Aha aklın yolu birBende cok diyet yaptim cok tecrübeler edindim. Kilo vermeyi basardigim zamanlarda oldu. Bosa kürek salladigim zamanlarda... Bikac defasinda diyete saf proteinle baslamis sonra da normal bi sekilde devam etmistim. Moral acisindan iyi oluyor gercekten hizli verdiriyor olmasi. Bende sirf moral olsun kilo verdim devam ederim diyete diye yapmistim
Diyete basliyormusun abla bizimlamısın yoksa değilmısınAha aklın yolu bir
Bi heyecan geldi sanki alttan bakim nerde derken gittiDiyete basliyormusun abla bizimlamısın yoksa değilmısın
O öyle geliyor gidiyor bana da ama bi yerde dur demem gerekmisti. Formalarim artik XL oldu. Öyle bol falanda deildi yani tam üstüme olan bir XL den bahsediyorum yani. Kilom 3lü rakamlara cikti. Kendimi bu dügünde gitmesem kirilirlar mi acaba gidersem ne giycemki falan derken buldum. Hadi dedim bari bi bismillah diyeyimde gerisi gelir belkiBi heyecan geldi sanki alttan bakim nerde derken gitti
Hala 2li rakamlara inememis olmama ne diyorsun peki? Size yazdigimin disinda da bisey yemiyorum oysaki. Belki de evde fazla kalmaktan hareketsizlikten böyledir. Su eliptik bi kurulsa ise yarar belki.Hala eksiye geçemedim beni vurun
Diyeti bırakmak gibi demiyorum ama çok çeşitli bi diyete geçiş.
Dukan ilk zaman en çok kilo verdiren diyet yapanada moral oluyor diye bi düşündüm. Hepte öyle devam edemem.
Hala 2li rakamlara inememis olmama ne diyorsun peki? Size yazdigimin disinda da bisey yemiyorum oysaki. Belki de evde fazla kalmaktan hareketsizlikten böyledir. Su eliptik bi kurulsa ise yarar belki.
Tmm biraz daha biseyler ekliyim o zmnDaha önce yaptın mı bilmiyorum. Diyetin sadece 1 kez işe yaradığını duydum. Bende ikinci denememde hiç kilo verememiştim saf protein evresiyle
Bence az yiyorsun canım. Öğün sayını ve yediklerini arttırman lazım diye düşünüyorum.
Bence çok az yiyorsun canım. Vücudun kıtlığa girdi bence. Yediklerini dengelemen lazım. Bol sebze ve protein ye bence.Hala 2li rakamlara inememis olmama ne diyorsun peki? Size yazdigimin disinda da bisey yemiyorum oysaki. Belki de evde fazla kalmaktan hareketsizlikten böyledir. Su eliptik bi kurulsa ise yarar belki.
Kesinlikle katılıyorum. Bence güzel bir liste lazımDaha önce yaptın mı bilmiyorum. Diyetin sadece 1 kez işe yaradığını duydum. Bende ikinci denememde hiç kilo verememiştim saf protein evresiyle
Bence az yiyorsun canım. Öğün sayını ve yediklerini arttırman lazım diye düşünüyorum.
Aynen cnm. Esim bugün yine göreve gidiyor. 1 hafta yok. Biraz canim sıkkın. Ayarlariz bakalim insallah etkisni görürüm. Gitmem dedim ama belki bi cilginlik yapar hastanedeki diyetisyen arkadasa ugrayip bir liste alirim. Kararsizim bakalim tekrar degerlendirme yaparizBence çok az yiyorsun canım. Vücudun kıtlığa girdi bence. Yediklerini dengelemen lazım. Bol sebze ve protein ye bence.
Kesinlikle katılıyorum. Bence güzel bir liste lazımfantastikaaa ya
Iyidir valla cnm sen nasilsin? GünaydinnnSelam canlar nasılsınız
Elhamdülillah sen nasılsınSelam canlar nasılsınız
Bence o çılgınlığı yap. Kendi kendine bişeyler yapmak çok zor. Kendimden biliyorum.Aynen cnm. Esim bugün yine göreve gidiyor. 1 hafta yok. Biraz canim sıkkın. Ayarlariz bakalim insallah etkisni görürüm. Gitmem dedim ama belki bi cilginlik yapar hastanedeki diyetisyen arkadasa ugrayip bir liste alirim. Kararsizim bakalim tekrar degerlendirme yapariz
Bugün bi depresifimSelam canlar nasılsınız
Geçersin ya niye sıkıntı yapıyosun..Bugün bi depresifimankamm hala eksiye geçemedim inşallah geçeceğim Cuma’ya kadar
İki ana bir ara iste canım çok rahat oluyor uygulaması. Hem ne pişirsem derdi olmuyor kesinlikle tavsiye ederimAynen cnm. Esim bugün yine göreve gidiyor. 1 hafta yok. Biraz canim sıkkın. Ayarlariz bakalim insallah etkisni görürüm. Gitmem dedim ama belki bi cilginlik yapar hastanedeki diyetisyen arkadasa ugrayip bir liste alirim. Kararsizim bakalim tekrar degerlendirme yapariz
Ben de geçemedim galiba tartılmadım acayip şişim. Uykusuzluk da ödem yaptı galiba. Sağlık olsun haftaya geçerizBugün bi depresifimankamm hala eksiye geçemedim inşallah geçeceğim Cuma’ya kadar
Iyidir valla cnm sen nasilsin? Günaydinnn
Çok şükür ben de yıkılmadım ayaktayımElhamdülillah sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?