Kolay gelsin canım. Kusura bakmıyoruz burda devam etmek zorunda değilsin merak ediyorumBurdayim canim kusura bakmayin yogunluktan gelemiyorum, ama diyetime son devam ediyorumbu hafta ici hergun oructum extra iyi oldu yani bu arada bu hafta sonu kaynanamlar izinden donucek evini felan temizledim, gorumcemler pozitief oldugu icin bana kaldi hersey kaynanamin temizlikle pek alakasi yok sagolsun, yilda bir defa biz temizleriz evini mutfak dolaplarini felan onlar gelince yogunlugum bi kat daha artacak ayni mahallede oturuyoruz sabah oglen aksam hatta gece bizdeler sadece yatmaya giderler eve
1,7 kilo harika maşallah yaaaGunaydin canlar herkese hayirli cumalar,
Namaza kalkmisken bildirim yapim malum az sonra coluk cocuk maraton baslarEki Görüntüle 2712899
1,1 kilo regle rağmen muhteşemmmmGünaydın günaydııiiiiiiiinnnnnn
70.8
Gitsin kilolar..
Bencede süperKolay gelsin canım. Kusura bakmıyoruz burda devam etmek zorunda değilsin merak ediyorumrabbim kabul etsin oruçlarını
1,7 kilo harika maşallah yaaa
1,1 kilo regle rağmen muhteşemmmm
Günaydın canımHerkese günaydınnnn
İki haftadır çok güzel verdin bu hafta bekliyordum ben vücut kendini bi azaltıyor üst üste verince ama her eksi candır
Bencede süperçünkü regl olunca ciddi anlam da sisiyodum, tartı da fazla fazla çıkıyodum..
Yürüyüş yapsaydim daha da az olabilirdi ama olsunduçok heyecanlı
Ben maalesef eksiye geçemedim. Regl de oldum bu gün. Ay ben ne diyem nerelere gidem en iyisi ölü takliti yapam ben
geçen hafta 72,6
Bu hafta 73,5
+0,9
Neyse yaaa haftaya 71,5 gelecek.
aha buraya yazıyorum.
Geçen haftanın eksisiKapanışla 74 olmamışmıydın eksiye geçmişsin işte
Moral bozmak yok olacak bu iş
Günaydın canım
İki haftadır çok güzel verdin bu hafta bekliyordum ben vücut kendini bi azaltıyor üst üste verince ama her eksi candırben de o da yok
evet haftaya 69 lar gelecek gerçekten çok heyecanlııııı
Olabilir canım sen kendini daha iyi bilirsin tabiiDiğer takımda adım yarışı yaptık bu hafta. Hergün 10 bin üstünde adım attım bigün 13 bin bigün 15 bin bigün 17bin vs. Çok yoruldum bu hafta. Ben ne zaman daha fazla eksiye geçiyim diye sporu arttırıp kendimi yorsam vücut böyle kitleniyor. Düne kadar sabittim o yüzden dün spor yapmadım bide wc sıkıntısı vardı onu çözdüm bugün eksi geldi şükür
Geçen haftanın eksisi
Aynen olacak inşallah. Çünkü iştah denen bişey kalmadı resmen midem bulanıyor yemek düşününce
Cansın sen cannn çok seviyorum seniii
Yok canım moralini bozmak istemiyorum. Az çok ne giderse gitsin tabii ki ama yok bi sıkıntı var yani belli ki. Kan grubun neydi senin. 2 ana 2 ara mı yapsan.
Kız o çok güzel yaa ben zevkle içiyorum. Limonata niyetine. Denedin mi sen hiç. 1 tatlı kaşığı da bal kat dedi diyetisyen daha da güzelleştiMaydanoz suyu içsem benimde bulanır
Bende seni seviyorum canım bu yarışlara girme sebebim sensin
Kız o çok güzel yaa ben zevkle içiyorum. Limonata niyetine. Denedin mi sen hiç. 1 tatlı kaşığı da bal kat dedi diyetisyen daha da güzelleşti
Ben de sevmem tek hayatta yiyemem bi kere boğazıma yapışıyor zatenBen maydanoz yemeyi de sevmem de suyunu içmeyi düşünemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?