- 28 Nisan 2016
- 1.328
- 3.251
- 133
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
gecmis olsun canimmTünaydın herkese;
Kızımla uğraşıyorum bu aralar. Yine hastalık, diş çıkarma v.s. İşten izin aldım. Spor için dün ara zamanıydı ancak bu akşam yine yapacağım.
Yediklerime mümkün olduğunca dikkat ediyorum.
Teşekkürler canım. Sen spor yaptın mı dün akşam? Şimdi işe geldim ben. Akşam biraz erken gidicem. Evde bir temizlik ve düzen maratonu yapmayı planlıyorum :) Sonra pazar alışverişi tempolu bir yürüyüşle. Sonra da akşam sporu(enerjim kalırsa)gecmis olsun canimm❤❤
dun ben 20dklik yaptim canimTeşekkürler canım. Sen spor yaptın mı dün akşam? Şimdi işe geldim ben. Akşam biraz erken gidicem. Evde bir temizlik ve düzen maratonu yapmayı planlıyorum :) Sonra pazar alışverişi tempolu bir yürüyüşle. Sonra da akşam sporu(enerjim kalırsa)
bence temizlik ve tempolu yuruyus basli baslina cardio,hic zorlama derim spor icinn :))Teşekkürler canım. Sen spor yaptın mı dün akşam? Şimdi işe geldim ben. Akşam biraz erken gidicem. Evde bir temizlik ve düzen maratonu yapmayı planlıyorum :) Sonra pazar alışverişi tempolu bir yürüyüşle. Sonra da akşam sporu(enerjim kalırsa)
Harikasın :) Senin spor için baya teçhizatın varmış. Ağırlıklarla çalışmak çok iyi oluyor. Şimdi biz de arkadaşlarımla öğle tatilinde yürüyüşe çıkacağız. Bakalım kaç adım atıcam.dun ben 20dklik yaptim canimbilek agirligi kullanarak yapiyorum ,3 kg sonra da 5 kilo agirlikla yapuyorum pilatesi
Evet. Aslında günde 10000 adım hedefliyorum. Ancak çoğu zaman olmuyor.bence temizlik ve tempolu yuruyus basli baslina cardio,hic zorlama derim spor icinn :))
bilek agirligi.birde dambillar var pilates topum var ,biraz para biriktirebilirsem pilates cemberi de alicam :) aynen agirlik cok etkili kesinlikle. 10000 adim icinde zorlama kendini zaten 10000 diye bisey yok, atabildigin kadar atHarikasın :) Senin spor için baya teçhizatın varmış. Ağırlıklarla çalışmak çok iyi oluyor. Şimdi biz de arkadaşlarımla öğle tatilinde yürüyüşe çıkacağız. Bakalım kaç adım atıcam.
super canim kendine gelmissinnen az yarim saat tempolu acik hava yürüyüsü yaptim
bugün yürüyüs sezonumu actim haydi bakalim
super canim kendine gelmissinn ♥♥
Harika :) Bir ara enerjin biraz düşmüştü. Böyle olmasına sevindim. Kreş durumu seni rahatlatacaktır. Benim kızı da 2 yaşında kreşe vermeyi düşünüyoruz. Çok erken aslında ama başka bir yol yok gibi görünüyor.Gecmis olsun B black cat . Benim de yogun geciyor bu aralar, oglumun dogum günü var bugün ilk kreste kutlayacagiz dün bütün gün ayaktaydim pastasini yapim, kayinvalidemler kahvaltiya geldi onlara bol cesit kahvalti hazirladim, hala da dinlenebilmis degilim. Haftasonu da evde kutlayacagim dogumgününü. Oglum krese basladi kizlar, kalma saatleri arttikca kendime daha cok zaman ayirabilecegim, Subatta da dil kursuna baslayacagim, evde oturup sürekli yeme durumum ortadan kalkacak gibi görünüyor öglene kadar.
Öglen de cocuklari alip eve gelip yemek yaparim ve esimin evde olup olmamasina göre aksam üzeri yürüyüse cikarim diye kafamda bir program yaptim.
Geceleri yemeyi kestim, dün sadece birkac cig köfte yiyip yattim. Ama normalde gece yemelerini ciddi oranda azalttim bu de göbegime yansidi.
Artik daha kararliyim, öncesinde yeme islerine dikkat etmezdim ama simdi cok önemliymis bunu anladim.
Spora tam gaz devam gün asiri popo, bacak, karin calisiyorum
Tempom hafifledikce spora daha cok zaman ayiracagim
Mutluyum, herkese mutlu günler diliyorum
Harika :) Bir ara enerjin biraz düşmüştü. Böyle olmasına sevindim. Kreş durumu seni rahatlatacaktır. Benim kızı da 2 yaşında kreşe vermeyi düşünüyoruz. Çok erken aslında ama başka bir yol yok gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?