Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay öyle düşünme. Yaparsın merak etme. bebeğinle birbirinize alışın önce.
Hem bamya hem yumurta iyisin dimi her şey yolunda inşallah
Ya bamya dünden kalmıştı. Atılmasın diye azcık yedim

Oruç tutacak kafada değil gibiyim diye diye seneler geçti
Valla canım hazır olmayı beklersek ömür biter. Hiç bir zaman hayatımız 4 4 lük olmayacak. Hiç bir zaman bi güç gelip bizi hazır etmeyecek. Ben de emzirirken zorlandım Eylül’de bıraktım emzirmeyi. Eylül bitti, ekim bitti derken kasım da bitecek. En azından Pazartesi Perşembe tutmayı alışkanlık edersek ayda 8 yılda 96 eder. Hadi bazen zorlandık bazen ramazana denk geldi desek hiç olmazsa 80 kesin tutarız inşallah. Önce aktivasyon sonra motivasyon sen bir yerden başla niyetini al rabbim yardım eder inşallah

Bugün menü
Sabah 10.30
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
Bir dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek

Ara
1.ç bardağı kefir
7 badem

Akşam 16.30
1 kase dolusu börülce salatası
1 lahmacun

2 lt su içildi...
Spor
Sabah 60 dk eliptik yapıldı
Dışarıda 2 saat tempolu yürüyüş yapıldı..

Çok güzel afiyet olsun

Oruç tutacak kafada değil gibiyim diye diye seneler geçti
Oruç tutacak kafada değilsin diyet yapacak kafada değilsin. Hangi kafadasın bonuscan
Güzel canım afiyet olsun

O dönem zor ya ben hamilelerimde hiç kilo almam ama emrirken 10-13 arası alırım boş ver tadını çıkar
Çok korkuyorum zaten olan zar zor gidiyordaha fazla almak istemiyorum bende hamileyken 2,3 kilo tek aldım doğumdan sonra da 7 kilo verdim ama iki katinida almam inşALLAH

Haha kızımla dans ettik, kucağımda 10 kilo ile 15 dk. Dans baya kalori yakmışımdır :)

bugün işteydim, dışarıda yedim.. çook güzeldi evde de yaparım.. yeşil salataya ek olarak köz kırmızı ve yeşil biber eklemişler. Bir dilim antrikot ızgarayı da ılık olarak salataya ekliyorlar..

Köz biberi yazın mı yapmıştınız yeni mi yapıyorsunuz? Bir de fırında mı ocakta mı?

Menünde güzel eliptikte sahane yarin bende 60 dk eliptik yapacagim.

Ara öğün Biraz saçma oldu biliyorum ama bugün yine stresli bir iş günüydü. Neyse toparlarım yavaştan. Şimdi akşamı kazasız atlatmam lazım
Bende bugün ise bayagi isteksiz geldim. Nedense nöbet bitse de gitsem modundayim. Hayirdir insallah normalde isimi severek yaparim cünkü.

Merhaba hanimlar
Bugun musait degildim ancak firsat buldum yazmaya
Herkes nasil umarim iyisinizdir gecmis okuyamadim
Menum
11.30-11.45
1.5 haslanmis yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalik
1 adet yulaf krep
Ara : 16.00
2-3 kasik yulafli yogurt ( hazir urun )

Aksam 19.00
1kase mercimek çorbası
7-8 lahana sarmasi
Semizotu salatasi

Su 1 lt simdilik uyuyana kadar 1.5 olur

Biliyorum çünkü canım ilk cocuguçocuğumu emzirirken etipuf gibi olmuştum
Aaa olmaz o zaman. Bişeyleri yanlış yapmışsın. Çünkü en güzel kilo verme dönemi emzirme dönemidir. 6 ayı çıkana kadar kasma ama sonra ek gıdaya başlayınca sende güzelce diyet yap. Ben oğlum 2 aylıkken başladım diyete. Hala emziriyorum. Şu an 14 aylık çok şükür
Bende bugün ise bayagi isteksiz geldim. Nedense nöbet bitse de gitsem modundayim. Hayirdir insallah normalde isimi severek yaparim cünkü.
Beni de bu pandemi bitirdi. Ne zaman geçer bilinmez ama artık hiç bir şey eskisi gibi olamayacak galiba. Sana da kolay gelsin canım. İnşallah hemencecik bitsin. Sen nöbetteyken bebişlere kim bakıyor?
Ohh afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…