Fit olma yolunda son 8--- Deadline ve Şekerpancarı71 in günlüğü

Aayy deadiiii 100 gr gitmiş sadece ben normal az yeseydim bumdan daha fazla giderdi işkenceye degmedi anlican bugün protein günü yapip yarini kurtaricam 100 gr fazlam var zaten

Slm deadiiimm
Yeme işini yarim saat önce bitirdim

Sabah: 1 haşlanmış yumurta yarim yumurta beyazi biraz kaşar , biraz süzme peynir şekersiz çay
Ara: 1 cennet hurmasi yarim küçük elma
Aksam: 3 kepçe mercimek çorbası, 4 küçük lahana dolmasi şimdi çay içicem sonra yatana kadar suuuuu

bugün dünden daha az yemişsin şekercim

Ayy bide dün bütün gün lahana çorbasıni zorla içip 100 gr eksi çıkmak beni delirtti

Aynen yaaa deli gibi macera arıyorum halbuki herşeyden az yesem hiçbirşeyde gözüm kalmadan güzelce veriyorum kilo
bencede bir daha yapma boşa lahana diyeti deendin sen normalde daha hoşbesleniyorsun zaten
bende takımda izine ayrılmıştım o nedenle şu an artı 600 gr fazla vicdan azabı yapmıyor ne yalan söyleyim 1200 gr mını geri verince çok mutlu oldum ya neyse haftasonu anneanneme gidicem şekrcim gelirim ama yine haber vereyim de

Çoğunu göndermissin deadiim valla bende bi ara izne mi ayrilsam dedim de sonra şurda ne kaldi diye düşündüm veriyim kurtuluyum sonra yine sporla koruruz kilomuzu beraber tamam tatlim annanede çok kaçırma ama

bende pazar günü detoks yapmıştım ya kabaklı domatesli çorba bende 300 gr verdim ertesi gün kendi düzenimle 500 gr verdim bence kendi düzenimiz en iyisi
Ayy bize böyle şeyler yaramiyo demekki deadiimm en iyisi az yemek herseyden yemek

Kilo bildirimim
Cuma kilom:56.8
Güncel kilom:56.3
deadline kiiizzz dün 56.9dum sabah aç karnina, doğru düzgün dikkat ettim 600 gr gitmiş valla deli gibi kendime boşuna eziyet etmişim lahana çorbası yok şok diyet mi yapsam diye doğru düzgün beslendigimde gayet de güzel gidiyo kilolaar

can kuşlarım siz beni ilk mesajdan çıkarım tembel'in tekiyim o tablo sizinle çok güzel

Ay süper şekercim ya Biz kendi kendimize takılalim ya baksana

Menümm
Sabah: çeyrek ekmeğin sadece dış kabuğu menemen 10 zeytin iki ısırık tost
Öğle:eşim kahvaltı yapiyordu bende az ekmekle menemen ve Kahvaltıliklardan aldim
Akşam:2 kase tavuk çorbası iki parça ekmek biraz turşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…