Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Suan esim evde o bakiyor. Crs aksami 1 haftaligina göreve gidecek o 1 haftada da annem bakacak.

Ya kesin öyledir de dediğin gibi ya da ek gıdaya başlayınca da olabilir ama ilk çocuğum gibi sütüm kesilirse 7,8 aya kadar falan emer

Ya kesin öyledir de dediğin gibi ya da ek gıdaya başlayınca da olabilir ama ilk çocuğum gibi sütüm kesilirse 7,8 aya kadar falan emer
Ilk cocugunla kiyaslama. Iki ayri hamilelik iki farkli bebek olarak bak olaya. Benim ilki neredeyse hic emmedi. İkinciyi biraktirana kdr canim cikti 27 ayina kdr emdi. Bi de kendine karsi cok önyargilisin. Yapamayacagim algisina cok kapiliyorsun. İstersen cok saglikli beslenebilirsin. Biz istersek herseyi basarabiliriz. Biz güclü kadinlariz

Doğru cnm benim de hamileliklerim farklıydı ikisi, tam tersine kendimi çok severimhiç olmazsa ek gıdaya başlayınca yaparım sadece anne Sütü aldığı için olanda kesimlesin diyorum ben bisey yemeyince su içmiyorum pek fazla ondan diyorum,elbette çok güçlü kadınlarız sağol desteğin için

Selam Kızlar;
Dünki menüm:
Sabah: 7 zeytin, 1 yumurta, domates salatalık, 1 dilim peynir
Öğlen:1 küçük dilim börek(ekmek niyetine), yarım kase mantar sote
Ara: 1 şekersiz türk kahvesi, çeyrek dilim elma, yarım avuç dut kurusu
Akşam: 6 kaşık sebzeli bulgur pilavı, 1.5 kase brokoli çorbası, 1 küçük dilim börek
Ara: Orta türk kahvesi, 2 küçük erik

Su: 1.5 lt
Spor: 14000 adım

Börekler olmasaymış iyi olacakmış. Oysaki aynı gün 2 dilim baklavayı geri çevirmeyi başardım. Nasıl tutucam gagamı bilmiyorum.

Canım baklava neyse onu yeme mümkünse ama börek yiyebilirsin. Onun için suçluluk hissetmene gerek yok dengelersin. Çok sık olmaz haftada bir-iki olur tamam. Bitti mi bari börek

Kendini sevmiyorsun dememistim onu yanlis anlamissin. Demek istedigim cok yemezsem sütüm kesilir, biseyler yemezsem su icemem gibi seyler düsünüyorsunya aslinda beynine bunun icin sinyalleri sen yolluyorsun. Bi de birsey yememek gibi bisey zaten olmaz sen saglikli besleneceksinki bebisinde saglicakla büyüsün.

Suan esim evde o bakiyor. Crs aksami 1 haftaligina göreve gidecek o 1 haftada da annem bakacak.
Ay çok iyi. Kolay gelsin canım.
Bende tam fantastikaaa gibi yazacaktım. Benden çok yaşayacak Önyargılı olma. Yapabilirim de. Emin ol yaparsın. Sütüm kesilecek dersen kesilir. O yüzden çok dikkat et kelimelerine düşüncelerine.
Bu sefer de lavaboya zor atıyoruz kendimizi su içmekten bende çok fazla su içiyorum geceleri bebeğim kalkınca da gidip içiyorum dilim damağım yapışıyor resmen
Ben su içmeyi çok severim. Bu ara rutinimi sağlayamadım. Ama hergün 3 lt içerim genelde.
Kesinlikle
Günaydın canım

Günaydın canım ben oruç tutacağımı unuttum bugün ya Seni görünce aklıma geldi
Sağlık olsun ara vermiş olursun bende yarın tutmucam eşim bi gün ara ver diyor çocuklar ile yemek saatleri uymuyor hep beraber yiyelim istiyor Akşam yemeğini diğer gün devam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…