 3047541
45 dak yuzme
24.300 adim
Simdi de 1 elmaya fistik ezmesi sürdüm yedimgidip kitap okuyayim
Valla helal olsun
Bende arabayi tamirciye biraktim. Metrola eve geldim. Yarinda oyle yapacam. Oyle adimim fazla olur belki.
Planda aksam yuruyusu vardi gene ama yine kalkamiyorum yerimden.
Burn out is coming
5gundur sebzeye doydum ,yarin 19da disarda olucaz iftari disarda yapariz fazladan kalorim olur
Dun psikologla gorustum. Kendime fazla yukleniyorum. Zor bi zaman gecirdim vs.Burn out şakaya gelmez, beybi
Bir is yerine citlat sen bu durumu, yükünü azalt.
Yuruyusleri de gunduz zamanin oluyorsa yap, gun isiginda stresi azaltir.
Operim seni, burn out olma ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?