Fit Club 🏋🏻‍♀️

Paten cok eglenceli. Düsme seklim sacmaydi. Yinede birseyler kirdim.
Ben gecen sene hazirsn da aldim yine. Hala yerimde sayiyorum. TR e gitmeden 65olssm. 60 diyordum Ama onuda insallah døndugumde gorurum
Ben de universitede buz pateni denemistim, cok eglenmistim, birgun dustum birkac hafta yuruken zorlandim sonra denedigimde korkudan yerimde sayip biraktim.. ama yine istiyorum denemek kesinlikle.
simdi kizima aktif yasam asilamak icin ben de caba sarfetmeliyim hem

selamlar
gecen hafta 61 di galiba
guncel 60.85
sindirim sorunu oldugu icin cok gitmiyo malesef yinede 61 kirildi ve tabiki her iftarda tatliya gomuluyorum

Eklentiler

• 20220415_123007.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 24
Selam kızlar
Dün akşam kardeşler ve çocuklarla kuzenler buluşması yaptık. İftarda 330 ml ayranla aşağıda
ki tabağı yedim.

Birde bir dilimin 3/1 i kadar tiramisu tırtıkladım.
Onun dışında bolca kahve ve çay var.
Yürüyüşü sadece buluşma mekanına gidene kadar yapabildim. Hatrı sayılır bir adım sayım yok malesef.

Arrietty_ dün gece ablamda kaldığım için tartılamadım henüz. Eve gidince bildirim yapacağım.

11.04.2022- 17.04.2022 ADIM TABLOSU

PazartesiSalı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazarToplam
sedulu 12.66218.68912.71215.844
tavsannesi 11.05112.07411.51310.116
Lusi 10.0156.7846.00418.098
Alys 20.30822.00624.35325.347
Arrietty_ 20.08121.01510.77111.160
H3RA_ 11.12212.36911.2757.601
Lori 9.5449.77511.86215.109

insafsiz Alys nasil adimlar onlar ben de 10bini gecince mutlu oluyorum

Nazar degirdiniz, daha 6 bindeyim

bu hafta bir de boyle yapayim dedim, sansima hava cok guzel, sabah erkenden uyanip hemen bir sabah yuruyusu yapiyorum, oglene kadar baya oluyor, sonrasinda da zorluyorum hafiften.

bugun bilemiyorum ama, cocuklar yordu ,basima yazma sarip gezicem

Benide şimdi arkadaş aradı, iftar sonrası çaya geleceklermiş.
Evde yemekte yok iftara kadar bir şeyler yapmam lazım. Malum cuma günü çalışan kadının evinin en dağınık olduğu gün. Evide toparlamam lazım. Çayın yanına hazır bir şeyler alıcam onu dert etmiyorum gerçi. Ama ben hala iş yerindeyim, dün arabayı sürtmüştüm servisten gelmesini bekliyorum
Adımlarımıda tamamlamam lazım, dün az yaptım vicdan yapıyorum çünkü.

Yarın temizlik günü, pazar günüde benim ailem bizde iftarda olacak. 20 kişilik yemek yapmam lazım, ama fırınım bozuk. Kalabalık misafire fırın yemeği yaparım ben genelde.
Hadi bana ana yemek fikri verin.
İşte öyle baya baya koşturmacalı bir hafta sonu olacak.
Neyse tartı güldürsün yüzümüzü gerisi hallolur diyelim

Hey maşallah

Firinsiz dusunemiyoruuuuum. Kalabaliga ben de firin yemegi planlarim hep.

Zeytinyagli sebzeleri doldur sofraya.

Yanina corba, köfte, pilav klasikler
Tam benim sofram olur valla.

Tatli da gullac tabikisi

Wuuw ,kolay gelsin simdiden.
Kalabalik icin en guzeli firin yemegi ama mangal icin yeriniz varsa yanina bolca cesitle o da olabilir ,yada sulu kofte ,corba ,pilav bolca meze geldi aklima eline saglik simdiden

Hey maşallah

Firinsiz dusunemiyoruuuuum. Kalabaliga ben de firin yemegi planlarim hep.

Zeytinyagli sebzeleri doldur sofraya.

Yanina corba, köfte, pilav klasikler
Tam benim sofram olur valla.

Tatli da gullac tabikisi
Güllaç olmazsa olmazım iftar misafirine.
Yapmasıda kolay olduğu için işime geliyor onu yapmak.

Wuuw ,kolay gelsin simdiden.
Kalabalik icin en guzeli firin yemegi ama mangal icin yeriniz varsa yanina bolca cesitle o da olabilir ,yada sulu kofte ,corba ,pilav bolca meze geldi aklima eline saglik simdiden
Yer müsaitde eşime oruçluyken 20 kişilik mangalı hayatta yaptıramam. Zaten hey heyli oluyor oruçluyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…