Paten surerken dustum bilegimi kirdimNe oldu diger koluna kaptanim, kacirmisim ben
saglik problemin varsa, once saglik zaten.. hem elinden geleni yapiyorsun daha ne olsun
Arrietty_
haftaya persembe, cuma, cumartesi tartilicam, ortalamasini bildiricem
ya da hangisi en azsa onu
Bu arada instagramda bir kiz var gizemfit_ , seninle ayni ulkede sanirim.. nedense seni hep o kiz olarak dusunuyorum, ayni ulke, ayni kararlilik, senin sayfanmi yoksa?Ölcum alamam ki tek kol ile. Ciksin alayim. Sporum yok mart basindan beri.
Kan verecegim mayis da.
Diyetisyene de uymam ki ben
Gecmis olsun
aaa cok gecmis olsun, ben de istiyorum paten.. kizima alip onunla beraber ogrenirim diye dusunuyorum ama su hamligi atmam lazim ustumden.. bayaa kotuye gittim su karantina senelrindePaten surerken dustum bilegimi kirdim
Pilates yapmiyorsun sanki artik? Alt beden icin agirlik deneyebilirsin spor salonlarinda aslinda
bende de hersey gobekte.. gerci eskiden oyleydi, simdi kilom o kadar artti ki kollarim bacaklarim, yuzum heryer sisti.. cok cirkinlestim
neyse bu siralar zorlaniyorum kontrol etmekte kendimi ama denemeye devam
Merak ettim baktim. Almanyadaymis kiz o.Bu arada instagramda bir kiz var gizemfit_ , seninle ayni ulkede sanirim.. nedense seni hep o kiz olarak dusunuyorum, ayni ulke, ayni kararlilik, senin sayfanmi yoksa?
Onlari yapiyorum aslinda, ogunlerim saglikli... su anda cok stresliyim ve cok atistiriyorum. saglikli bile olsa miktar artinca olmuyoraslinda kendini cok kisitlamaktansa anlamaya calis,
neden yeme krizi tutuyor, ne canin cekiyor? tatli cekiyorsa, guzel saglikli tarifleri yap,
mesela ev yapimi tatlilara izin ver, hem yaparken keyif alirsin hem yerken, hem de sen yaptigin icin illa ki disaridan alinandan cok daha saglikli olur.
bir de tamamen bir seyi hic yemeyecegim demektense, dengeli yiyecegim demek bende ise yariyor.
Atiyorum, hic pizza yemicem demiyorum, ama pizzanin yaninda salata yiyecegim diyorum,
o zaman 1 tam pizza degil, yarim pizza ile de hem gozum hem gonlum doymus oluyor.
Onlari yapiyorum aslinda, ogunlerim saglikli... su anda cok stresliyim ve cok atistiriyorum. saglikli bile olsa miktar artinca olmuyor
Paten cok eglenceli.aaa cok gecmis olsun, ben de istiyorum paten.. kizima alip onunla beraber ogrenirim diye dusunuyorum ama su hamligi atmam lazim ustumden.. bayaa kotuye gittim su karantina senelrinde
Bu hafta cok yürüyüş yaptin kaslarin sismiste olabilir diye dusnuyorum ,yuruyusu birakinca 2gun spor yapmayarak tartilinca asil farki goreceksin
Yedigin kus kadar adim hareketlilik full aksi olamaz
Hey masallah
Sen Danimarka'dasin degil mi? SorryMerak ettim baktim. Almanyadaymis kiz o.
Gunaydin LadyMiamiGünaydın dün bir türlü uğrayamadım buralara. Gece yaptığım poğaçalardan yedim, küçüktüler ama dört tane falan yemişimdir herhalde. Ne yazık ki ıspanak tadını yine gizleyememişim o yüzden çocuklar sevmezler maalesef, ıspanağın tadını alınca yemiyorlar hiçbir şeyi.
Akşamda hamburger yaptım ikinciyi nasıl yedigimi ben de bilmiyorum, normalde bir tane zor bitiririm ama iki tane hamburger yedim.
Dün iftardan önce tartılcaktım onu da unutmuşum. Bugün artık iftardan önce tartılırım şu an çok tokum.
Cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?