- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Suan esim evde o bakiyor. Crs aksami 1 haftaligina göreve gidecek o 1 haftada da annem bakacak.Aaa olmaz o zaman. Bişeyleri yanlış yapmışsın. Çünkü en güzel kilo verme dönemi emzirme dönemidir. 6 ayı çıkana kadar kasma ama sonra ek gıdaya başlayınca sende güzelce diyet yap. Ben oğlum 2 aylıkken başladım diyete. Hala emziriyorum. Şu an 14 aylık çok şükür
Beni de bu pandemi bitirdi. Ne zaman geçer bilinmez ama artık hiç bir şey eskisi gibi olamayacak galiba. Sana da kolay gelsin canım. İnşallah hemencecik bitsin. Sen nöbetteyken bebişlere kim bakıyor?
Ohh afiyet olsun
Ya kesin öyledir de dediğin gibi ya da ek gıdaya başlayınca da olabilir ama ilk çocuğum gibi sütüm kesilirse 7,8 aya kadar falan emerAaa olmaz o zaman. Bişeyleri yanlış yapmışsın. Çünkü en güzel kilo verme dönemi emzirme dönemidir. 6 ayı çıkana kadar kasma ama sonra ek gıdaya başlayınca sende güzelce diyet yap. Ben oğlum 2 aylıkken başladım diyete. Hala emziriyorum. Şu an 14 aylık çok şükür
Bu sefer de lavaboya zor atıyoruz kendimiziEvet kızlar çok uzun bir aradan sonra ilk kez aç yatacağım. Hiç bir şey yemedim 1.5 lt su bitirdim.
Ilk cocugunla kiyaslama. Iki ayri hamilelik iki farkli bebek olarak bak olaya. Benim ilki neredeyse hic emmedi. İkinciyi biraktirana kdr canim cikti 27 ayina kdr emdi. Bi de kendine karsi cok önyargilisin. Yapamayacagim algisina cok kapiliyorsun. İstersen cok saglikli beslenebilirsin. Biz istersek herseyi basarabiliriz. Biz güclü kadinlarizYa kesin öyledir de dediğin gibi ya da ek gıdaya başlayınca da olabilir ama ilk çocuğum gibi sütüm kesilirse 7,8 aya kadar falan emer
Doğru cnm benim de hamileliklerim farklıydı ikisi, tam tersine kendimi çok severimIlk cocugunla kiyaslama. Iki ayri hamilelik iki farkli bebek olarak bak olaya. Benim ilki neredeyse hic emmedi. İkinciyi biraktirana kdr canim cikti 27 ayina kdr emdi. Bi de kendine karsi cok önyargilisin. Yapamayacagim algisina cok kapiliyorsun. İstersen cok saglikli beslenebilirsin. Biz istersek herseyi basarabiliriz. Biz güclü kadinlariz
Canım baklava neyse onu yeme mümkünse ama börek yiyebilirsin. Onun için suçluluk hissetmene gerek yok dengelersin. Çok sık olmaz haftada bir-iki olur tamam. Bitti mi bari börekSelam Kızlar;
Dünki menüm:
Sabah: 7 zeytin, 1 yumurta, domates salatalık, 1 dilim peynir
Öğlen:1 küçük dilim börek(ekmek niyetine), yarım kase mantar sote
Ara: 1 şekersiz türk kahvesi, çeyrek dilim elma, yarım avuç dut kurusu
Akşam: 6 kaşık sebzeli bulgur pilavı, 1.5 kase brokoli çorbası, 1 küçük dilim börek
Ara: Orta türk kahvesi, 2 küçük erik
Su: 1.5 lt
Spor: 14000 adım
Börekler olmasaymış iyi olacakmış. Oysaki aynı gün 2 dilim baklavayı geri çevirmeyi başardım. Nasıl tutucam gagamı bilmiyorum.
Kendini sevmiyorsun dememistim onu yanlis anlamissin. Demek istedigim cok yemezsem sütüm kesilir, biseyler yemezsem su icemem gibi seyler düsünüyorsunya aslinda beynine bunun icin sinyalleri sen yolluyorsun. Bi de birsey yememek gibi bisey zaten olmaz sen saglikli besleneceksinki bebisinde saglicakla büyüsün.Doğru cnm benim de hamileliklerim farklıydı ikisi, tam tersine kendimi çok severimhiç olmazsa ek gıdaya başlayınca yaparım sadece anne Sütü aldığı için olanda kesimlesin diyorum ben bisey yemeyince su içmiyorum pek fazla ondan diyorum,elbette çok güçlü kadınlarız sağol desteğin için
Kendini sevmiyorsun dememistim onu yanlis anlamissin. Demek istedigim cok yemezsem sütüm kesilir, biseyler yemezsem su icemem gibi seyler düsünüyorsunya aslinda beynine bunun icin sinyalleri sen yolluyorsun. Bi de birsey yememek gibi bisey zaten olmaz sen saglikli besleneceksinki bebisinde saglicakla büyüsün
Öyle bir gün mü varmış duymamıştım.17 kasim dünya prematüre bebekler günü kutlu olsun. Prematüre annesi olup o mutlulukla karisik zorlu dönemi yasayan annelerimize de selam olsun.
Günaydın canım ben oruç tutacağımı unuttum bugün yaGünaydın kıııııızlarrrrr
Ay çok iyi. Kolay gelsin canım.Suan esim evde o bakiyor. Crs aksami 1 haftaligina göreve gidecek o 1 haftada da annem bakacak.
Bende tam fantastikaaa gibi yazacaktım. Benden çok yaşayacakYa kesin öyledir de dediğin gibi ya da ek gıdaya başlayınca da olabilir ama ilk çocuğum gibi sütüm kesilirse 7,8 aya kadar falan emer
Ben su içmeyi çok severim. Bu ara rutinimi sağlayamadım. Ama hergün 3 lt içerim genelde.Bu sefer de lavaboya zor atıyoruz kendimizisu içmekten bende çok fazla su içiyorum geceleri bebeğim kalkınca da gidip içiyorum dilim damağım yapışıyor resmen
KesinlikleIlk cocugunla kiyaslama. Iki ayri hamilelik iki farkli bebek olarak bak olaya. Benim ilki neredeyse hic emmedi. İkinciyi biraktirana kdr canim cikti 27 ayina kdr emdi. Bi de kendine karsi cok önyargilisin. Yapamayacagim algisina cok kapiliyorsun. İstersen cok saglikli beslenebilirsin. Biz istersek herseyi basarabiliriz. Biz güclü kadinlariz
Günaydın canımGünaydınn
TarifGünaydın günaydııiiiiiiiinnnnnn.
Eki Görüntüle 2722268
Henüz kahvalti yapmamislara kabak tosttavsiye ederim.. tamami 170 kalori.
Tabi ben kızımla paylasicam
Evet derimgulenyuzumsunsen
@zeyneppk
diyete başlayacak mısınız kızlar. 2021 e aynı kiloda mı girmek istiyorsunuz. En azından 6 kilo kilo eksik girmeye ne dersiniz
Sağlık olsun ara vermiş olursun bende yarın tutmucam eşim bi gün ara ver diyor çocuklar ile yemek saatleri uymuyor hep beraber yiyelim istiyor Akşam yemeğini diğer gün devam inşallahGünaydın canım ben oruç tutacağımı unuttum bugün yaSeni görünce aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?