Fit Club 🏋🏻‍♀️

Arrietty_
haftaya persembe, cuma, cumartesi tartilicam, ortalamasini bildiricem
ya da hangisi en azsa onu

Bu hafta cok yürüyüş yaptin kaslarin sismiste olabilir diye dusnuyorum ,yuruyusu birakinca 2gun spor yapmayarak tartilinca asil farki goreceksin
Yedigin kus kadar adim hareketlilik full aksi olamaz

Ölcum alamam ki tek kol ile. Ciksin alayim. Sporum yok mart basindan beri.
Kan verecegim mayis da.
Diyetisyene de uymam ki ben
Bu arada instagramda bir kiz var gizemfit_ , seninle ayni ulkede sanirim.. nedense seni hep o kiz olarak dusunuyorum, ayni ulke, ayni kararlilik, senin sayfanmi yoksa?

Günaydın dün bir türlü uğrayamadım buralara. Gece yaptığım poğaçalardan yedim, küçüktüler ama dört tane falan yemişimdir herhalde. Ne yazık ki ıspanak tadını yine gizleyememişim o yüzden çocuklar sevmezler maalesef, ıspanağın tadını alınca yemiyorlar hiçbir şeyi.
Akşamda hamburger yaptım ikinciyi nasıl yedigimi ben de bilmiyorum, normalde bir tane zor bitiririm ama iki tane hamburger yedim.
Dün iftardan önce tartılcaktım onu da unutmuşum. Bugün artık iftardan önce tartılırım şu an çok tokum.

aslinda kendini cok kisitlamaktansa anlamaya calis,
neden yeme krizi tutuyor, ne canin cekiyor? tatli cekiyorsa, guzel saglikli tarifleri yap,
mesela ev yapimi tatlilara izin ver, hem yaparken keyif alirsin hem yerken, hem de sen yaptigin icin illa ki disaridan alinandan cok daha saglikli olur.

bir de tamamen bir seyi hic yemeyecegim demektense, dengeli yiyecegim demek bende ise yariyor.
Atiyorum, hic pizza yemicem demiyorum, ama pizzanin yaninda salata yiyecegim diyorum,
o zaman 1 tam pizza degil, yarim pizza ile de hem gozum hem gonlum doymus oluyor.

Onlari yapiyorum aslinda, ogunlerim saglikli... su anda cok stresliyim ve cok atistiriyorum. saglikli bile olsa miktar artinca olmuyor

Onlari yapiyorum aslinda, ogunlerim saglikli... su anda cok stresliyim ve cok atistiriyorum. saglikli bile olsa miktar artinca olmuyor

ozaman cok kendini bunaltma, stresli donemi atlat,
duzenini de cok bozma. bence boylesi iyidir.

hareket sart diyim, son olarak ha ha

aaa cok gecmis olsun, ben de istiyorum paten.. kizima alip onunla beraber ogrenirim diye dusunuyorum ama su hamligi atmam lazim ustumden.. bayaa kotuye gittim su karantina senelrinde
Paten cok eglenceli. Düsme seklim sacmaydi. Yinede birseyler kirdim.
Ben gecen sene hazirsn da aldim yine. Hala yerimde sayiyorum. TR e gitmeden 65olssm. 60 diyordum Ama onuda insallah døndugumde gorurum

Gunaydin LadyMiami
Sen kesin dengelersin onlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…