- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Saat 8 de mesai basliyor cnm. Kalktim dus aldim. Yaklasik yarim saat yolum sürüyor.Tüh kötü olmuş. 24 saate sabah mı girdin? Evde kahvaltı yapabilir miydin acaba?
Hayirdir canim ?Yazmıyorum diye bıraktım sanmayin. Bu aralar moralim düşük biraz. Ama biraz daha iyi olunca tekrar paylasicam menü mu
Öyle içimde yaşadığım şeyler. Toparlarim Allah'ın izniyleHayirdir canim ?
Insallah , Rabbim ferahlik versin, bol.bol insirah okumaya calis, iyi gelicektirÖyle içimde yaşadığım şeyler. Toparlarim Allah'ın izniyle
AminInsallah , Rabbim ferahlik versin, bol.bol insirah okumaya calis, iyi gelicektir
Bende icimde cok seyler biriktirdim yine. Deprem beni cok kötü etkiledi. O ani yasarsam evlatlarimi nasil korurum diye gecirip duruyorum icimden.Öyle içimde yaşadığım şeyler. Toparlarim Allah'ın izniyle
Revani olmayaymis pekte bi hovardalik yokmus aslinda. Arada caninin cektigini yemezsen diyette devamlilik olmuyor ama ben onu tecrübe ettim. Bugünlükte böyle oluversin1 Kasım Pazar (Bugün biraz hovardalık yapmış olabilirim)
Kahvaltı 12.00
Kavurmalı 1 yumurta
3-4 kaşık kısır
Az peynir
Bikaç parça ceviz
Akşam 17.00 (misafirlikte)
Biraz balık
Biraz yufka ekmek
Az salata
Yarım bardak kola
19.00 (çayın yanında)
1 dilim revani
30 dk leslie boosted
6600 adım
Bende icimde cok seyler biriktirdim yine. Deprem beni cok kötü etkiledi. O ani yasarsam evlatlarimi nasil korurum diye gecirip duruyorum icimden.
Revani olmayaymis pekte bi hovardalik yokmus aslinda. Arada caninin cektigini yemezsen diyette devamlilik olmuyor ama ben onu tecrübe ettim. Bugünlükte böyle oluversin
Daha öncede söylemistimya bu ara birseyler hep üstüste geldi bende. Normalde bu kdr kendini koyveren bir insan degilim. Esimin yoklugu da hem psikolojik hemde bedensel olarak cok yoruyor beni. Neyseki crs gelecekte biraz daha huzurlu ve rahat olacagim.Böyle şeyler düşünmek sadece hayat kalitemizi düşürür psikolojimizi bozar. Evet deprem hepimizi çok etkiledi. Perinçek ailesinin çıkarılışını göz yaşlarıyla izledim anne ve 3 çocuğu çıktı 3 yaşındaki çocuk bekle bekle çıkmadı benimde 2,5 yaşında kızım var o kadar içim yandı ki
deprem ülkemizin bir gerçeği ne yazık ki. Evet tedbirli olmamız lazım ama o an panikle hiç de kafanda kurduğun gibi hareket edemiyorsun
O yüzden mümkün olduğunca o düşünceleri uzaklaştırmak lazım kafamızdan
Aynı şeyi düşünüyorumBende icimde cok seyler biriktirdim yine. Deprem beni cok kötü etkiledi. O ani yasarsam evlatlarimi nasil korurum diye gecirip duruyorum icimden.
Bende feciyimBende icimde cok seyler biriktirdim yine. Deprem beni cok kötü etkiledi. O ani yasarsam evlatlarimi nasil korurum diye gecirip duruyorum icimden.
Tüh kötü olmuş ya. Ay ne gerek var boşa iş çıkarmışsınGünaydın kızlar. Dün bütün gün bizim dolapla uğraştık. Çok yorulduk ya. Bazaları boşalttık. Dolapları boşalttık taşıdık ettik ama oda istediğim gibi olmadı çok çirkin oldueşim geri taşımam dedi bütün gün uğraştım dedi artık bi hale yola koyacağım bazaların altı yerleşecek, dolaplar yerleşecek odaya şekil verilecek allahım niye böyle bi işe kalkıştım ben ya
Çocuk odası küçük. Bebeğe yatak sığmıyorTüh kötü olmuş ya. Ay ne gerek var boşa iş çıkarmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?