Gözüm iyice dönmeden bastrinca ise yaradi sükür :)Oh afiyet olsun güzel olmuş. Tatlı krizinde ceviz beni asla kesmezsüpersin
Geçmiş olsun iyice huysuzlaşır benimkide öyle.Günaydın kızlar
Şimdi de benim kız hasta oldu onun hastalığı da çok zor oluyor burnunun tıkanması dünyanın sonu demek zatenmahvetti beni
Kahvaltı hazırlayıp geçmişe bakıcam inşallah.
Bonus Anka listesine uydu tabii ne sandın
Bende başlamak istiyorum..Sükür kahvaltiyi kazasiz atlattim.Bugün spora da baslayabilirsem benden iyisi yok
Ben p90x3 e basliycam ins, su camasirlari bitirebilirsemBende başlamak istiyorum..
Yürüyüş yapıyorum arada ama bölgesel çalışmak istiyorum
Çok geçmiş olsun canım. Bir eve girdi mi herkesi gezmeden gitmiyor lanet hastalıkGünaydın kızlar
Şimdi de benim kız hasta oldu onun hastalığı da çok zor oluyor burnunun tıkanması dünyanın sonu demek zatenmahvetti beni
Kahvaltı hazırlayıp geçmişe bakıcam inşallah.
Bonus Anka listesine uydu tabii ne sandın
O nasıl bişey? Ne çok duyuyorum bu ara. Hep yeni yeni sporlar icat ediyorlarBen p90x3 e basliycam ins, su camasirlari bitirebilirsem
3 aylik bi spor programi canim günlük 30 dak. Kardiyo plates karisik cok etkili az ve öz :)Çok geçmiş olsun canım. Bir eve girdi mi herkesi gezmeden gitmiyor lanet hastalık
O nasıl bişey? Ne çok duyuyorum bu ara. Hep yeni yeni sporlar icat ediyorlar
İyiymiş bende bi bakayım3 aylik bi spor programi canim günlük 30 dak. Kardiyo plates karisik cok etkili az ve öz :)
Satın alınıyor sanırım oİyiymiş bende bi bakayım
Sağol canım yanımda olsaydın da şöyle boynuna sarılıp ağlasaydım
Sağol canım yanımda olsaydın da şöyle boynuna sarılıp ağlasaydımömrümü yedi benim bu kız şikayet de etmek istemiyorum rabbim şükürsüzlüğe düşürmesin
sudem34 karnen hayırlı olsun kuzu.
bu da karne hediyenaltının tavan yaptığı bu günlerde
Eki Görüntüle 2711498
Sen iste canım ben iki katı veririm ne demek yeter ki hepiniz mezun olunOnun mezuniyeti kısa sürdü. Ben mezun olunca kilom ağırlığınca isterim
Canim benim ya, dualarimdasinSağol canım yanımda olsaydın da şöyle boynuna sarılıp ağlasaydımömrümü yedi benim bu kız şikayet de etmek istemiyorum rabbim şükürsüzlüğe düşürmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?