Ay öyle düşünme. Yaparsın merak etme. bebeğinle birbirinize alışın önce.Ben hiç menümü söylemeyim kızlaremzirdigim için canım biseyler istiyor emzirme dönemi biterse Sıkı diyet yapicam Sizler gibi kahve falan içmiyorum bol su içmem için birşeyler yemem gerekiyor ama emzirme dönemi bitene kadar sizinleyim kızlar siz o zamana kadar manken olursunuz ben daha da şişko
Ya bamya dünden kalmıştı. Atılmasın diye azcık yedimHem bamya hem yumurta iyisin dimi her şey yolunda inşallah
Valla canım hazır olmayı beklersek ömür biter. Hiç bir zaman hayatımız 4 4 lük olmayacak. Hiç bir zaman bi güç gelip bizi hazır etmeyecek. Ben de emzirirken zorlandım Eylül’de bıraktım emzirmeyi. Eylül bitti, ekim bitti derken kasım da bitecek. En azından Pazartesi Perşembe tutmayı alışkanlık edersek ayda 8 yılda 96 eder. Hadi bazen zorlandık bazen ramazana denk geldi desek hiç olmazsa 80 kesin tutarız inşallah. Önce aktivasyon sonra motivasyonOruç tutacak kafada değil gibiyim diye diye seneler geçti
Çok güzel afiyet olsunBugün menü
Sabah 10.30
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
Bir dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek
Ara
1.ç bardağı kefir
7 badem
Akşam 16.30
1 kase dolusu börülce salatası
1 lahmacun
2 lt su içildi...
Spor
Sabah 60 dk eliptik yapıldı
Dışarıda 2 saat tempolu yürüyüş yapıldı..
Afiyet olsun değişik geldi deYa bamya dünden kalmıştı. Atılmasın diye azcık yedim
Oruç tutacak kafada değilsin diyet yapacak kafada değilsin. Hangi kafadasın bonuscanOruç tutacak kafada değil gibiyim diye diye seneler geçti
Güzel canım afiyet olsunBugün menü
Sabah 10.30
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
Bir dilim beyaz peynir
1 kızarmış form ekmek
Ara
1.ç bardağı kefir
7 badem
Akşam 16.30
1 lahmacun
2 lt su içildi...
Spor
Çok korkuyorum zaten olan zar zor gidiyorO dönem zor ya ben hamilelerimde hiç kilo almam ama emrirken 10-13 arası alırımboş ver tadını çıkar
Haha kızımla dans ettik, kucağımda 10 kilo ile 15 dk. Dans baya kalori yakmışımdır :)Etli salata hiç duymadım tarif alabilir miyim
Spor yok maalesef demeyelim. 10 dakika evin içinde adım atalım ve yapabildiğimiz kadar jumping jack yapalım. Hadi hemen kalkalımhiç yapmamaktan iyidir. Bebek adımlarıyla yavaş yavaş başlayalım
Biliyorum çünkü canım ilk cocuguçocuğumu emzirirken etipuf gibi olmuştumAy öyle düşünme. Yaparsın merak etme. bebeğinle birbirinize alışın önce.
Köz biberi yazın mı yapmıştınız yeni mi yapıyorsunuz? Bir de fırında mı ocakta mı?Bugün menü
Sabah 10.30
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
Bir dilim beyaz peynir
1 kızarmış form ekmek
Ara
1.ç bardağı kefir
7 badem
Akşam 16.30
1 lahmacun
2 lt su içildi...
Spor
Yazdan fırında közletiyorum poşetleyip buzluğa atıyorum haftalık çıkarıyorum.. pratik oluyor tavsiye ederimKöz biberi yazın mı yapmıştınız yeni mi yapıyorsunuz? Bir de fırında mı ocakta mı?
Aksamki tabagina bayildim canim. Adimda süper16 Kasım Pazartesi
(3 günlük patates yoğurt detoksu yapacaktım o yüzden sabah patates yedim ama akşam vazgeçtim detokstan)
Kahvaltı 12.00
2 orta boy haşlanmış patates
1 su b yoğurt
Akşam 18.30
Eki Görüntüle 2722127
10145 adım
Eki Görüntüle 2722129
Menünde güzel eliptikte sahaneBugün menü
Sabah 10.30
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
Bir dilim beyaz peynir
1 kızarmış form ekmek
Ara
1.ç bardağı kefir
7 badem
Akşam 16.30
1 lahmacun
2 lt su içildi...
Spor
Bende bugün ise bayagi isteksiz geldim. Nedense nöbet bitse de gitsem modundayim. Hayirdir insallah normalde isimi severek yaparim cünkü.Ara öğün Biraz saçma oldu biliyorum ama bugün yine stresli bir iş günüydü. Neyse toparlarım yavaştan. Şimdi akşamı kazasız atlatmam lazım
Hiç bi kafada değilim.Oruç tutacak kafada değilsin diyet yapacak kafada değilsin. Hangi kafadasın bonuscan
Güzel canım afiyet olsun
Aaa olmaz o zaman. Bişeyleri yanlış yapmışsın. Çünkü en güzel kilo verme dönemi emzirme dönemidir. 6 ayı çıkana kadar kasma ama sonra ek gıdaya başlayınca sende güzelce diyet yap. Ben oğlum 2 aylıkken başladım diyete. Hala emziriyorum. Şu an 14 aylık çok şükürBiliyorum çünkü canım ilk cocuguçocuğumu emzirirken etipuf gibi olmuştum
Beni de bu pandemi bitirdi. Ne zaman geçer bilinmez ama artık hiç bir şey eskisi gibi olamayacak galiba. Sana da kolay gelsin canım. İnşallah hemencecik bitsin. Sen nöbetteyken bebişlere kim bakıyor?Bende bugün ise bayagi isteksiz geldim. Nedense nöbet bitse de gitsem modundayim. Hayirdir insallah normalde isimi severek yaparim cünkü.
Ohh afiyet olsunMerhaba hanimlar
Bugun musait degildim ancak firsat buldum yazmaya
Herkes nasil umarim iyisinizdir gecmis okuyamadim
Menum
11.30-11.45
1.5 haslanmis yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalik
1 adet yulaf krep
Ara : 16.00
2-3 kasik yulafli yogurt ( hazir urun )
Aksam 19.00
1kase mercimek çorbası
7-8 lahana sarmasi
Semizotu salatasi
Su 1 lt simdilik uyuyana kadar 1.5 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?