Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Degisik bir menu olmus acik bufe gibi herseyden az az yemissin afiyet olsun canım

2 Çocuğum var canım. Biri 3 biri 1 yaşında. Haliyle pek zamanım olmuyor onları bırakıp çıkmaya. Bide çalışıyorum. Feci dolu günlerim.
Kahvalti Eki Görüntüle 2722624 ara öğün yok.

Arada kayisi çayı ve yeşil çay içtim.

Aksam
Kuskuslu tavuk salatası

Su bir litre..
Afiyet olsun
Afiyet olsun. Ya bu ara her yerde lahmacun görüyorum. Yakın bir zamanda bende yicem.
Degisik bir menu olmus acik bufe gibi herseyden az az yemissin afiyet olsun canım
Yaa kötü mü olmuş

Nöbet cikisiydimya uyudum cnm arada biraz. O yüzden pek vaktim olmadi. Normalde protein salata yaparim aksamlari ama bugün elimde bunlar vardi böyle bi menü yapayim dedim. Dogaclama oldu birazcik anlayacagin.

Midemi kücültene kdr bayagi eziyet cektim. Suan alistim. Gecen cuma 99.5dum.

Nöbet cikisiydimya uyudum cnm arada biraz. O yüzden pek vaktim olmadi. Normalde protein salata yaparim aksamlari ama bugün elimde bunlar vardi böyle bi menü yapayim dedim. Dogaclama oldu birazcik anlayacagin.
Ay doğru ya. Nasıl geçti nöbetin? Öyle durumlarda pertin çıkıyordur eminim. Neyse bugünlük böyle olsun

Yemek yememek için kendime manikür pedikür yaptım. Allahım şu akşam yemelerine ne kadar hızlı alışıyorum ben. Bugün 2. Günüm. Yine bişey yemeden uyusaydım

Afiyet olsun canım

Kötüydü. Yorucuydu bi hayli. Yarinda esim gidecekya 1 haftaligina ona da kafam takık biraz. Pek iyi günümde deilim anlayacagin
Yaaa inşallah hızlıca gelip geçsin 1 hafta. canını sıkma. Sen çok güçlü bir kadınsın. Merak etme halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…