Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim bugün ki menün pek iç açıcı değil ama yine de paylaşıyım
Sabah 1 dilim ekmek peynir eritmesi domates salata
Ara türk kahvesi biraz taze fındık
Akşam 1 tabak mantı
Su 1 litre

Merhaba canlar Bölmek istemem konuşmalarınızı ama sormak istediğim birşey var. Diyet yaparken spor salonuna gidiyor musunuz ?
Ben artık kilo veremiyorum. Yeme içmeme dikkatten ziyade spor gerekli. Evinde eliptik bisikleti olan var mı ? Alayım evimde yapayım diyorum. Salona git gel hem masraf hem virüs malum. Evimde tv karsısında yaparım yaptıkça ilham gelir yediklerime de dikkat ederim. Sizce ? Hepinize bol eksiler

29 Ekim Perşembe

Kahvaltı 12.00
2 tavada yumurta
Az peynir
2 çatal helva
4-5 lokma ekmek
Az ceviz
1 elma

Akşam 18.00
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak taze fasulye
Yarım kase yoğurt

20.00 (komşuya gittik)
1 avuç kadar patlamış mısır
Azıcık kabak çekirdeği

8700 adım

Ben de menü bırakıp bulaşıklarıma gideyim

10:30-11:30 arası bir yerlerde
1 simit 1 kk peynir

15:00 1 mandalina

18:00 olabilir saate bakmadım
6 kaşık barbunya
1 kase yoğurt
1 salatalık

su: 2 lt. (Yatmadan her yere sıcak su iç diye notlar asıcam)
8000 adım

Burdayim canim kusura bakmayin yogunluktan gelemiyorum, ama diyetime son devam ediyorum bu hafta ici hergun oructum extra iyi oldu yani bu arada bu hafta sonu kaynanamlar izinden donucek evini felan temizledim, gorumcemler pozitief oldugu icin bana kaldi hersey kaynanamin temizlikle pek alakasi yok sagolsun, yilda bir defa biz temizleriz evini mutfak dolaplarini felan onlar gelince yogunlugum bi kat daha artacak ayni mahallede oturuyoruz sabah oglen aksam hatta gece bizdeler sadece yatmaya giderler eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…