Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çalisiyor sonucta ya olsun. Bi de mandalina yedimya bugün meyve yiyorum ara sira.
Armut ye armut tam zamanı

Kız suan 76 yim zaten Ne guzel esine kilo aldırmışsın ama sen aynı kalmışsın Masallah
Yok kız yeni verdim
15 kiloyu
83 düm Haziran da
20.000 adım çok iyi ya.
45 ne ya
Nasıl fit fit evlenmişsin öyle

Yok benimki aşırı hareketli 15-20 bin adım atıyor sanırım.
Benimki o kadar adım atsa buhar olup yok olur herhalde adam yatarak kilo almıyor
Ben 45 kiloydum gelinlik bulamadık hepsi çuval olmuştu
Oyy baya kurdan gıbıymıssın 60 olsam yeter bana belki 60 dan sonra daha asagısına zorlarım
Yok kız yeni verdim
15 kiloyu
83 düm Haziran da
Heeebende hep aynı kaldın sandım

Esimde cok sever armutu. Bolca aliriz biz aslinda.

He ya şimdi bana da tuhaf geliyor
Ben hiç o kiloları görmedim için tuhaf geliyor
Benimki o kadar adım atsa buhar olup yok olur herhalde adam yatarak kilo almıyor

Oyy baya kurdan gıbıymıssın 60 olsam yeter bana belki 60 dan sonra daha asagısına zorlarım

Heeebende hep aynı kaldın sandım
Keşke
Kız öyle olsa zayıflama topiklerinde işim ne
Koruma çabasında yım 3 haftadır

Ben hiç o kiloları görmedim için tuhaf geliyor

Keşke
Kız öyle olsa zayıflama topiklerinde işim ne
Koruma çabasında yım 3 haftadır
Ne var yani bize destek olmaya gelmis olamazmisin? Yedigim börekleri saymak icin gelmissindir mesela belki

Ne var yani bize destek olmaya gelmis olamazmisin? Yedigim börekleri saymak icin gelmissindir mesela belki
He he hafızam Anka kadar olmasa da arada halasının evinde diyetin ilk günü börek yiyenler aklimda kalıyor
Oda aklıma geldıde belki yolun dusmustur dostluklar kuruluncada kalmıssındır diye dusundum
Anka 10 yıllık arkadaşım tabi o ayrı
Ama dervişin fikri neyse hesabı kilo verme ile işi olmayan zor ya ,
İki hafta yiyerek koruyayim dedim azcik kilo alınca giresim gelmedi kk ya bile

Anka 10 yıllık arkadaşım tabi o ayrı
Ama dervişin fikri neyse hesabı kilo verme ile işi olmayan zor ya ,
İki hafta yiyerek koruyayim dedim azcik kilo alınca giresim gelmedi kk ya bile
Masallah daim olsun canim arkadaşlığınız sorma bende oyle yim diyeti bozunca buraya ihanet etmisim gıbı gelıyor ve giresim gelmiyor

Masallah daim olsun canim arkadaşlığınız sorma bende oyle yim diyeti bozunca buraya ihanet etmisim gıbı gelıyor ve giresim gelmiyor
Bozmadan aslında cuma cumartesi pazar karbonhidrat li hafta içi 4 gün temiz beslenince aslında güzel oluyor ama işte diyet uzun sürünce bezginlik oluyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…