Degisik bir menu olmus acik bufe gibi herseyden az az yemissinMenüm
8.00
1 yumurta
Peynir
Zeytin
9.00
filtre kahve
12.30
yulaflı süt
1 dilim çok tahıllı ekmek
14.00
1 kare fıstıklı çikolata
16.00
sütlü kahve
Islanmış az kuruyemiş
Çeyrek nar
18.00
4 yk kurufasülye
5 sıkım çiğköfte
2 lt su
Spor yok
Aaa cok guzel nasil yapiyorsun peki kabak diyette candirSağolasın..
Kabak tost canim
Maasallah guzel bir menu ama az gibi geldi bana tabii sen doyuyorsan sıkıntı yokSabah(11.00)
5 zeytin
Domates
1 yumurta
Biraz peynir
Aksam(17.30)
Nohutlu salata
2 kasik makarna
Spor 60dk eliptik
Leslie 1 mil
Bir kaç sayfa geride paylaştım canım..Aaa cok guzel nasil yapiyorsun peki kabak diyette candir
Yok ya sen böyle dedikten sonra mükemmel olsa yine kokar banaDene istersen ama ben bir daha yapmam
Akşam ekmek yemeyecektim aslında ama dayanamadım:)Aksam hem pilav hem ekmek olmasa iyiymis onun disinda gayet guzel afiyet olsun
2 Çocuğum var canım. Biri 3 biri 1 yaşında. Haliyle pek zamanım olmuyor onları bırakıp çıkmaya. Bide çalışıyorum. Feci dolu günlerim.Yaaa bende sevmezdim her yere arabayla gitmeyi severdim diyetle birlikte alıştım yürümeye
5 aydır yürüyorum
Bebek mı var bebek arabasıyla çıkabilirsen çık.
Ya da hafta sonu eşine birakip bir yarim saat yürü
Afiyet olsunKahvalti Eki Görüntüle 2722624 ara öğün yok.
Arada kayisi çayı ve yeşil çay içtim.
Aksam
Kuskuslu tavuk salatası
Su bir litre..
Afiyet olsun. Ya bu ara her yerde lahmacun görüyorum. Yakın bir zamanda bende yicem.Hayirli aksamlar kizlar
Menum
Sabah 11.30
Domatesli yumurta
2 dilim tb ekmegi
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalik
Ara 16.00
1cb süt 2 kuru incir ( arasi cevizli )
Aksam 19:15
3 catal karnibahar yogurtlu
1 lahmacun
salata
Ayran
Su 2 lt spor yok temizlik yaptim
Yaa kötü mü olmuşDegisik bir menu olmus acik bufe gibi herseyden az az yemissinafiyet olsun canım
Gayet güzel oluyor uyarilacak bisey bulamiyorm cnm.Doğru diyosun canım hakkaten zamanın olması gerekiyo bazı şeyleri yapabilmen için allah kolaylık versin sana da . sağol canım eğer kötü bişe görürsen uyar menülerimde
Nöbet cikisiydimya uyudum cnm arada biraz. O yüzden pek vaktim olmadi. Normalde protein salata yaparim aksamlari ama bugün elimde bunlar vardi böyle bi menü yapayim dedim. Dogaclama oldu birazcik anlayacagin.Canım sabahları 2 yumurta yemeye çalış bence. Ara öğünü unuttun mu? Canın mı çekmedi? Akşamları da mümkün olduğunca proteinli tut bence. Porsiyon kontrolün çok güzel. Besinleri de dengelersen harika olacak
Fit helva yaptım benAkşam ekmek yemeyecektim aslında ama dayanamadım:)
Tatlı krizim de geldi zor tutuyorum:)
Kayısı çayı içiyordum, çayı püskürttumYok ya sen böyle dedikten sonra mükemmel olsa yine kokar bana
Midemi kücültene kdr bayagi eziyet cektim. Suan alistim. Gecen cuma 99.5dum.Sen nasıl bu menüye spor yapabiliyorsun inanamıyorumkaç kiloydun bu arada? Tebrik ediyrorumugönülden :)
ben bugün çok zorlandım, tatlı krizim geldi zor tuttum kendimi.. hatta akşam bi dilim uno denge ekmek yedim normalde yemiyordum..
Ay doğru ya. Nasıl geçti nöbetin? Öyle durumlarda pertin çıkıyordur eminim. Neyse bugünlük böyle olsunNöbet cikisiydimya uyudum cnm arada biraz. O yüzden pek vaktim olmadi. Normalde protein salata yaparim aksamlari ama bugün elimde bunlar vardi böyle bi menü yapayim dedim. Dogaclama oldu birazcik anlayacagin.
Normalde ara da meyve falan yemeye calisiyordumda bugün olmadi. Doydum ama acta hissetmiyorum cok sükür.Maasallah guzel bir menu ama az gibi geldi bana tabii sen doyuyorsan sıkıntı yok
Sporda menüde harikaSabah(11.00)
5 zeytin
Domates
1 yumurta
Biraz peynir
Aksam(17.30)
Nohutlu salata
2 kasik makarna
Spor 60dk eliptik
Leslie 1 mil
Kötüydü. Yorucuydu bi hayli. Yarinda esim gidecekya 1 haftaligina ona da kafam takık biraz. Pek iyi günümde deilim anlayacaginAy doğru ya. Nasıl geçti nöbetin? Öyle durumlarda pertin çıkıyordur eminim. Neyse bugünlük böyle olsun
Saolasin cnmSporda menüde harika
Afiyet olsun canımHayirli aksamlar kizlar
Menum
Sabah 11.30
Domatesli yumurta
2 dilim tb ekmegi
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalik
Ara 16.00
1cb süt 2 kuru incir ( arasi cevizli )
Aksam 19:15
3 catal karnibahar yogurtlu
1 lahmacun
salata
Ayran
Su 2 lt spor yok temizlik yaptim
Yaaa inşallah hızlıca gelip geçsin 1 hafta. canını sıkma. Sen çok güçlü bir kadınsın. Merak etme halledersinKötüydü. Yorucuydu bi hayli. Yarinda esim gidecekya 1 haftaligina ona da kafam takık biraz. Pek iyi günümde deilim anlayacagin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?