Fit Club 🏋🏻‍♀️

Calisan kadinin evine haftaici misafirlige gidilmez yaw. Millet bunu ne zaman anlayacak

Kimden duysam kocası oruçluyken huysuz. Sanki biz aç olmuyoruz, goril mideliler bize yazılacak ya sevabı. Gıcığım ona bu ara, arabanın masrafını ona kitledim içimin yağları eridi azda olsa.

ahahaha gicik olma kiz,

bak ben 36 yasimda sunu ogrendim
"erkegin kalbine giden yol midesinden gecer"

zamaninda babaannemi dinleyeymisim de olurmus ha ha.
2 erkek cocuk anasi, 1 erkek koca sahibi olarak diyorum ki, bu arkadaslari Allah boyle yaratmis, onlarin sucu degil.

poncik anneden sevgiler

Kimden duysam kocası oruçluyken huysuz. Sanki biz aç olmuyoruz, goril mideliler bize yazılacak ya sevabı. Gıcığım ona bu ara, arabanın masrafını ona kitledim içimin yağları eridi azda olsa.
Benimkide oyle genelde cok yemegi sever cunku ,gecen evdeykende cocuklarla az oynadi orucluyum zaten istede yoruluyorum diyordu carladim bende dedigin gibi sanki biz tutmuyoruz ,tek onlra yorgunluk seninki cok guzel olmus ama bayildim

Menu ,
Sahur
1hurma ,1/4 lavas ,peynir

Iftar
1biber dolmasi , 3sarma ,2nuggets ,kirmizi lah.sat,

Ara
1 antepfistikli kurabiye (sekersiz arap kurabiyesi daha cok ezilmis antep fistigi gibiydi ismini bilmiyorum),filtre kahve

1.5ltsu
14.000 adim

Eklentiler

• Screenshot_20220415-220637_Samsung Health.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20220415-221240_FatSecret.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…