- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
99.5 nöbet cikisi oldugum ve regl olamadigim halde 3lü hanelerden kurtuldum cok sükürAnka
Gecen hafta 77
Bu hafta 77.1
+ 100
Diyetisyene sali günü 78.1 ile basladim![]()
Vki ler yarışsın senle benim aramda ne kadar yağ var![]()
Süpersin maşallahİkinci hedef 64.9 inşaAllah. Durmak yok yola devam![]()
İşte bu işte bu. Nasıl sevindim anlatamam. Maşallah sana. Hepsi gidecek merak etme99.5 nöbet cikisi oldugum ve regl olamadigim halde 3lü hanelerden kurtuldum cok sükürAnka
Saol cnm insallahah kuzum boyum var diye az şanslıyım senden.
Süpersin maşallah
İşte bu işte bu. Nasıl sevindim anlatamam. Maşallah sana. Hepsi gidecek merak etme
![]()
Alttaki göstergeyi de güncelle de gözümüz gönlümüz şenlensinSaol cnm insallah
Ay dogru kiz onu unuttum. Biraz moralim bozuldu da kafam calismiyor o yüzden iyiki hatirlattinAlttaki göstergeyi de güncelle de gözümüz gönlümüz şenlensin![]()
Regl oldun mu kuzuya ben hala olamadim. Bunaltmaya basladi beni
Dün akşam üstü geldi şükür. Seninki de daha fazla bekletmez umarımRegl oldun mu kuzuya ben hala olamadim. Bunaltmaya basladi beni![]()
Offyaa biran evvel insallah.Dün akşam üstü geldi şükür. Seninki de daha fazla bekletmez umarım
Tebrik ederim canımmmm99.5 nöbet cikisi oldugum ve regl olamadigim halde 3lü hanelerden kurtuldum cok sükürAnka
Kızlar benim ateşim de çıktı ya çocukların ateşi yoktubebeğin oldu biraz. Çok halsiz kötü hissediyorum. Hiç bişey yiyemedim
su içtim onu da çıkardım zaten
çocuklar da durmuyor uyutmadılar bi türlü
Her zamanAy dogru kiz onu unuttum. Biraz moralim bozuldu da kafam calismiyor o yüzden iyiki hatirlattin![]()
Çok geçmiş olsun ya. Ay bi gitsin şu hastalık evden artık.Kızlar benim ateşim de çıktı ya çocukların ateşi yoktubebeğin oldu biraz. Çok halsiz kötü hissediyorum. Hiç bişey yiyemedim
su içtim onu da çıkardım zaten
çocuklar da durmuyor uyutmadılar bi türlü
Gebelik yok cnm test yapmadm ama biliyorum kendimi. Gecen ayin 13 ünde olmustm. Bakalim bekliyorm.Tebrik ederim canımmmm![]()
![]()
test yaptın mı gebelik olma ihtimali var mı peki. Yoksa soğan suyu falan mı içsen acaba
![]()
Anlamadım ki hiç bu kadar uzun süre hasta olmamıştık. Ben çok üzülünce bağışıklığım düştü galiba kolay kolay hasta olmazdım benHer zaman
Çok geçmiş olsun ya. Ay bi gitsin şu hastalık evden artık.
Nerdeeeee gece gündüz ayaktalarGeçmiş olsun canım ya keşke biraz dinlenebilsen![]()