Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok canım moralini bozmak istemiyorum. Az çok ne giderse gitsin tabii ki ama yok bi sıkıntı var yani belli ki. Kan grubun neydi senin. 2 ana 2 ara mı yapsan.
ya da nöbetten çıkınca acaba ödem mi oluyor vücudun
Nöbet mevzusunu bende düsündüm tamamen uykusuz bir gecenin ardindan bildirimi mi aksatmamak adina tartilayim dedim. Hic bu kdr zor kilo vermemistim. Öte yandan covitten önce hic bu kdr zor sartlarda da calismamistim.

Nöbet mevzusunu bende düsündüm tamamen uykusuz bir gecenin ardindan bildirimi mi aksatmamak adina tartilayim dedim. Hic bu kdr zor kilo vermemistim. Öte yandan covitten önce hic bu kdr zor sartlarda da calismamistim.

Yediklerinin az olması da etkili bence canım. Sen şu diyetisyen işini aksatma lütfen

2li rakamlara düşmeye ramak kaldı
Hatta biraz daha geç tartılsan evde biraz adımlasan falan 99.9 falan görebilirsin
Zaten düsersem hersey biraz daha degisecek. Nöbetin etkisini atmak icin en az 1 gün dinlenmem gerekiyor. Uyuyup dinlenip tartilmakla bütün gece ayakta kaldiktan sonra tartilmak farkli oluyor. Umarim yarin ikili rakamlari görürüm

Her diyette öncekine göre biraz daha yavaşlar zaten. Stress de çok büyük etken. Çözeriz inşallah dur bakalım

Yok canım moralini bozmak istemiyorum. Az çok ne giderse gitsin tabii ki ama yok bi sıkıntı var yani belli ki. Kan grubun neydi senin. 2 ana 2 ara mı yapsan.
ya da nöbetten çıkınca acaba ödem mi oluyor vücudun
0 (+) kan grubum

Evet canım haklısın. Üstteki mesajı yazarken nöbetten çıktığının farkında değildim

Canım motivasyonunun bozulacağını düşündüğün zamanlar tartılma. Burda bi resmiyetimiz yok. Söyle nöbetten çıktım yarın bildirim yapacağım diye. Sıkıntı olmaz

Şimdi evde spora baslicam
Adetim tam bitsin bakalım ne kadar fark edecek.cunku karnım şiş

Ben 96yla diyetisyen listesi yaparken oooo ferman gibi menü yazıyodum burada
Yediklerinin dengesi önemli canım. Yani ne kadr yağ ne kadar karbon ne kadar protein vs. Onları dengelemen lazım.
Ben subat mart arasiydi sanirim. If diyete baslamistim. Iki ayi bulmadi 12 kilo verdim. 86 kiloya düsmüstüm. Aslinda if bana iyi gelen bi diyetti. Sonrasinda ameliyat oldum pandemi basladi falan derken tekrsr kilo aldim. Psikolojim gayet bozulmustu esimin calisma sistemi degisti izolasyonlu bir calisma baslattilar günlerce isyerinde kaldi eve gelemeden ben zaten saglikciyim malum en fazla etkilenen kesim biz olduk hayatim altust olmustu kisacasi. Yeni yeni toparlaniyorum. Az az da olsa ekside olmak bana kar geliyor suanda yeni yeni toparlaniyorum ve hersey cok daha iyi olacak onu biliyorum.

Ameliyat olduğun zamanı hatırlıyorum canım. 12. takımda beraberdik o zaman. Sen kendini nasıl murlu hissediyorsan öyle yap o zaman. Zorla olmuyor zaten devamlılığı sağlanmıyor.
Bu arada gerçekten tüm sağlık çalışanlarına Allah güç kuvvet versin, sabrınızı arttırsın inşallah

Cumartesi
Kahvalti
1 dilim ekmek
Biraz peynir
1 tane yumurta
Birkac zeytin

Aksam
Et kavurma
Salata
Pazar
Sabah
Yarim simit

Aksam
Dalyan köfte
Yogurt
1 dilim ekmekle kuymak
Pazartesi
Menü vereyim...
Kahvalti(10.30)
Domates
Peynir
Zeytin
Omlet
2 dilim tb ekmegi

Ara
2 mandalina

Aksam(18.00)
Döner
Birkac kasik bulgur pilavi
Ayran
Salata
Salı
Menüm

Kahvalti
Tb sandvic ekmegine tost

Ögle
1 dilim kek
1 tane sgara böregi

Aksam
Mercimek corbasi 1 kase
Salata
Çocuk düştü dönücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…