Armut ye armut tam zamanıÇalisiyor sonucta ya olsun. Bi de mandalina yedimya bugün meyve yiyorum ara sira.
Yok kız yeni verdimKız suan 76 yim zatenNe guzel esine kilo aldırmışsın ama sen aynı kalmışsın Masallah
20.000 adım çok iyi ya.Kız yanımda nasıl taşıyayım çocuklar çizer yırtar dolapta duruyor indirip yazmam lazım
Akşamki meyve nereye gitti
Ahhh aynı aynı
Yok ya bayat yemek tehlikeli hastalıkların baş sebebi.
Aynı aynı
Yok benimki aşırı hareketli 15-20 bin adım atıyor sanırım.
Sen meyve yemiyorsun hiç armut yesene
175 sanırsam emin değilim
Ben 45 kiloydum gelinlik bulamadık hepsi çuval olmuştu
He ya şimdi bana da tuhaf geliyorYok kız yeni verdim
15 kiloyu
83 düm Haziran da
20.000 adım çok iyi ya.
45 ne ya
Nasıl fit fit evlenmişsin öyle
Bilmem ki olur heralde ,Hımmm tamamO meyve yerine nar ekşisi olmaz mı ki
Benim listemde yokmuş zatenBilmem ki olur heralde ,
Benimki o kadar adım atsa buhar olup yok olur herhalde adam yatarak kilo almıyorYok benimki aşırı hareketli 15-20 bin adım atıyor sanırım.
Oyy baya kurdan gıbıymıssın 60 olsam yeter bana belki 60 dan sonra daha asagısına zorlarımBen 45 kiloydum gelinlik bulamadık hepsi çuval olmuştu
HeeeYok kız yeni verdim
15 kiloyu
83 düm Haziran da
Esimde cok sever armutu. Bolca aliriz biz aslinda.Armut ye armut tam zamanı
💎Dr. Ecz. Fidan PESEN ÖZDOĞAN💎Geleneksel Tıp ve Mizaçlar 🔥☁️💦🌱 on Instagram: "BAĞIRSAKLARI CANLANDIRAN super gida ARMUT sana selam olsun! Mizaci nemli soguk ama soğukluk derecesi cok yuksek degil.. Nasil kullanalım? 👉Sabah uyandığında erken vakitt
2,063 likes, 98 comments - fidanpesen on November 10, 2020: "BAĞIRSAKLARI CANLANDIRAN super gida ARMUT sana selam olsun! Mizaci nemli soguk ama soğukluk derecesi cok yuksek degil.. Nasil kullanalım? 👉Sabah uyandığında erken vakitte bir adet armut tüketelim. 👉Sabah aç karnına erken vakitte...www.instagram.com
Ben hiç o kiloları görmedim için tuhaf geliyorHe ya şimdi bana da tuhaf geliyor
KeşkeBenimki o kadar adım atsa buhar olup yok olur herhalde adam yatarak kilo almıyor
Oyy baya kurdan gıbıymıssın 60 olsam yeter bana belki 60 dan sonra daha asagısına zorlarım
Heeebende hep aynı kaldın sandım
Sabah aç karna demiş aslında ama sen if de yemekten yarım saat önce yesen olur. Bunu deneyelim mi bu haftaEsimde cok sever armutu. Bolca aliriz biz aslinda.
Ne var yani bize destek olmaya gelmis olamazmisin? Yedigim börekleri saymak icin gelmissindir mesela belkiBen hiç o kiloları görmedim için tuhaf geliyor
Keşke
Kız öyle olsa zayıflama topiklerinde işim ne
Koruma çabasında yım 3 haftadır
Olabilir. Eger yersem yarin yazarimSabah aç karna demiş aslında ama sen if de yemekten yarım saat önce yesen olur. Bunu deneyelim mi bu hafta
Oda aklıma geldıde belki yolun dusmustur dostluklar kuruluncada kalmıssındır diye dusundumKeşke
Kız öyle olsa zayıflama topiklerinde işim ne
Koruma çabasında yım 3 haftadır
He he hafızamNe var yani bize destek olmaya gelmis olamazmisin? Yedigim börekleri saymak icin gelmissindir mesela belki
Anka 10 yıllık arkadaşım tabi o ayrıOda aklıma geldıde belki yolun dusmustur dostluklar kuruluncada kalmıssındır diye dusundum
Masallah daim olsun canim arkadaşlığınızAnka 10 yıllık arkadaşım tabi o ayrı
Ama dervişin fikri neyse hesabı kilo verme ile işi olmayan zor ya ,
İki hafta yiyerek koruyayim dedim azcik kilo alınca giresim gelmedi kk ya bile
Bozmadan aslında cuma cumartesi pazar karbonhidrat li hafta içi 4 gün temiz beslenince aslında güzel oluyor ama işte diyet uzun sürünce bezginlik oluyor bazenMasallah daim olsun canim arkadaşlığınızsorma bende oyle yim diyeti bozunca buraya ihanet etmisim gıbı gelıyor ve giresim gelmiyor
Bazen kendimi omur boyu diyete mahkum gibi hissediyorumBozmadan aslında cuma cumartesi pazar karbonhidrat li hafta içi 4 gün temiz beslenince aslında güzel oluyor ama işte diyet uzun sürünce bezginlik oluyor bazen
Bakış açısını değiştirmek lazımBazen kendimi omur boyu diyete mahkum gibi hissediyorum
Polyanna olmak lazım diyorsun yani aslında dogru diyorsun yoksa bu kervan boyle devam edecek kısır dongu mısalıBakış açısını değiştirmek lazım
Geri alma potansiyeli olan insanlarız sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?