Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kolay gelsin canım. Kusura bakmıyoruz burda devam etmek zorunda değilsin merak ediyorum rabbim kabul etsin oruçlarını
Gunaydin canlar herkese hayirli cumalar,
Namaza kalkmisken bildirim yapim malum az sonra coluk cocuk maraton baslarEki Görüntüle 2712899
1,7 kilo harika maşallah yaaa
Günaydın günaydııiiiiiiiinnnnnn

70.8

Gitsin kilolar..
1,1 kilo regle rağmen muhteşemmmm

Kolay gelsin canım. Kusura bakmıyoruz burda devam etmek zorunda değilsin merak ediyorum rabbim kabul etsin oruçlarını

1,7 kilo harika maşallah yaaa

1,1 kilo regle rağmen muhteşemmmm
Bencede süper çünkü regl olunca ciddi anlam da sisiyodum, tartı da fazla fazla çıkıyodum..
Yürüyüş yapsaydim daha da az olabilirdi ama olsundu çok heyecanlı

Herkese günaydınnnn
Günaydın canım
Kilo Bildirimi

Geçen Hafta = 76,2
Güncel = 75,7
Fark = 0,5
Yüzde = 0,66

Eki Görüntüle 2712952
İki haftadır çok güzel verdin bu hafta bekliyordum ben vücut kendini bi azaltıyor üst üste verince ama her eksi candır ben de o da yok
Bencede süper çünkü regl olunca ciddi anlam da sisiyodum, tartı da fazla fazla çıkıyodum..
Yürüyüş yapsaydim daha da az olabilirdi ama olsundu çok heyecanlı

evet haftaya 69 lar gelecek gerçekten çok heyecanlııııı

Diğer takımda adım yarışı yaptık bu hafta. Hergün 10 bin üstünde adım attım bigün 13 bin bigün 15 bin bigün 17bin vs. Çok yoruldum bu hafta. Ben ne zaman daha fazla eksiye geçiyim diye sporu arttırıp kendimi yorsam vücut böyle kitleniyor. Düne kadar sabittim o yüzden dün spor yapmadım bide wc sıkıntısı vardı onu çözdüm bugün eksi geldi şükür

Olabilir canım sen kendini daha iyi bilirsin tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…