Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tarif
Ben pek kabak sevmiyorum ama bu mücver gibi duruyor.
Bir kabağı rendeleyip suyunu sıkıyoruz,
İçine 1yumurta, yeşillik, peynir, baharat,ve 1yk yulaf unu.. ben ekstra çörek otu koydum..
Görüntü zaten ortada.
Benim çok hoşuma gitti,kabak sevdiğim için.

Ben instadan sürekli değişik tarifler deniyorum, kahvalti için. Hepsi de geçerli not aldı,. Biri hariç

Öyle bir gün mü varmış duymamıştım.
Aa lütfen prematüre icin mor giy diye slogani olan bizim mor giymeye calistigimiz, heryil servisimizde büyüttügümüz 300-500 gr lik bebeklerimizi davet ettigimiz bol duygulandigimiz bolca da neselendigimiz bir prematüre günümüz var bizim Türkiyecek.

Doğrudur canım kutlamaya layık görülüyorsa kutlansın tabii. Bana lütfen denecek bişey yok ben 30 haftalık doğmuş bebeği engelli bir anneyim okuyunca sadece gözlerimden yaş geldi

Harika
Tarif için de teşekkür ederim

ben patates yiyince hele de haşlanmış içimden canavar çıkıyor adeta inanılmaz bir açlık krizine giriyorum

Doğrudur canım kutlamaya layık görülüyorsa kutlansın tabii. Bana lütfen denecek bişey yok ben 30 haftalık doğmuş bebeği engelli bir anneyim okuyunca sadece gözlerimden yaş geldi
Kuzu sen bilmiyorsundur belki benimkide 35 haftalik dogdu bayagi da sikinti cektik. Kafasinin arkasi dümdüz olduydu falan. Ayy bileydim seni üzermiydim Allahim her halleriyle bize bagislasin. Onlar bizim canimizdan canlar.

Oğlum çok durmuyor kızlar cevap vermiyorum k.b

Kuzu sen bilmiyorsundur belki benimkide 35 haftalik dogdu bayagi da sikinti cektik. Kafasinin arkasi dümdüz olduydu falan. Ayy bileydim seni üzermiydim Allahim her halleriyle bize bagislasin. Onlar bizim canimizdan canlar.
Yok canım senle alakası yok ben çok duygusalım. şimdi nasıl sıkıntı kalmamıştır inşallah

Yok canım senle alakası yok ben çok duygusalım. şimdi nasıl sıkıntı kalmamıştır inşallah
Cok sükür iyi simdilik. Disleri falan 15. Ayina kdr cikmamisti. Simdi siniftaki arkadaslarinin dökülüyor onunkiler duruyor. Biraz yasitlarindan farkli zamanlarda oluyor bazi seyleri ama iyiyiz onun disinda bakalim.

Canım baklava neyse onu yeme mümkünse ama börek yiyebilirsin. Onun için suçluluk hissetmene gerek yok dengelersin. Çok sık olmaz haftada bir-iki olur tamam. Bitti mi bari börek
Çok şükür bitti. Benim kızıma ablam bakıyo. Bizim yemeklerimizi de o yaptığı için börek yapmasına engel olamıyorum :)
İş yerinde baklavaları görünce arkadaşlara dedim, ben toplantıdan çıkana kadar nolursunuz bunu bitirin diye. Önümde durursa kendime hakim olamıyorum.

Zamanla dengelemeyi öğreneceğiz inşallah hep beraber canım önce bi verelim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…