Calisan kadinin evine haftaici misafirlige gidilmez yaw. Millet bunu ne zaman anlayacakBenide şimdi arkadaş aradı, iftar sonrası çaya geleceklermiş.
Evde yemekte yok iftara kadar bir şeyler yapmam lazım. Malum cuma günü çalışan kadının evinin en dağınık olduğu gün. Evide toparlamam lazım. Çayın yanına hazır bir şeyler alıcam onu dert etmiyorum gerçi. Ama ben hala iş yerindeyim, dün arabayı sürtmüştüm servisten gelmesini bekliyorum
Adımlarımıda tamamlamam lazım, dün az yaptım vicdan yapıyorum çünkü.
Yarın temizlik günü, pazar günüde benim ailem bizde iftarda olacak. 20 kişilik yemek yapmam lazım, ama fırınım bozuk. Kalabalık misafire fırın yemeği yaparım ben genelde.
Hadi bana ana yemek fikri verin.
İşte öyle baya baya koşturmacalı bir hafta sonu olacak.
Neyse tartı güldürsün yüzümüzü gerisi hallolur diyelim
Sevdiğim insanları evimde ağırlamayı seviyorum ama dediğin gibi hafta içi iş yorgunluğuyla zor oluyor birazCalisan kadinin evine haftaici misafirlige gidilmez yaw. Millet bunu ne zaman anlayacak
tum erkekler gibi acliga dayanamiyor o zmanYer müsaitde eşime oruçluyken 20 kişilik mangalı hayatta yaptıramam. Zaten hey heyli oluyor oruçluyken
haftasonu ben de yapayimGüllaç olmazsa olmazım iftar misafirine.
Yapmasıda kolay olduğu için işime geliyor onu yapmak.
Güllaçta gül suyunu hiç sevmem. Hep gül suyu katmadan yapardım. Son yapışımda sütüniçine 3-4 damla gül yağı damlattım. Sadece gülün kokusunu verdi tadını hiç değiştirmedi, tavsiye ederim.haftasonu ben de yapayim
Kimden duysam kocası oruçluyken huysuz. Sanki biz aç olmuyoruz, goril mideliler bize yazılacak ya sevabı. Gıcığım ona bu ara, arabanın masrafını ona kitledim içimin yağları eridi azda olsa.tum erkekler gibi acliga dayanamiyor o zman
Kimden duysam kocası oruçluyken huysuz. Sanki biz aç olmuyoruz, goril mideliler bize yazılacak ya sevabı. Gıcığım ona bu ara, arabanın masrafını ona kitledim içimin yağları eridi azda olsa.
Calisan kadinin evine haftaici misafirlige gidilmez yaw. Millet bunu ne zaman anlayacak
Oda olmuyor istegelsin kiz haftaici, hazir mis gibi bahane
"ay calisiyodum canim, bisi yapamadim"(haftasonu gelse dokturecegim sanki hahahahahahaha)
Benimkide oyle genelde cok yemegi sever cunku ,gecen evdeykende cocuklarla az oynadi orucluyum zaten istede yoruluyorum diyordu carladim bende dedigin gibi sanki biz tutmuyoruz ,tek onlra yorgunlukKimden duysam kocası oruçluyken huysuz. Sanki biz aç olmuyoruz, goril mideliler bize yazılacak ya sevabı. Gıcığım ona bu ara, arabanın masrafını ona kitledim içimin yağları eridi azda olsa.
Iyi aksamlar. Missfir var diye birsey yapamadim ben
4bin adimim var
Baglanayim da atayim.Foto paylas kiz yanmasin.
Iyi etmissin dinlendirmeye çalış kolunu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?