Az mi olmus? Ne ekleseydim?Kuzum sen niye azalttın yine menünü
Bu saatte yiyilebilecek en masum şey yoğurtKızlar şimdi size birşey sorayım. Bu sabah 71.4 çıktım. Yani sonunda eksiye geçtim. Ancak bugün öğlen şehir dışındaydım. Sabah 9.00
1 elma
Az çiğ kuruyemiş
Filtre kahve
öğlen 12.00
2 dilim ıspanaklı börek
2 poğaça
5-6 mercimek köftesi
Kereviz salatası yedim. Şimdi açım napayım
İlk zaman beni de öyleydiSüperrr. Boosted beni mahvediyor
Proteinin yok canım. Sabah yada öğle nasıl rahat edersen 2 yumurtayla bişeyler ye. Eğer ben sabahı dolu dolu yaparsam akşamı seninki gibi salata yoğurtla geçiştiriyorum. Ama sabah normal yediysem akşam da normal ya sebze yemeği ya protein yapıyorum.Az mi olmus? Ne ekleseydim?
Valla benim sıpa yeni uyudu. Kaldı yemek işi. Azcık yoğurt yicem sanırımBu saatte yiyilebilecek en masum şey yoğurt
Biraz da kuruyemiş ye istersen
Offf harikasın maşallah. Ben evde yapılan sporları sevmiyorum galibaİlk zaman beni de öyleydi.
Sapır sapır ter akardı halıya yazın
Şimdi azcik sırtım terledi
Artık havalar başladı diye mi beden mı alıştı terletmiyor eskisi gibi
Bir keresinde 4 set yapmıştım zorlaya zorlaya oda.
Spora alışmak lazımProteinin yok canım. Sabah yada öğle nasıl rahat edersen 2 yumurtayla bişeyler ye. Eğer ben sabahı dolu dolu yaparsam akşamı seninki gibi salata yoğurtla geçiştiriyorum. Ama sabah normal yediysem akşam da normal ya sebze yemeği ya protein yapıyorum.
Valla benim sıpa yeni uyudu. Kaldı yemek işi. Azcık yoğurt yicem sanırım
Offf harikasın maşallah. Ben evde yapılan sporları sevmiyorum galiba
Keşke abartmasaydın. Ev işi nankörOyyy işleri abarttım kollarım ağrıyor yaaa
Sorma yaa ev çok dağılmıştı. Bi de 4 yaşındaki oğlum üşütmüş galiba gece yatağa kaçırmış. Onun yatağını sildim balkona attım. Elim değmişken kızınkini sildim balkona attım. En büyük oğlum çöpçü gibi her şeyi biriktirir. Onun bazasını temizledim. Bi yandan sürekli çıkan çamaşır bulaşık işini hallettim derken akşam olduKeşke abartmasaydın. Ev işi nankör
Olur bence ya ekimde kaç kilo verdin ki.Kızlar şimdi 4 Aralık hedefim 67.9
5 hafta kalmış. 5 haftada 3.5 kilo verebilir miyim ki??? Çok mu zorlarım?
Oooo öyle şunu da yapiim şunu da bitireyim diye diye iş çıkıyor zaten. Hadi yat da dinlen bariSorma yaa ev çok dağılmıştı. Bi de 4 yaşındaki oğlum üşütmüş galiba gece yatağa kaçırmış. Onun yatağını sildim balkona attım. Elim değmişken kızınkini sildim balkona attım. En büyük oğlum çöpçü gibi her şeyi biriktirir. Onun bazasını temizledim. Bi yandan sürekli çıkan çamaşır bulaşık işini hallettim derken akşam oldu
Dur bakayımOlur bence ya ekimde kaç kilo verdin ki.
1.5 vermişimOlur bence ya ekimde kaç kilo verdin ki.
Daha salonda birbirine karışmış oyuncaklar ve bir posta çamaşır var. Çocuklar uyumadı zaten onlar uyuyana kadar halledeyim kafamdan çıksınOooo öyle şunu da yapiim şunu da bitireyim diye diye iş çıkıyor zaten. Hadi yat da dinlen bari
Dur bakayım
Evet ama haftada iki gün kabak detoksu gibi bişey yaparsan olur bence1.5 vermişimartık kilo vermem çok yavaşladı. Şu an normal sınırlardayım
Haklısın olur ama şu an diyetisyenimin listesiyle ilerliyorum hala. 12sinde randevum var. Bi baksın ona göre detoksu sorayım bendeEvet ama haftada iki gün kabak detoksu gibi bişey yaparsan olur bence
Ona engel yok ki sebze yemeği yerine kabak yiceksin. Kabak kızartmadığn sürece eksi getirir.Haklısın olur ama şu an diyetisyenimin listesiyle ilerliyorum hala. 12sinde randevum var. Bi baksın ona göre detoksu sorayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?