Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayirli aksamlar kizlar, firsat bulmusken menümü yazayim.

11.00
Ev yapimi peynir
Zeytin
1.5 dilim pastirma
1 ince dilim kasar
Maydonoz, turp
3 4 ceviz

18.00
Tost makinasinda patlican, üstüne sarimsakli yogurt
Bool salata ( cevizli )
2 3 parca izgara peynir

Su suan 1 iki icin ugrasicam
Spor 1 saat disarda bisiklet( cok iyi degilim kendimi kasmaktan her yerim uyustu )

1 Kasım Pazar (Bugün biraz hovardalık yapmış olabilirim )

Kahvaltı 12.00
Kavurmalı 1 yumurta
3-4 kaşık kısır
Az peynir
Bikaç parça ceviz

Akşam 17.00 (misafirlikte)
Biraz balık
Biraz yufka ekmek
Az salata
Yarım bardak kola

19.00 (çayın yanında)
1 dilim revani

30 dk leslie boosted
6600 adım

Revani olmayaymis pekte bi hovardalik yokmus aslinda. Arada caninin cektigini yemezsen diyette devamlilik olmuyor ama ben onu tecrübe ettim. Bugünlükte böyle oluversin

Bende icimde cok seyler biriktirdim yine. Deprem beni cok kötü etkiledi. O ani yasarsam evlatlarimi nasil korurum diye gecirip duruyorum icimden.

Böyle şeyler düşünmek sadece hayat kalitemizi düşürür psikolojimizi bozar. Evet deprem hepimizi çok etkiledi. Perinçek ailesinin çıkarılışını göz yaşlarıyla izledim anne ve 3 çocuğu çıktı 3 yaşındaki çocuk bekle bekle çıkmadı benimde 2,5 yaşında kızım var o kadar içim yandı ki
deprem ülkemizin bir gerçeği ne yazık ki. Evet tedbirli olmamız lazım ama o an panikle hiç de kafanda kurduğun gibi hareket edemiyorsun
O yüzden mümkün olduğunca o düşünceleri uzaklaştırmak lazım kafamızdan

Revani olmayaymis pekte bi hovardalik yokmus aslinda. Arada caninin cektigini yemezsen diyette devamlilik olmuyor ama ben onu tecrübe ettim. Bugünlükte böyle oluversin

Aynen canım sıkı diyet bende yapamıyorum. Hergün ufak tefek kaçamak yapınca kilo verilmiyor da böyle arada bir yapınca telafi ediliyor

Daha öncede söylemistimya bu ara birseyler hep üstüste geldi bende. Normalde bu kdr kendini koyveren bir insan degilim. Esimin yoklugu da hem psikolojik hemde bedensel olarak cok yoruyor beni. Neyseki crs gelecekte biraz daha huzurlu ve rahat olacagim.

Bende icimde cok seyler biriktirdim yine. Deprem beni cok kötü etkiledi. O ani yasarsam evlatlarimi nasil korurum diye gecirip duruyorum icimden.
Aynı şeyi düşünüyorum ya onlara yetisemezsem
Bir yerde deprem oluyo hemen İstanbulu katiyolar aşırı rahatsız oluyorum zaten korkuyoruz, iyice tavan yaptırıyorlar..
Rabbim esirgesin cümlemizin evlatlarini

Günaydın kızlar. Dün bütün gün bizim dolapla uğraştık. Çok yorulduk ya. Bazaları boşalttık. Dolapları boşalttık taşıdık ettik ama oda istediğim gibi olmadı çok çirkin oldu eşim geri taşımam dedi bütün gün uğraştım dedi artık bi hale yola koyacağım bazaların altı yerleşecek, dolaplar yerleşecek odaya şekil verilecek allahım niye böyle bi işe kalkıştım ben ya

Tüh kötü olmuş ya. Ay ne gerek var boşa iş çıkarmışsın

Tüh kötü olmuş ya. Ay ne gerek var boşa iş çıkarmışsın
Çocuk odası küçük. Bebeğe yatak sığmıyor gece bi bebek ağlar onun yanına gidiyorum bi kız ağlar onun yanına geliyorum. Çok zor olmaya başladı hepsini bi odada yatırayım ben de yere bi yatak atayım dedim olmuyor kafam ağrıdı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…