- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Nöbet mevzusunu bende düsündüm tamamen uykusuz bir gecenin ardindan bildirimi mi aksatmamak adina tartilayim dedim. Hic bu kdr zor kilo vermemistim. Öte yandan covitten önce hic bu kdr zor sartlarda da calismamistim.Yok canım moralini bozmak istemiyorum. Az çok ne giderse gitsin tabii ki ama yok bi sıkıntı var yani belli ki. Kan grubun neydi senin. 2 ana 2 ara mı yapsan.
ya da nöbetten çıkınca acaba ödem mi oluyor vücudun
Ben de sevmem tek hayatta yiyemem bi kere boğazıma yapışıyor zatenama bu güzel. İlk içtiğimde beğenmemiştim sonra sevdim
Nöbet mevzusunu bende düsündüm tamamen uykusuz bir gecenin ardindan bildirimi mi aksatmamak adina tartilayim dedim. Hic bu kdr zor kilo vermemistim. Öte yandan covitten önce hic bu kdr zor sartlarda da calismamistim.
Zaten düsersem hersey biraz daha degisecek. Nöbetin etkisini atmak icin en az 1 gün dinlenmem gerekiyor. Uyuyup dinlenip tartilmakla bütün gece ayakta kaldiktan sonra tartilmak farkli oluyor. Umarim yarin ikili rakamlari görürüm2li rakamlara düşmeye ramak kaldı
Hatta biraz daha geç tartılsan evde biraz adımlasan falan 99.9 falan görebilirsin
Her diyette öncekine göre biraz daha yavaşlar zaten. Stress de çok büyük etken. Çözeriz inşallah dur bakalımNöbet mevzusunu bende düsündüm tamamen uykusuz bir gecenin ardindan bildirimi mi aksatmamak adina tartilayim dedim. Hic bu kdr zor kilo vermemistim. Öte yandan covitten önce hic bu kdr zor sartlarda da calismamistim.
0 (+) kan grubumYok canım moralini bozmak istemiyorum. Az çok ne giderse gitsin tabii ki ama yok bi sıkıntı var yani belli ki. Kan grubun neydi senin. 2 ana 2 ara mı yapsan.
ya da nöbetten çıkınca acaba ödem mi oluyor vücudun
Zaten düsersem hersey biraz daha degisecek. Nöbetin etkisini atmak icin en az 1 gün dinlenmem gerekiyor. Uyuyup dinlenip tartilmakla bütün gece ayakta kaldiktan sonra tartilmak farkli oluyor. Umarim yarin ikili rakamlari görürüm
Yok artik 2 ögün ana 1 ara yapiyorum. Cok az yemiyorum onu düzelttim insallah.Yediklerinin az olması da etkili bence canım. Sen şu diyetisyen işini aksatma lütfen
Canım motivasyonunun bozulacağını düşündüğün zamanlar tartılma. Burda bi resmiyetimiz yok. Söyle nöbetten çıktım yarın bildirim yapacağım diye. Sıkıntı olmazZaten düsersem hersey biraz daha degisecek. Nöbetin etkisini atmak icin en az 1 gün dinlenmem gerekiyor. Uyuyup dinlenip tartilmakla bütün gece ayakta kaldiktan sonra tartilmak farkli oluyor. Umarim yarin ikili rakamlari görürüm
Yok artik 2 ögün ana 1 ara yapiyorum. Cok az yemiyorum onu düzelttim insallah.
Şimdi evde spora baslicamGünaydın canım
İki haftadır çok güzel verdin bu hafta bekliyordum ben vücut kendini bi azaltıyor üst üste verince ama her eksi candırben de o da yok
evet haftaya 69 lar gelecek gerçekten çok heyecanlııııı
Ben subat mart arasiydi sanirim. If diyete baslamistim. Iki ayi bulmadi 12 kilo verdim. 86 kiloya düsmüstüm. Aslinda if bana iyi gelen bi diyetti. Sonrasinda ameliyat oldum pandemi basladi falan derken tekrsr kilo aldim. Psikolojim gayet bozulmustu esimin calisma sistemi degisti izolasyonlu bir calisma baslattilar günlerce isyerinde kaldi eve gelemeden ben zaten saglikciyim malum en fazla etkilenen kesim biz olduk hayatim altust olmustu kisacasi. Yeni yeni toparlaniyorum. Az az da olsa ekside olmak bana kar geliyor suanda yeni yeni toparlaniyorum ve hersey cok daha iyi olacak onu biliyorum.Ben 96yla diyetisyen listesi yaparken oooo ferman gibi menü yazıyodum burada
Yediklerinin dengesi önemli canım. Yani ne kadr yağ ne kadar karbon ne kadar protein vs. Onları dengelemen lazım.
Ben subat mart arasiydi sanirim. If diyete baslamistim. Iki ayi bulmadi 12 kilo verdim. 86 kiloya düsmüstüm. Aslinda if bana iyi gelen bi diyetti. Sonrasinda ameliyat oldum pandemi basladi falan derken tekrsr kilo aldim. Psikolojim gayet bozulmustu esimin calisma sistemi degisti izolasyonlu bir calisma baslattilar günlerce isyerinde kaldi eve gelemeden ben zaten saglikciyim malum en fazla etkilenen kesim biz olduk hayatim altust olmustu kisacasi. Yeni yeni toparlaniyorum. Az az da olsa ekside olmak bana kar geliyor suanda yeni yeni toparlaniyorum ve hersey cok daha iyi olacak onu biliyorum.
Salı varmış buldum. Burda dursunMenüm
Kahvalti
Tb sandvic ekmegine tost
Ögle
1 dilim kek
1 tane sgara böregi
Aksam
Mercimek corbasi 1 kase
Salata
PazarKahvalti
1 dilim ekmek
Biraz peynir
1 tane yumurta
Birkac zeytin
Aksam
Et kavurma
Salata
PazartesiSabah
Yarim simit
Aksam
Dalyan köfte
Yogurt
1 dilim ekmekle kuymak
Menü vereyim...
Kahvalti(10.30)
Domates
Peynir
Zeytin
Omlet
2 dilim tb ekmegi
Ara
2 mandalina
Aksam(18.00)
Döner
Birkac kasik bulgur pilavi
Ayran
Salata
Çocuk düştü dönücemSalı
Menüm
Kahvalti
Tb sandvic ekmegine tost
Ögle
1 dilim kek
1 tane sgara böregi
Aksam
Mercimek corbasi 1 kase
Salata
Dünü yazayimCumartesi
Pazar
Pazartesi
Çocuk düştü dönücem
Nerden düştüCumartesi
Pazar
Pazartesi
Çocuk düştü dönücem
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
Çocuk düştü dönücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?