Regl bitince 3 gün sonra tam sonuç belli oluyor canım sıkıntı yapmaGeçersin ya niye sıkıntı yapıyosun..
Gerçekten sürekli tartilmak geriyo galiba.
Mesela ben kaç gündür hep ayni çıkıyorum
Ne aşağı ne yukarı.
Adetin etkisi galiba.
Hareketlisizdik de etken mutlaka. 10 bin adım atıyordun noldu iki gündür bakamadım ben. Yediklerinde az kızlar da söylemiş zaten.Hala 2li rakamlara inememis olmama ne diyorsun peki? Size yazdigimin disinda da bisey yemiyorum oysaki. Belki de evde fazla kalmaktan hareketsizlikten böyledir. Su eliptik bi kurulsa ise yarar belki.
Adette öyle oluyor. Dayanırsan sonuna kadar süper gidiyor. Ben bikaç aydır en güzel kilomu öyle veriyorum.Geçersin ya niye sıkıntı yapıyosun..
Gerçekten sürekli tartilmak geriyo galiba.
Mesela ben kaç gündür hep ayni çıkıyorum
Ne aşağı ne yukarı.
Adetin etkisi galiba.
İnşallah valla. Neyse dur bakim bişeler yapacağızBen de geçemedim galiba tartılmadım acayip şişim. Uykusuzluk da ödem yaptı galiba. Sağlık olsun haftaya geçeriz
Tam olarak nerde sorun yaşıyorsun canım.Bi heyecan geldi sanki alttan bakim nerde derken gitti
Kiz 6 ögün vermiyolar mi artik. Isin garip tarafi bizim diyetisyen benden sismanİki ana bir ara iste canım çok rahat oluyor uygulaması. Hem ne pişirsem derdi olmuyor kesinlikle tavsiye ederim
Yok canım benim diyetisyen 2 ana 1 ara verdi. Çoğu diyetisyen 6 öğünü kabul etmiyor artık.Kiz 6 ögün vermiyolar mi artik. Isin garip tarafi bizim diyetisyen benden sisman
Ise gittigimde mutlaka atiyorm evde de genelde telefon cebimde olmadigi icin göremedim ama atmaya calistim yani. Eliptik aldimya ona güveniyorum artik bakalim.Hareketlisizdik de etken mutlaka. 10 bin adım atıyordun noldu iki gündür bakamadım ben. Yediklerinde az kızlar da söylemiş zaten.
Aynen cnm. Esim bugün yine göreve gidiyor. 1 hafta yok. Biraz canim sıkkın. Ayarlariz bakalim insallah etkisni görürüm. Gitmem dedim ama belki bi cilginlik yapar hastanedeki diyetisyen arkadasa ugrayip bir liste alirim. Kararsizim bakalim tekrar degerlendirme yapariz
Etmiyorum canım.. önceden olsaydı daha fazla çıkardım, şimdi gramda olsa verdim ilk defa adet zamanı kilo gitti...Regl bitince 3 gün sonra tam sonuç belli oluyor canım sıkıntı yapma
Regl bitince 3 gün sonra tam sonuç belli oluyor canım sıkıntı yapma
Aynen canım ağrılı oluyorsa zor olur zaten spor.Etmiyorum canım.. önceden olsaydı daha fazla çıkardım, şimdi gramda olsa verdim ilk defa adet zamanı kilo gitti...
Aslında spora asilsam daha çabuk kilo veririm ama olsun az olsun benim olsun..
Heralde 3gundur 71.3..
Ağrı değil de ben kendim rahat edemiyorum o şekilde hareket etmeyeAynen canım ağrılı oluyorsa zor olur zaten spor.
Oooo maşallah ben yokmuşum demek ki görmedim onu
Merhaba canım yok aslında bırakmadım ama benim için çok yoğun bi hafta oluyo hele bugun misafirlerim de geliyo ki pazara kadar beni idare etseniz olurmu
Olur canım zaten öyle devam zorunluluğu yok burda. Merak ettim ben sadece.Merhaba canım yok aslında bırakmadım ama benim için çok yoğun bi hafta oluyo hele bugun misafirlerim de geliyo ki pazara kadar beni idare etseniz olurmu
Çook teşekkür ederim canımOlur canım zaten öyle devam zorunluluğu yok burda. Merak ettim ben sadece.
kolaylıklar diliyorum işlerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?