Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aha aklın yolu bir

Bi heyecan geldi sanki alttan bakim nerde derken gitti
O öyle geliyor gidiyor bana da ama bi yerde dur demem gerekmisti. Formalarim artik XL oldu. Öyle bol falanda deildi yani tam üstüme olan bir XL den bahsediyorum yani. Kilom 3lü rakamlara cikti. Kendimi bu dügünde gitmesem kirilirlar mi acaba gidersem ne giycemki falan derken buldum. Hadi dedim bari bi bismillah diyeyimde gerisi gelir belki

Diyeti bırakmak gibi demiyorum ama çok çeşitli bi diyete geçiş.

Dukan ilk zaman en çok kilo verdiren diyet yapanada moral oluyor diye bi düşündüm. Hepte öyle devam edemem.

Daha önce yaptın mı bilmiyorum. Diyetin sadece 1 kez işe yaradığını duydum. Bende ikinci denememde hiç kilo verememiştim saf protein evresiyle

Hala 2li rakamlara inememis olmama ne diyorsun peki? Size yazdigimin disinda da bisey yemiyorum oysaki. Belki de evde fazla kalmaktan hareketsizlikten böyledir. Su eliptik bi kurulsa ise yarar belki.

Bence az yiyorsun canım. Öğün sayını ve yediklerini arttırman lazım diye düşünüyorum.

Tmm biraz daha biseyler ekliyim o zmn

Hala 2li rakamlara inememis olmama ne diyorsun peki? Size yazdigimin disinda da bisey yemiyorum oysaki. Belki de evde fazla kalmaktan hareketsizlikten böyledir. Su eliptik bi kurulsa ise yarar belki.
Bence çok az yiyorsun canım. Vücudun kıtlığa girdi bence. Yediklerini dengelemen lazım. Bol sebze ve protein ye bence.
Kesinlikle katılıyorum. Bence güzel bir liste lazım fantastikaaa ya

Bence çok az yiyorsun canım. Vücudun kıtlığa girdi bence. Yediklerini dengelemen lazım. Bol sebze ve protein ye bence.

Kesinlikle katılıyorum. Bence güzel bir liste lazım fantastikaaa ya
Aynen cnm. Esim bugün yine göreve gidiyor. 1 hafta yok. Biraz canim sıkkın. Ayarlariz bakalim insallah etkisni görürüm. Gitmem dedim ama belki bi cilginlik yapar hastanedeki diyetisyen arkadasa ugrayip bir liste alirim. Kararsizim bakalim tekrar degerlendirme yapariz

Bence o çılgınlığı yap. Kendi kendine bişeyler yapmak çok zor. Kendimden biliyorum.

Bugün bi depresifim ankamm hala eksiye geçemedim inşallah geçeceğim Cuma’ya kadar
Geçersin ya niye sıkıntı yapıyosun..
Gerçekten sürekli tartilmak geriyo galiba.
Mesela ben kaç gündür hep ayni çıkıyorum
Ne aşağı ne yukarı.
Adetin etkisi galiba.

İki ana bir ara iste canım çok rahat oluyor uygulaması. Hem ne pişirsem derdi olmuyor kesinlikle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…