- 29 Aralık 2019
- 273
- 511
- 103
Bayıldım harika görünüyor bende tarif isterimGünaydın günaydııiiiiiiiinnnnnn.
Eki Görüntüle 2722268
Henüz kahvalti yapmamislara kabak tosttavsiye ederim.. tamami 170 kalori.
Tabi ben kızımla paylasicam
Bir kabağı rendeleyip suyunu sıkıyoruz,Tarif
Ben pek kabak sevmiyorum ama bu mücver gibi duruyor.
Yazdım canım..Bayıldım harika görünüyor bende tarif isterim
Aa lütfen prematüre icin mor giy diye slogani olan bizim mor giymeye calistigimiz, heryil servisimizde büyüttügümüz 300-500 gr lik bebeklerimizi davet ettigimiz bol duygulandigimiz bolca da neselendigimiz bir prematüre günümüz var bizim Türkiyecek.Öyle bir gün mü varmış duymamıştım.
Doğrudur canım kutlamaya layık görülüyorsa kutlansın tabii. Bana lütfen denecek bişey yok ben 30 haftalık doğmuş bebeği engelli bir anneyim okuyunca sadece gözlerimden yaş geldiAa lütfen prematüre icin mor giy diye slogani olan bizim mor giymeye calistigimiz, heryil servisimizde büyüttügümüz 300-500 gr lik bebeklerimizi davet ettigimiz bol duygulandigimiz bolca da neselendigimiz bir prematüre günümüz var bizim Türkiyecek.
HarikaHaha kızımla dans ettik, kucağımda 10 kilo ile 15 dk. Dans baya kalori yakmışımdır :)
bugün işteydim, dışarıda yedim.. çook güzeldi evde de yaparım.. yeşil salataya ek olarak köz kırmızı ve yeşil biber eklemişler. Bir dilim antrikot ızgarayı da ılık olarak salataya ekliyorlar..
ben patates yiyince hele de haşlanmış içimden canavar çıkıyor adeta inanılmaz bir açlık krizine giriyorum(3 günlük patates yoğurt detoksu yapacaktım o yüzden sabah patates yedim ama akşam vazgeçtim detokstan)
Kahvaltı 12.00
2 orta boy haşlanmış patates
1 su b yoğurt
Akşam 18.30
Eki Görüntüle 2722127
10145 adım
Eki Görüntüle 2722129
Kuzu sen bilmiyorsundur belki benimkide 35 haftalik dogdu bayagi da sikinti cektik. Kafasinin arkasi dümdüz olduydu falan. Ayy bileydim seni üzermiydim Allahim her halleriyle bize bagislasin. Onlar bizim canimizdan canlar.Doğrudur canım kutlamaya layık görülüyorsa kutlansın tabii. Bana lütfen denecek bişey yok ben 30 haftalık doğmuş bebeği engelli bir anneyim okuyunca sadece gözlerimden yaş geldi
Oğlum çok durmuyor kızlar cevap vermiyorum k.bAy çok iyi. Kolay gelsin canım.
Bende tam fantastikaaa gibi yazacaktım. Benden çok yaşayacakÖnyargılı olma. Yapabilirim de. Emin ol yaparsın. Sütüm kesilecek dersen kesilir. O yüzden çok dikkat et kelimelerine düşüncelerine.
Ben su içmeyi çok severim. Bu ara rutinimi sağlayamadım. Ama hergün 3 lt içerim genelde.
Kesinlikle
Günaydın canım
Yok canım senle alakası yok ben çok duygusalım.Kuzu sen bilmiyorsundur belki benimkide 35 haftalik dogdu bayagi da sikinti cektik. Kafasinin arkasi dümdüz olduydu falan. Ayy bileydim seni üzermiydim Allahim her halleriyle bize bagislasin. Onlar bizim canimizdan canlar.
Cok sükür iyi simdilik. Disleri falan 15. Ayina kdr cikmamisti. Simdi siniftaki arkadaslarinin dökülüyor onunkiler duruyor. Biraz yasitlarindan farkli zamanlarda oluyor bazi seyleri ama iyiyiz onun disinda bakalim.Yok canım senle alakası yok ben çok duygusalım.şimdi nasıl sıkıntı kalmamıştır inşallah
Ayy o koku sabahta beni benden aldi. Kemdimle savas verdim ama yemedim. Ver cocuklarin eline etkisiz hale getirsinler onlariKomşum sıcak sıcak poğaçalar getirmiş nasıl güzel koktu
1 tepsi getirmiş nasıl bitirsinler soğuyunca buzluğa atayım bariAyy o koku sabahta beni benden aldi. Kemdimle savas verdim ama yemedim. Ver cocuklarin eline etkisiz hale getirsinler onlari
Olsun bakalım büyüdükçe kapatır o arayı da inşallahCok sükür iyi simdilik. Disleri falan 15. Ayina kdr cikmamisti. Simdi siniftaki arkadaslarinin dökülüyor onunkiler duruyor. Biraz yasitlarindan farkli zamanlarda oluyor bazi seyleri ama iyiyiz onun disinda bakalim.
Bana 1 tepsi pogaca getiren bi komsum olmadigi icin ben 2-3 tane tabaga koyulmus pogaca hayal ettim1 tepsi getirmiş nasıl bitirsinler soğuyunca buzluğa atayım bari
Insallah cnm.Olsun bakalım büyüdükçe kapatır o arayı da inşallah
Ben de götürürüm ondandırBana 1 tepsi pogaca getiren bi komsum olmadigi icin ben 2-3 tane tabaga koyulmus pogaca hayal ettim
Çok şükür bitti. Benim kızıma ablam bakıyo. Bizim yemeklerimizi de o yaptığı için börek yapmasına engel olamıyorum :)Canım baklava neyse onu yeme mümkünse ama börek yiyebilirsin. Onun için suçluluk hissetmene gerek yok dengelersin. Çok sık olmaz haftada bir-iki olur tamam. Bitti mi bari börek
Bana tas mi geldi bi yerdenBen de götürürüm ondandır
Zamanla dengelemeyi öğreneceğiz inşallah hep beraber canım önce bi verelim deÇok şükür bitti. Benim kızıma ablam bakıyo. Bizim yemeklerimizi de o yaptığı için börek yapmasına engel olamıyorum :)
İş yerinde baklavaları görünce arkadaşlara dedim, ben toplantıdan çıkana kadar nolursunuz bunu bitirin diye. Önümde durursa kendime hakim olamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?