Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hala 2li rakamlara inememis olmama ne diyorsun peki? Size yazdigimin disinda da bisey yemiyorum oysaki. Belki de evde fazla kalmaktan hareketsizlikten böyledir. Su eliptik bi kurulsa ise yarar belki.
Hareketlisizdik de etken mutlaka. 10 bin adım atıyordun noldu iki gündür bakamadım ben. Yediklerinde az kızlar da söylemiş zaten.

Geçersin ya niye sıkıntı yapıyosun..
Gerçekten sürekli tartilmak geriyo galiba.
Mesela ben kaç gündür hep ayni çıkıyorum
Ne aşağı ne yukarı.
Adetin etkisi galiba.
Adette öyle oluyor. Dayanırsan sonuna kadar süper gidiyor. Ben bikaç aydır en güzel kilomu öyle veriyorum.
ya sinir oluyorum. Alırken ne kolay alıyorum verirken ölüyorum

Bi heyecan geldi sanki alttan bakim nerde derken gitti
Tam olarak nerde sorun yaşıyorsun canım.
napalım biliyor musun 1 defter veya kağıt 1 kalem buluyoruz. Perşembe Cuma Cumartesi Pazar yediğimiz her şeyi ağzımızdan geçen her lokmayı yazıyoruz.
Bunu burda paylaşmak zorunda değilsin. Akşamları kendi kendine değerlendiriyorsun.
Bunu doymak için yedim bunu yerken şunu hissettim bunu yerken şu duygular içerisindeydim gibi dibi kendi duygularını da yazıya döküyorsun.
Pazartesi ister özelden ister burdan yazıyorsun bana değerlendirmelerini.
Çözüyoruz bu işi inşallah

Ne dersin yapar mısın benim için böyle bişey

Hareketlisizdik de etken mutlaka. 10 bin adım atıyordun noldu iki gündür bakamadım ben. Yediklerinde az kızlar da söylemiş zaten.
Ise gittigimde mutlaka atiyorm evde de genelde telefon cebimde olmadigi icin göremedim ama atmaya calistim yani. Eliptik aldimya ona güveniyorum artik bakalim.

Bence kesinlikle gitmelisin. Yaşam tarzına uygun bir liste iste 6 öğün olmak zorunda değil. Yemen gereken miktarları öğrenmiş olursun
Ben 96yla başladım diyete ve 80e kadar diyetisyen listesi uyguladım. 4-5 aydır iki öğün yapıyorum.

Regl bitince 3 gün sonra tam sonuç belli oluyor canım sıkıntı yapma
Etmiyorum canım.. önceden olsaydı daha fazla çıkardım, şimdi gramda olsa verdim ilk defa adet zamanı kilo gitti...
Aslında spora asilsam daha çabuk kilo veririm ama olsun az olsun benim olsun..
Heralde 3gundur 71.3..
Regl bitince 3 gün sonra tam sonuç belli oluyor canım sıkıntı yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…