- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
He he yarin tartil bari
Senin cok yemenden bir sey olmaz da, iftar disarida olunca gece kalabilir, tek sorun o olur.
Dun psikologla gorustum. Kendime fazla yukleniyorum. Zor bi zaman gecirdim vs.
Anormal yorgunluk var.
Bana ‘me-time’ tavsiye etti.
Haftaya izin alicam 3-4 hafta. Lori neyi sever bir ogrenelim
Afiyet olsun ,gecen yil cok yapmistim bende bu yil diyet oruc tutuyor esimde sayemdeBir tane poğaça uydurdum sahur için yapacağım seversem, güzel olursa Instaya koyarım tarifini.
Günaydın kızlar çok mahcubum benim yüzümden adımda geri kalıyorsunuz
Rehavet var üstümde dün müsait olmama rağmen kalkıp bi spor yürüyüş yapmadım canım da sürekli abur cubur istiyor gece kız bi uyandı gibi oldu o ara gittim cevizli sucuk buldum onu yedim yattım yani böyle saçma da olunmaz biliyorum ama işte
Bugün Doktor kontrolüm vardı adım olsun diye yürüyüp gittim geldim ama yolda gördüğüm hamburgeciye pastaneye giresim geliyor öyle değişik bi durumdayım
Selam kızlar bildirim yapayım yoldayız gece de uyumadim dogru düzgün ates takibi yapmaktan.
Akşam da adımları bildiririm.
Gecen hafta 70
Bugün 69.1
Fark 900 gr
Arrietty_
Eki Görüntüle 3047704
Ya seduuuSelam kızlar bildirim yapayım yoldayız gece de uyumadim dogru düzgün ates takibi yapmaktan.
Akşam da adımları bildiririm.
Gecen hafta 70
Bugün 69.1
Fark 900 gr
Arrietty_
Eki Görüntüle 3047704
Deli,resmen eziyet. Porsiyon kontrolu yapip yeseydin.Günaydın kızlar çok mahcubum benim yüzümden adımda geri kalıyorsunuz
Rehavet var üstümde dün müsait olmama rağmen kalkıp bi spor yürüyüş yapmadım canım da sürekli abur cubur istiyor gece kız bi uyandı gibi oldu o ara gittim cevizli sucuk buldum onu yedim yattım yani böyle saçma da olunmaz biliyorum ama işte
Bugün Doktor kontrolüm vardı adım olsun diye yürüyüp gittim geldim ama yolda gördüğüm hamburgeciye pastaneye giresim geliyor öyle değişik bi durumdayım
Geçen haftalarda bir kaç gün aynen böyle iştahım çok açıktı. Nefsimle savaşmak yerine bir kaç gün gözümü doyurdum ve geçti bitti. Genelde gözüm dönmeden yiyeceklerimi kontrol edebiliyorum şu aralar. İştah problemi yaşayanların çinko vitamini kullandığını duydum geçenlerde. Bir araştır derim.Günaydın kızlar çok mahcubum benim yüzümden adımda geri kalıyorsunuz
Tadilat, büyük temizlik gibi günleri bende hiç sevmem.merhaba kizlar,
gene beyin yeme seansi var bugun evde
oglen disarida yemeye karar verdim, aksami da esime yaptiricam.
Muhtemelen bol proteinli, minimum sebzeli bir gun olacak
sabah kahvalti da yaptim,
tarti oncesi ne gozel ne gozel
bu is en az bir hafta surecekmis, her gun size boyle dert yanabilirim,
be ready for it, unleash-the-beast mode on
Tadilat, büyük temizlik gibi günleri bende hiç sevmem.
Günü gelmeden stresi başlar.
sedulu kırbacı ödünç versin sana bu hafta, diyeti sporu bozana sallarsın iki tane
Öğlen koca kase salata ısmarla kendine, akşamda hafif tutarsan gayet güzel bir gün olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?