Ya aslında yiyip kilo almamak değil aktivite erken uyanma erken yatma ve bağırsak hareketi etkiliEvde benden Baska tombiş yok canımkeske oyle imkanım olsa esimin yediğinın yarısı kadar yesem 2 kat olurum kesin yesede kilo almayan cinslerden
Nasıl aldırdınAboo o ne ki?
63 kilo mu
Benim ki 82 iken zayıf diye 10 kilo.aldirdim 3 ayda şimdi binpismanim o kiloları aldirdigima
Aktif degıldır canım benim esim sabah 7 bucuk ta kalkar 5e kadar masa basında calısıyor daha sonrasında koltukta 2.80 yatıs modundaYa aslında yiyip kilo almamak değil aktivite erken uyanma erken yatma ve bağırsak hareketi etkili
Bagirsak hareketi bende eksik olan sey.Ya aslında yiyip kilo almamak değil aktivite erken uyanma erken yatma ve bağırsak hareketi etkili
Ben boğayim yemeyi dolayısıyla yapmayı da çok severimNasıl aldırdınben zayıflayıp o kilo alsın istiyorum azıcık rolleri degıselım istiyorum ruh halimi anlasın cektıgım sıkıntıyı anlasın istiyorum ama yok almıyor kılo
WC sorunu yoktur metabolizma hızlı olduğu için yediğini yakıyordurAktif degıldır canım benim esim sabah 7 bucuk ta kalkar 5e kadar masa basında calısıyor daha sonrasında koltukta 2.80 yatıs modundabebse sureklı istekleri yerine getirme modunsa
178 boyunda 68 kıloBen boğayim yemeyi dolayısıyla yapmayı da çok severim
İlk evlenince yaptım hamuru iş vs aldı hemen
Bence aldırma ya yakışmıyor erkeğe kilo
Bilmiyorum seninki kaç kilo ama erkek de 70-80 arası iyi boyu uzunsa eğer
O metabolizma dan bende istiyorum valla sabahtan aksama totom yer gormuyor eger yediklerime ve saatlere dikkat etmezsem hemen artı olarak donuyorWC sorunu yoktur metabolizma hızlı olduğu için yediğini yakıyordur
Kadınlar da tipik mı ya kabızlıkBagirsak hareketi bende eksik olan sey.
Aboo178 boyunda 68 kıloyakısmasin zaten oda kendini begenmeyıp kilo vermek ıcın cabalasın kıyafetleri olmasın ben hainlik pesındeuım
Canım boşver seni anlamaz o sen kendi mutluluğun için istediğin kiloya inO metabolizma dan bende istiyorum valla sabahtan aksama totom yer gormuyor eger yediklerime ve saatlere dikkat etmezsem hemen artı olarak donuyor
Bir umut isteCanım boşver seni anlamaz o sen kendi mutluluğun için istediğin kiloya in
Su bir tane popüler karikatür varya kadın diyete başlıyor komşulara kek börek yapıyorBoyle olacağını bilsem azıcık kilolu es arardım valla yedıkce kilo almaması sinirimi bozuyor
Bir umut iste
Çok tanıdık geliyor anlattıklarınAynen. Yemeğe gelecek misin ona göre yemek yapcam dedim gelcem dedi. Kalktım yemek yaptım geç gelicem diye mesaj atmış. Zamanıma mı yanayım çıkan bulaşığa mı
Vay adamın başına gelenler önce kilo aldırmaya uğraş sonra zayıflatmayaBenimki kilolu ya
96 ydi ben diyete başlayınca baskı kurdum 90 oldu anca 5 ayda 6 kilo verdi
Benimki de bu aralar kilo almış tartıldı 70 kiloYa aslında yiyip kilo almamak değil aktivite erken uyanma erken yatma ve bağırsak hareketi etkili
Su bir tane popüler karikatür varya kadın diyete başlıyor komşulara kek börek yapıyoro geldi aklıma
Evlendiğinde kaç kiloydun?
Aboo bitek benim adam tombik deseneÇok tanıdık geliyor anlattıklarınBenimki çok yiyen biri değildir. Yemek yapmadım mı gelir yemek arar. Yemek yaptım mı ya geç gelir ya tok gelir
Vay adamın başına gelenler önce kilo aldırmaya uğraş sonra zayıflatmaya
Benimki de bu aralar kilo almış tartıldı 70 kilogece gündüz yatar sıfır hareket utanmasa wc ye bile arabayla gider. Çok yemek yemez ama gece çay büskivi falan sever. Gece uykudan kalkar mutfağa uğrar bişe bulursa oturur yer
Kilo almamasını wc problemi olmamasına bağlıyorum bide genetik anası babası da zayıf.
Yine 75 olursun75 kiloydum canım esimle evlenırkende Tombiştım
Kız suan 76 yim zatenAboo bitek benim adam tombik desene
Bende sanıyorum herksin kocası 100 kilo filan
Böyle fit adamlar iyi bulmuş sunuz
Kız madam evlenince gözüme zayıf geliyorduözellikle kilo aldrmadim anası yemek dışında kek börek yapmadıgi iicn ben yapınca yedi bende o yedikçe daha çok yaptım öyle karşılıklı yedik
Yine 75 olursun
Ben şimdi bekarlık kilolarıma indim. evlenince de 68 dim şimdi de
Kız yanımda nasıl taşıyayım çocuklar çizer yırtar dolapta duruyor indirip yazmam lazımKız üşenme ben elimde oda oda onla geziyorum.
Sporumu
Vücut yağ su ölçülerimi
Haftalık kilo değişim
Önemli bilgileri not ediyorum.
Diyetle ilgili vücut ölçüleri standart lari filan ek kitabi gibi oldu
Arada Dukan kitabına bakıp hoşuma giden yeri deftere de not ediyorum
Akşamki meyve nereye gittiFirsat bulmusken menümü yazayim takip edemiyorum fazla
Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 corba kasigi tahin pekmez
7 zeytin
Ara
2 mandalina
1 portakal
Aksam
4 köfte
Bool salata
1.5 dilim ekmek
Su 2
Spor 0
Ahhh aynı aynıFazla bilmişler
Onu eşimde cok yapıyor kızlar cok fazla yemek secıyor ben desen sureklı diyet modunda evde herkese ayrı yemek telası esim gec gelince en azından daha az yemek telası oluyordu ama mart ayından beri full herkese ayrı yemek evden calısması bir turlu bitmedi birde gunduz cay kahve atustırmalikları cıktı basıma
Yok ya bayat yemek tehlikeli hastalıkların baş sebebi.Demi dinlenen yemek daha lezzetli oluyor
Aynı aynıEvde benden Baska tombiş yok canımkeske oyle imkanım olsa esimin yediğinın yarısı kadar yesem 2 kat olurum kesin yesede kilo almayan cinslerden
Yok benimki aşırı hareketli 15-20 bin adım atıyor sanırım.Aktif degıldır canım benim esim sabah 7 bucuk ta kalkar 5e kadar masa basında calısıyor daha sonrasında koltukta 2.80 yatıs modundabebse sureklı istekleri yerine getirme modunsa
Sen meyve yemiyorsun hiç armut yeseneBagirsak hareketi bende eksik olan sey.
175 sanırsam emin değilim
Ben 45 kiloydum gelinlik bulamadık hepsi çuval olmuştu75 kiloydum canım esimle evlenırkende Tombiştım
Sen kimsen yanasın fantastikaaaa yazık demiş bi deIsi uzamistirya yazik. Yarin yersiniz artik olsun. Yarinki zamandan kar etmis olursun.
Benimki de akşam yemeğinde 1 bütüm ekmek yer yatmadan gider meyve vs ne bulursa atıştırır bi de gece kalkar atıştırırÇok tanıdık geliyor anlattıklarınBenimki çok yiyen biri değildir. Yemek yapmadım mı gelir yemek arar. Yemek yaptım mı ya geç gelir ya tok gelir
Vay adamın başına gelenler önce kilo aldırmaya uğraş sonra zayıflatmaya
Benimki de bu aralar kilo almış tartıldı 70 kilogece gündüz yatar sıfır hareket utanmasa wc ye bile arabayla gider. Çok yemek yemez ama gece çay büskivi falan sever. Gece uykudan kalkar mutfağa uğrar bişe bulursa oturur yer
Kilo almamasını wc problemi olmamasına bağlıyorum bide genetik anası babası da zayıf.
Çalisiyor sonucta ya olsun. Bi de mandalina yedimya bugün meyve yiyorum ara sira.Sen kimsen yanasın fantastikaaaa yazık demiş bi deküstüm işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?