- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
bugün dünden daha az yemişsin şekercimSlm deadiiimm
Yeme işini yarim saat önce bitirdim
Sabah: 1 haşlanmış yumurta yarim yumurta beyazi biraz kaşar , biraz süzme peynir şekersiz çay
Ara: 1 cennet hurmasi yarim küçük elma
Aksam: 3 kepçe mercimek çorbası, 4 küçük lahana dolmasişimdi çay içicem sonra yatana kadar suuuuu
Aynen yaaa deli gibi macera arıyorumbugün dünden daha az yemişsin şekercim
bencede bir daha yapma boşa lahana diyeti deendin sen normalde daha hoşbesleniyorsun zatenAynen yaaa deli gibi macera arıyorumhalbuki herşeyden az yesem hiçbirşeyde gözüm kalmadan güzelce veriyorum kilo
bende pazar günü detoks yapmıştım ya kabaklı domatesli çorba bende 300 gr verdimAyy bide dün bütün gün lahana çorbasıni zorla içip 100 gr eksi çıkmak beni delirtti
Çoğunu göndermissin deadiim valla bende bi ara izne mi ayrilsam dedim de sonra şurda ne kaldi diye düşündüm veriyim kurtuluyum sonra yine sporla koruruz kilomuzu beraberbencede bir daha yapma boşa lahana diyeti deendin sen normalde daha hoşbesleniyorsun zaten
bende takımda izine ayrılmıştım o nedenle şu an artı 600 gr fazla vicdan azabı yapmıyor ne yalan söyleyim1200 gr mını geri verince çok mutlu oldum ya neyse haftasonu anneanneme gidicem şekrcim gelirim ama yine haber vereyim de
Ayy bize böyle şeyler yaramiyo demekki deadiimmbende pazar günü detoks yapmıştım ya kabaklı domatesli çorba bende 300 gr verdimertesi gün kendi düzenimle 500 gr verdim bence kendi düzenimiz en iyisi
Böceğim benim yacan kuşlarım siz beni ilk mesajdan çıkarım tembel'in tekiyim o tablo sizinle çok güzel
Ay süper şekercim ya Biz kendi kendimize takılalim ya baksanaKilo bildirimim
Cuma kilom:56.8
Güncel kilom:56.3
deadline kiiizzz dün 56.9dum sabah aç karnina, doğru düzgün dikkat ettim 600 gr gitmiş valla deli gibi kendime boşuna eziyet etmişim lahana çorbası yok şok diyet mi yapsam diye doğru düzgün beslendigimde gayet de güzel gidiyo kilolaar
Böceğim benim yasenin adın yeter bize balım kalsın orda bişey olamz
Selam şekercim naberHeeeyyy deadiiiiiii
Iyilik tatlisim ablam geldi annemlere geldim sohbetleşiyoruzSelam şekercim naber
Toplam olarak hep ekmek varMenümm
Sabah: çeyrek ekmeğin sadece dış kabuğu menemen 10 zeytin iki ısırık tost
Öğle:eşim kahvaltı yapiyordu bende az ekmekle menemen ve Kahvaltıliklardan aldim
Akşam:2 kase tavuk çorbası iki parça ekmek biraz turşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?