- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Günaydın canım. Valla çok uzun zamandır böyle uyumamıştım. Daha yeni uyandımGünaydin hatunlar nerelerdesiniz.
Oh masallah ben bugün 24 saat nöbetciyim malesefGünaydın canım. Valla çok uzun zamandır böyle uyumamıştım. Daha yeni uyandım
Kolay gelsin canımOh masallah ben bugün 24 saat nöbetciyim malesef
Ben de istiyom ondanGünaydın canım. Valla çok uzun zamandır böyle uyumamıştım. Daha yeni uyandım
Günaydın canımGünaydın
Saolasin cnm.Kolay gelsin canım
Ahhh evet 1 kere olmuştu öyle
70.9 muAllah'ım ilk hedefe ramak kaldı.
Adetim bitsin daha az cikacagima inanıyorum, ya da inanmak istiyorumTekrarları da nasip olur inşallah
Ay hadi inşallah
Vayyy ne kadar güzel işte azmin iradenin sonucu70.9 muAllah'ım ilk hedefe ramak kaldı.
İnşallahTekrarları da nasip olur inşallah
Ay hadi inşallah
KesinlikleAdetim bitsin daha az cikacagima inanıyorum, ya da inanmak istiyorum
Günaydın kızlar geçen hafta kızımın kolu çatlayıp alçıya almıştık. Faka şimdi kolu kaşınıyor herhalde devamlı huysuz. bGünaydin hatunlar nerelerdesiniz.
Yaa çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar geçen hafta kızımın kolu çatlayıp alçıya almıştık. Faka şimdi kolu kaşınıyor herhalde devamlı huysuz. b
Evde olunca bugün sabahtan beri mutfaktan çıkamadım. bir yandan emzir bir yandan kurabiye bir yandan pasta derken kuru biber dolması anca oldu. ben ne zaman zayıflayacağım desem ne hikmetse oğlumun canı devamlı bireyler çekiyor. Babasından şüpheleniyorum ama neyse
kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta ve salata
Dün yine 2 oğün yedim
Kahvaltı yağsız biberli tost
Akşam nohut salatası
Arada bir dilim kavun
Sağol canım bizim geçen perşembe akşamı oldu atel dedikleri yarım alçıya aldılar. Şimdiye kadar sorun yoktu ama şimdi biraz huysuzlanıyorYaa çok geçmiş olsun canım
Yarında aynı kilo ile çıkarım inşaAllahVayyy ne kadar güzel işte azmin iradenin sonucu
İnşallah
Kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?