Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim hala geldi, karnim cok feci agriyo belkide kilom daha düsük su 75 i bi görsem yeniden , apadan sonra 75.3 te sabitlemistim ne güzel

Vki ler yarışsın senle benim aramda ne kadar yağ var :-)
🤪 ah kuzum boyum var diye az şanslıyım senden.
İkinci hedef 64.9 inşaAllah. Durmak yok yola devam 💪💪
Süpersin maşallah
99.5 nöbet cikisi oldugum ve regl olamadigim halde 3lü hanelerden kurtuldum cok sükür Anka Anka
İşte bu işte bu. Nasıl sevindim anlatamam. Maşallah sana. Hepsi gidecek merak etme
🥳🥳🥳🎉🎉🎉🎊💐💐💖💝🎀💞💞

Kızlar benim ateşim de çıktı ya çocukların ateşi yoktu:( bebeğin oldu biraz. Çok halsiz kötü hissediyorum. Hiç bişey yiyemedim :( su içtim onu da çıkardım zaten:( çocuklar da durmuyor uyutmadılar bi türlü

Kızlar benim ateşim de çıktı ya çocukların ateşi yoktu:KK43: bebeğin oldu biraz. Çok halsiz kötü hissediyorum. Hiç bişey yiyemedim :KK43: su içtim onu da çıkardım zaten:KK43: çocuklar da durmuyor uyutmadılar bi türlü

Geçmiş olsun canım ya keşke biraz dinlenebilsen :KK43:

Ay dogru kiz onu unuttum. Biraz moralim bozuldu da kafam calismiyor o yüzden iyiki hatirlattin😀
Her zaman 💖
Kızlar benim ateşim de çıktı ya çocukların ateşi yoktu:KK43: bebeğin oldu biraz. Çok halsiz kötü hissediyorum. Hiç bişey yiyemedim :KK43: su içtim onu da çıkardım zaten:KK43: çocuklar da durmuyor uyutmadılar bi türlü
Çok geçmiş olsun ya. Ay bi gitsin şu hastalık evden artık.

Menü vereyim

Kahvalti(12.00)
Lor peynirli omlet
2 catal peynir
5 zeytin
Domates

Aksam(17.00)
1 kase tarhana corbasi
Bol miktarda salata
Mandalina 1 tane

Spor 45 dk eliptik
Hala regl olamadim😭

Geçmiş olsun canım ya keşke biraz dinlenebilsen :KK43:
Nerdeeeee gece gündüz ayaktalar :olamaz:
O kadar işin gücün arasında bi de insanların gönlünü hoş tutayım diye incelikler yapmaya çalışıyorum utanmasalar beni engelleyecekler :olamaz: sahi ya ben napıyorum salak gibi dönüp dönüp geliyorum buraya :olamaz:
En sonunda olan MuMu85 MuMu85 le sana oluyor sizin başınıza kalıyorum 😬😬

Back
X