Sağol canımBir kabağı rendeleyip suyunu sıkıyoruz,
İçine 1yumurta, yeşillik, peynir, baharat,ve 1yk yulaf unu.. ben ekstra çörek otu koydum..
Görüntü zaten ortada.
Benim çok hoşuma gitti,kabak sevdiğim için.
Ben instadan sürekli değişik tarifler deniyorum, kahvalti için. Hepsi de geçerli not aldı,. Biri hariç
Bombalet miydi neydiSağol canım
Dışarı çıktık taksit taksit görüyorum mesajları
O birini merak ettim şimdi karşımıza çıkarsa denemeyelim
Hımmm ilginçmişBombalet miydi neydiyumurta beyazını çırpıp sonra sarisiyla birleştirip pişiyor
Bilmiyorum benim hoşuma gitmedi kokusu falan
Sil sil kapat onu pis oBombalet yazınca izmir bombası çıktı
Onu biliyorum ya bende hiç sevmedimBombalet miydi neydiyumurta beyazını çırpıp sonra sarisiyla birleştirip pişiyor
Bilmiyorum benim hoşuma gitmedi kokusu falan
Sırf bu yüzden artık yemek tarifi aramıyorumBombalet yazınca izmir bombası çıktı
Aynen ben de hiç sevmem böööSil sil kapat onu pis o
Dimi çok kötü kokuyoOnu biliyorum ya bende hiç sevmedim
Sırf bu yüzden artık yemek tarifi aramıyorum
Valla yaDimi çok kötü kokuyo
Hımmm değişikmiş yumurta hatasıyım ben ama bu tarifi ilk defa gördüm baya da övmüş arkadaş.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com Anka
Senin spor disiplinine hayranım her zamanMerhaba herkese, gün içerisinde çok yoğundum sabah gelemedim.. ama diyetime uyuyorum sporda yapıldı akşamda komşumla çıkacam yürüyüşe
Teşekkür ederim canım, aslında sporla kendimi oyalıyorum yoksa aklım hep mutfakta oluyorSenin spor disiplinine hayranım her zaman
Benim de iştahım azdı ne güzel bu gün dünyaları yiyesim varTeşekkür ederim canım, aslında sporla kendimi oyalıyorum yoksa aklım hep mutfakta oluyor
Merhabalar kizlar@pofu
suukaa
Psikolojik Deliii
madamhd
@sudem34
@fantastikaaa
@MuMu85
mirjam
E English_teacherrr
@original
@black cat
ada81
@Babsy baby
@Gazetekolik
@liliyaa
@zeyneppk
Yeni gelen kimler vardı başka kızlar
Ya boş ver güncel sayfadan devam et zaman mı yeter bu kızçelerin çenesineİyi akşamlar kızlar menümü yazmak dışında çok gelemiyorum ama yine de yazmak istedim
Sabah nohutlu ekmeklerin yeşil mercimeklisini denedim ve sonuç iyi oldu 3 tane ondan 1 haşlanmış yumurta 2 3 çatal tulum peyniri 2 zeytin
Öğlen 2 ceviz hindistancevizi yağlı türk kahvesi 2 kuru erik
İlkindi ara yeşil çay 1 ceviz
Akşam kıymalı patlıcan yanında bol yeşil salata
Su 3.5 lt
Spor 2 mile leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?