Fit Club 🏋🏻‍♀️

He he yarin tartil bari
Senin cok yemenden bir sey olmaz da, iftar disarida olunca gece kalabilir, tek sorun o olur.

Esim beni bastan cikarmazsa bisey olmazgitmeden once menu secmek niyetim tatli almam icecek olur onun yerine. 21 e yaklastik iftar icin

Dun psikologla gorustum. Kendime fazla yukleniyorum. Zor bi zaman gecirdim vs.
Anormal yorgunluk var.
Bana ‘me-time’ tavsiye etti.
Haftaya izin alicam 3-4 hafta. Lori neyi sever bir ogrenelim

Annenler gitmemis olsa cocuklarida gonder tamamen ruhunu dinle demek isterdim , büyük acik alar var mi size yakin uzun doga yuruyusleriyle kendini dinlesen 1tasla 2kus olur

Günaydın kızlar çok mahcubum benim yüzümden adımda geri kalıyorsunuz
Rehavet var üstümde dün müsait olmama rağmen kalkıp bi spor yürüyüş yapmadım canım da sürekli abur cubur istiyor gece kız bi uyandı gibi oldu o ara gittim cevizli sucuk buldum onu yedim yattım yani böyle saçma da olunmaz biliyorum ama işte
Bugün Doktor kontrolüm vardı adım olsun diye yürüyüp gittim geldim ama yolda gördüğüm hamburgeciye pastaneye giresim geliyor öyle değişik bi durumdayım

kiz acsan ye tabi,
neden kendine eziyet etmissin, oyle olunca da kriz kacinilmaz.

bir de regl falan yakinsa da insanin istahi aciliyor, oyle kendini strese sokma, ye gitsin.
Dusunup durmak asil daha tehlikeli, sonra insan saldiriyor.

adimlari da zamanla artirmak iyidir, birden aritirirmak zor gelir.
Ki sen daha iyilesme surecindesin.

Deli,resmen eziyet. Porsiyon kontrolu yapip yeseydin.
O rehavet durumunu cok iyi anliyorum. Dert etme

Geçen haftalarda bir kaç gün aynen böyle iştahım çok açıktı. Nefsimle savaşmak yerine bir kaç gün gözümü doyurdum ve geçti bitti. Genelde gözüm dönmeden yiyeceklerimi kontrol edebiliyorum şu aralar. İştah problemi yaşayanların çinko vitamini kullandığını duydum geçenlerde. Bir araştır derim.

Ama spor konusunda kendini zorlamazsan düzene sokamıyorsun. Bu hafta onu yapıyorum bende kendime. Akşam işten geliyorum yemek, ortalık topla, makineye çamaşır at katla derken saat 22 oluyor. Aslında tüm gün koşturmacasıyla o kadar yorgun oluyorum ki sadece koltuğa serilip tv izleyeyim istiyorum.
Ama o zamanda istediğim kiloya erişemiyorum. Bende sporu günlük yapmam gerken iş rutininin içinde planlıyorum, kendime öyle empoze ediyorum bu aralar. Mutfağı toplayıp yarım saat yürürüm sonra kahvemi alır yayılırım gibi planlıyorum misal.
Çıktığımda da hadi bir tur daha falan derken yürüyüş süresi uzuyor zaten.
Biz dinlenmeyi sadece yayılmak gibi algılamamızdan sebep spora vakit ayıramıyoruz aslında.
Evden, sorumluluktan, sürekli bizden beklenti içinde olunan ortamdan uzaklaşıp kulaklığında sevdiğin müzikler eşliğinde kendi kendine kalmak, arada temiz havayı içine çekerek yürümekte ki dinlenme, yenilenme hissini o koltuk vermiyor çoğu zaman. Ben bu hafta hep böyle düşünerek atıyorum kendimi dışarıya.
Sanki daha iyi geliyor koltukta uyuklamaktan.

Son düzenleme:
merhaba kizlar,

gene beyin yeme seansi var bugun evde

oglen disarida yemeye karar verdim, aksami da esime yaptiricam.
Muhtemelen bol proteinli, minimum sebzeli bir gun olacak

sabah kahvalti da yaptim,
tarti oncesi ne gozel ne gozel

bu is en az bir hafta surecekmis, her gun size boyle dert yanabilirim,

be ready for it, unleash-the-beast mode on

Tadilat, büyük temizlik gibi günleri bende hiç sevmem.
Günü gelmeden stresi başlar.
sedulu kırbacı ödünç versin sana bu hafta, diyeti sporu bozana sallarsın iki tane

Öğlen koca kase salata ısmarla kendine, akşamda hafif tutarsan gayet güzel bir gün olur.

Tersim cok pistir, dermisim

attim evden kendimi disari bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…